• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlarrr cok streslıyımmm herseye kızıorum dokunsalar aglıyorumm nısanlımla tartısıp duruoruz sızde de bu sekılde oluyor muu :(((:2:

Hiç stres yapmayın kızlar herşey geçiyor bitiyor. Hala evliymişim gibi gelmiyor. Sanki tatil bitecek ve eve geri döneceğim. Bu arada balayı süpper. Kapadokyayı herkese öneriyorum. Harika biryer. Dinlenmedik 3 gündür deli gibi dolaşıyoruz bine yakın foto çektik. Balona bindik bol bol çömlek aldık. Otel süperdi "Karlık evi" mutlaka inceleyin 4 tane balayı odası var biz 202 de kaldık.şişesinde adımızın yazdığı bize özel şarap hazırlanmış. Israrla otele bakın derim. Şimdi otogardayız antalyaya geçeceğiz. Antalyada bol bol havuza girip dinleneceğiz. Ordanda size yazarım takipçinizim :64:

kızlarrr cok streslıyımmm herseye kızıorum dokunsalar aglıyorumm nısanlımla tartısıp duruoruz sızde de bu sekılde oluyor muu :(((:2:

bende öyleyim tatlım çok stresliyim yemekten fln kesildim herşeye sinir oluyorum geceleri fln uyku kalmadı stres oluyorum hüzünleniyorum stres sevinç üzüntü hepsi bir arada hayırlısı bakalım :51: kaldı benim 3 günüm:26:

Hiç stres yapmayın kızlar herşey geçiyor bitiyor. Hala evliymişim gibi gelmiyor. Sanki tatil bitecek ve eve geri döneceğim. Bu arada balayı süpper. Kapadokyayı herkese öneriyorum. Harika biryer. Dinlenmedik 3 gündür deli gibi dolaşıyoruz bine yakın foto çektik. Balona bindik bol bol çömlek aldık. Otel süperdi "Karlık evi" mutlaka inceleyin 4 tane balayı odası var biz 202 de kaldık.şişesinde adımızın yazdığı bize özel şarap hazırlanmış. Israrla otele bakın derim. Şimdi otogardayız antalyaya geçeceğiz. Antalyada bol bol havuza girip dinleneceğiz. Ordanda size yazarım takipçinizim :64:

oh cnm bol bol sres at benimde 3 gün kaldı sonra 4 gün evimizdeyiz ordan burdura düğüne gidicem bir düğünde orda var sonra ver elini antalya ama havada soğuyor bakalım kısmet artık:51:

iyi geceler gelinler nasılsınız bakalıımm...

barınmazz demek çok güzel kaldığın yer balayının güzel geçmesine sevindim valla ii gezion ordanda antalya haa ne güzel :16: ben nevşehirliyim bizde balayını nevşehir istiyoruz çünkü nişanlım ankaralı ve hiç görmedi orayı bi otel ayarlamak lazım..eğer tabi vize çıkarsa bize karışan çoookkkk..sonra laf ediyolar hanımköylümü olucan die nişanlıma :41: hayırlısı..

okyonus canımmm az kaldıı sanada hadi Allah yardımcın olsun inşallah süperrr geçer düğününherşey gönlüne göre olsun emii...no heyecan no panik :18: :9:

hazel87 canım hepimiz gerginn ve stresliyiz bugünlerde bende nişanlımla tartışıorum sürekli bana sorunla gelioo iice bunaltıo bense tam tersi aman o üzülmesin die kendim hallediyorum :50: bi an önce biter inşallah sıkıntımız stresimiz :26:

kızlar bana gelince nikah işlemlerini en geç haftaya başlatcaz nikah Allah nasip ederse düğün günü salonda olacak..
bugün salon için oturma grubu(istikbal),yemek odası takımı(bellona) ve yatak odası takımını aldık şükür..hepside çok içime sindii..inşallah düğüne yakın evimin fotolrını koyabilirim..gidince netim olmucak :50: artık baba evime geldikçe yazarımm..:5: neyse..perdelerinde rengini modelini seçtik oda bitti şükür..geriye oturma odasına köşe takımı,halılar,orta sehba ve normal sehba kaldı beyaz eşyayıda almıştık arçelikten :97: yarın evimi temizlemeye gidiyoruz...bugün gördüm çok kirlii çokk daha inşaat pislikleri duruyoo :50: yarın akşamda davetiyeleri seçicezzz herşeyi bi araya getirdik :52: bu arada benim hala kanamam oluyo ara ara 13. güne girdii çıldıracağımm :47: :95:

herşeyin en hayırlısı olsun gönlümüze göre olsun inşallah :16:

