Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr cok streslıyımmm herseye kızıorum dokunsalar aglıyorumm nısanlımla tartısıp duruoruz sızde de bu sekılde oluyor muu (2:
Hiç stres yapmayın kızlar herşey geçiyor bitiyor. Hala evliymişim gibi gelmiyor. Sanki tatil bitecek ve eve geri döneceğim. Bu arada balayı süpper. Kapadokyayı herkese öneriyorum. Harika biryer. Dinlenmedik 3 gündür deli gibi dolaşıyoruz bine yakın foto çektik. Balona bindik bol bol çömlek aldık. Otel süperdi "Karlık evi" mutlaka inceleyin 4 tane balayı odası var biz 202 de kaldık.şişesinde adımızın yazdığı bize özel şarap hazırlanmış. Israrla otele bakın derim. Şimdi otogardayız antalyaya geçeceğiz. Antalyada bol bol havuza girip dinleneceğiz. Ordanda size yazarım takipçinizim
Merhaba kızlar,ben 30 Ekim'de evleniyorum kısmetse
kızlar bana gelince nikah işlemlerini en geç haftaya başlatcaz nikah Allah nasip ederse düğün günü salonda olacak..
bugün salon için oturma grubu(istikbal),yemek odası takımı(bellona) ve yatak odası takımını aldık şükür..hepside çok içime sindii..inşallah düğüne yakın evimin fotolrını koyabilirim..gidince netim olmucak artık baba evime geldikçe yazarımm.. neyse..perdelerinde rengini modelini seçtik oda bitti şükür..geriye oturma odasına köşe takımı,halılar,orta sehba ve normal sehba kaldı beyaz eşyayıda almıştık arçelikten :97: yarın evimi temizlemeye gidiyoruz...bugün gördüm çok kirlii çokk daha inşaat pislikleri duruyoo yarın akşamda davetiyeleri seçicezzz herşeyi bi araya getirdik bu arada benim hala kanamam oluyo ara ara 13. güne girdii çıldıracağımm :95:
herşeyin en hayırlısı olsun gönlümüze göre olsun inşallah
hoşgeldin canım aramıza mobilye av çeyiz fln nedurumda benim 5 ün kaldı düğüne çok şükür şimdilik bir eksiğim kalmadı
benim de 23 ekim canım ben heyecandan stresten naptığımı bilmiyorum ya. hazırlıkların nası gidiyo?
süper ya dün gelinliğimi aldım çiçek duak taç hepsi hazır kuaför randevusu fotoğrafta tamam günü bekliyoruz bakalım , hayırlısıyla bitse :) bakalım 23 ekimden sonra hangi tarihi heyecanla bekliyicez..
vallahi heyecanla gün sayıyorum inş. beklediğimize değer ya. benim ortada daha gelinlik yok biliyomusun geçen hafta ölçü almıştı arıcam ben seni dedi hala aramadı gelinlik aklıma geldikçe mideme kramp giriyo