Merhaba kızlar,ben 30 Ekim'de evleniyorum kısmetse:69:

mrb canımmm benimde 30 ekimdeee çok az kaldıı :18: hayırlısıyla atlatsaydık bi gönlümüze göre.. :97:

SON 24 GÜN :30:

Son düzenleme:
Ekim gelinleri slm.. c.tesi günü 1ay olacak ewleneli. Sizin geçtiğiniz yollardan çok yakın zamanda geçtim. Stres dolusunuz,her laf batıyo şimdi size. Sanki işler yetişmiycek,bi aksilik olucak gibi geliyodur. Sanki herkes size karşı.Yanlız kalmış gibi hissedersiniz. Hep kendi istediğiniz olsun istiyosunuz kimsenin karışmasını istemiyosunuz, karışmadıklarındada neden bana yardımcı olmuyosunuz beni yanlız bırakıyosunuz her yük bende diyosunuz :1: oluyodur dimi bunlar. Ama normal kızlar hepsi banada oldu. Sakın bu dönemlerde kimsenin kalbini kırmayın heleki annenizin. Ewlenince onun varlığını çok arıyacaksınız,kırdığınız zamanlar için çok üzüleceksiniz. Sakin olun herşey yetişiyo sadece planlı olun. Yetişmezsede nolucak yasewdiğiniz adamlarla ewlniyosunuz düğünden sonra olur bikaç eksiğinizde, tek derdiniz o olsun. Düğününüzde güleryüzlü olun. En güzel gelin güleryüzlü ve eğlenen gelindir unutmayın. Siiz düğününüzde eğlenirseniz misafirlerde eğlenir. organizasyondur odur budur çok takılmayın. O günün farkında olun. O gece çok çabuk bitiyo çünkü. Bolbol eğlenin bidaha gelmeyen bigün. İşallah hepinizin sorunsuz stressiz güzel bi düğünü olur.Gönlünüzden geçen herşey olsun. Düğün günü stresli olursanız fotoğraflarınızada yansır ve ömür boyu niye ben stresliymişim niye güzel bakamamışm gülememişim diye fotolara bakıp bakıp pişman olursunuz:1: Hepinize iyi şanslar kızlar. Baba evinde son günlerinizin tadını çıkarın. Ailece yemekler yiyin,eğlenin,muhabbetler edin.

artık düğün neşemin yerini koca bir boşluk kapladı.
eşimin babasının bizi aşağılaması maddi gücümüzü küçümsemesi , benim para için evlendiğimi söylemesi....
ailemi çok üzdüm çoookk. 3 yıldır aramayan baba, bir anda arıyor ve sizi alt üst ediyor.
rüyama da girdi iftira atıp duruyodu bana.
ne yapıcam bilmiyorum kızlar.
duanızda bana yer verin ne olur.

kızlar bana gelince nikah işlemlerini en geç haftaya başlatcaz nikah Allah nasip ederse düğün günü salonda olacak..
bugün salon için oturma grubu(istikbal),yemek odası takımı(bellona) ve yatak odası takımını aldık şükür..hepside çok içime sindii..inşallah düğüne yakın evimin fotolrını koyabilirim..gidince netim olmucak :50: artık baba evime geldikçe yazarımm..:5: neyse..perdelerinde rengini modelini seçtik oda bitti şükür..geriye oturma odasına köşe takımı,halılar,orta sehba ve normal sehba kaldı beyaz eşyayıda almıştık arçelikten :97: yarın evimi temizlemeye gidiyoruz...bugün gördüm çok kirlii çokk daha inşaat pislikleri duruyoo :50: yarın akşamda davetiyeleri seçicezzz herşeyi bi araya getirdik :52: bu arada benim hala kanamam oluyo ara ara 13. güne girdii çıldıracağımm :47: :95:

herşeyin en hayırlısı olsun gönlümüze göre olsun inşallah :16:

ne güzel canım herşey yoluna girmiş işte. bizde pazar günü temizlik yapcaz sonra eşyalarım gelcek. evlerimizi yerleştirince foto koyalım kızlar merak ediyorum herkesin evini:90:
ben 24 hapı bitirdim akşam ilk beyazı içtim benim de kanamam hiç kesilmedi,ilk günlerden beri leke geliyo daha adet başlamadı ama nası olcak bilmiyorum belki ikinci kutuda düzelir diyorum

benim de 23 ekim canım ben heyecandan stresten naptığımı bilmiyorum ya. hazırlıkların nası gidiyo?

süper ya dün gelinliğimi aldım çiçek duak taç hepsi hazır kuaför randevusu fotoğrafta tamam günü bekliyoruz bakalım , hayırlısıyla bitse :) bakalım 23 ekimden sonra hangi tarihi heyecanla bekliyicez..

süper ya dün gelinliğimi aldım çiçek duak taç hepsi hazır kuaför randevusu fotoğrafta tamam günü bekliyoruz bakalım , hayırlısıyla bitse :) bakalım 23 ekimden sonra hangi tarihi heyecanla bekliyicez..

vallahi heyecanla gün sayıyorum inş. beklediğimize değer ya. benim ortada daha gelinlik yok biliyomusun geçen hafta ölçü almıştı arıcam ben seni dedi hala aramadı gelinlik aklıma geldikçe mideme kramp giriyo

bişi sorcam kızlar kına gecemde muhteşem yüzyıl taçlarından takmak istiyorum akşam diziyi izleken aklıma geldi:) nerde vardır biliyomusunuz?

vallahi heyecanla gün sayıyorum inş. beklediğimize değer ya. benim ortada daha gelinlik yok biliyomusun geçen hafta ölçü almıştı arıcam ben seni dedi hala aramadı gelinlik aklıma geldikçe mideme kramp giriyo

ceyda takip et bence ya sonradan değişiklik oluyo çünkü ölçün bile değişiyo gelinlik düşüyo üstünden ne kadar çok prova olursa o kadar iyi olur.
saolsun benim gelinlikçi çok iyiydi iki provada halletti çok hızlı 1,5 ay gibi zamanda bitirdi.

slm kızlar yarın inş yemek odam gelecek . ya buzdolabımı çıkartırken çizdiler değiştireyim demi adamlar önerdi ama geç gelir diye korkuyorum boch kombi oldım ama çoook canım sıkıldı dün kendimi toprlayamadım bugün değişelim dediler.bugün eksik halılarımı aldık çeyizim yarın serilecekkk azaltık günleri gelinlerrrrrr.okyanus canım 2 güne nete giremem her şey gönlünce olsun mutluluklar...

kızlar bende giremeyebilirm nete. evimdede net belki olmayabilir.

güzel güne sadece 1 günüm kaldı. herşey gönlünüzce olsun.Allahım en güzel şekilde geçmesini nasip etsin düğünlerimizin.

:16: :16:

bi haftasonu daha geldi kızlar bu hafta evlenecek arkadaşlarımıza da mutluluklar dilerim. banada kaldı 2 hafta :18: dün akşam avizelerimizi aldık bugün takılcak evin işleri bitmiş olcak çok şükür. haftasonuda mutfak eşyalarımı tamamlamak istiyorum. kına gecesi için taçlar ve mumlar hazırlıcaz sülalemin yeteneklileriyle:)
bukadar koşturmanın içinde grip oldum kızlar ya:2:

selam güzel gelinler bugün gelin hamamım yarın kınam pazar da düğünüm var dualarınızı eksik etmeyin inş herşey güzel geçer

bütün evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorummm

meraba ekim güzelleri nasılsınız bakeemm...bu hafta düüğünü olacak arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun inşallahhh :97:

size aldığım eşyaları göstermek istiyorumm

bu salon takımın içi açık giri dışı beyaz yapılıo

Eki Görüntüle 269235

bu yemek odası takımı sırf beyazı yapılıyo sadece konsolu ve masasını aldık vitrin sevmiyorum
$ASOS-Y~1.JPG
buda aynası
$victoria-yemek-6.jpg
yatak odamın fotosu yok onuda artık kendi evimden çekerim :34:

Back