• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

tşk miracle allah şükür eylülde geldi nişanlım. canım ilk hafta problem olmuyo inş sende hiç olmaz.

inş olmaz canım yaa

oo sizin baya fazlaymış biz mayısta nişanlandık ekimde düğün oluyor hayırlısıyla çanakkaledeyim ben çanakkale geliboluya gelin gidicem 1 saatlik mesafe var ailemle aramda seneye doğu tayinimiz var eşimde aslen burdurlu sen nerelisin nereye gelin gidiyorsun tattlım

ee çok uzak değilmişsin yine canım ben antalyalıyım ve burda kalıcam annemle evimizin arasında 15 dk. var canım

kızlar bende yazz kullanıyorum 3 hafta oldu başladığım yani 15 gün önce reglim bitti ama hala leke gelio doktoru aradım normal dedi. bünye alışana kadar bu şekilde tepki verirmiş. bu sabah kalktım Allahım bel ağrısından ölcem sandım:( dünya kadar işimiz vardı bide o ağrıyla uğraştım baya hallettik ama.portmanto, tv sehpası, mutfak masası aldık. saatimi seçtim yarın nişanlım alacak Momentus - WOMAN FASHIONAL JEWELLERY - FJ212G-08SD güzelmi sizce :16: evdeki tadilat bitti sayılır yarın boyacılar başlıcak snr temizlik olcak ve eşyaları yerleştircez. kaldı 20 gün of çok heycanlıyım ya hem bi an önce geçsin istiyorum hem de ailemden ayrılcağım için zaman dursun istiyorum nası bi duygu karmaşasıdır bu of off...

canım çok güzelmiş saatin güle güle kullan inş.

biz annemle açık açık konuştuk herşeyi. bilmediğim ne çok şey varmış dedim.bide konuşmam ben, gerek yok diyenlerdendim ama iyiki konuşmuşuz.

aa neler varmış o kadar bilmediğimiz acaba:23::24::9:

bizim buralar dedikoduyu sever iki ailede bu mahallenin eskilerinden ve herkes tanıyo iki tarafı da.hergün okadar çok şey duyuyorumki biz neymişiz ya diyorum çok sinirim bozuluyo duyduklarıma.artık benimde beynime yerleşmiş aman millet konuşmasın ne derler hep onu düşünüyorum ya.bi yöndende anneme hak veriyorum bu dedikodular bi zamandan sonra yıpratıyo insanı

bizim buralar dedikoduyu sever iki ailede bu mahallenin eskilerinden ve herkes tanıyo iki tarafı da.hergün okadar çok şey duyuyorumki biz neymişiz ya diyorum çok sinirim bozuluyo duyduklarıma.artık benimde beynime yerleşmiş aman millet konuşmasın ne derler hep onu düşünüyorum ya.bi yöndende anneme hak veriyorum bu dedikodular bi zamandan sonra yıpratıyo insanı

takma canım yaa dicem ama bende bi zamanlar dedikodular yüzünden müstakbel eşimden ayrılma noktasına gelmiştim. ama en güzeli uzak durabiliyorsan durmak.ben durmayı başardım şimdi çokta rahatım. o dedikodusunu hala yapıyo ve günahlarımı alıyo.alsında zaten ne güzel işte:)

canım ya benim bu konuda fıkhi olarak bilgim olduğu için annem konuşmuyo benle daha bu konuları bilmiyorum konuşur mu önemli şeyler varsa azıcık çıtlat biz ekim gelinlerine bak azıcık kaldı :1::1:

öyle açık saçık konuşttukki atarlar beni burdan, o derece yani:)) bende biliyordum, okulda kaç yıl derslerini gördük okuduk ama okumak başka tecrübeliden duymak başkaymış Allah kolaylık versin o gece. haaa bide kk da okudum.o gece kadında erkekte namaz kılıyor iki rekat bilirsiniz sizde ve yapılan dua mutlaka kabul oluyormuş.annemde söyledi aynısını. bol bol dua edin bence:)

öyle açık saçık konuşttukki atarlar beni burdan, o derece yani:)) bende biliyordum, okulda kaç yıl derslerini gördük okuduk ama okumak başka tecrübeliden duymak başkaymış Allah kolaylık versin o gece. haaa bide kk da okudum.o gece kadında erkekte namaz kılıyor iki rekat bilirsiniz sizde ve yapılan dua mutlaka kabul oluyormuş.annemde söyledi aynısını. bol bol dua edin bence:)

evet annemde bana dedi o gece ne dilediysem oldu dio inş.bizimki sabrederde bol bol dua ederim:17:

evet canım 2 rekat namaz kılınıyo ve kadın bi ilk gece birde doğum yaptığında bütün günahlarından arınmış oluyor ve duasın kabul olunduğu söyleniyor hadis-i şeriflerde canım..birbirimize dua edelim o zaman:34:

Perşembe günü nikahım var aile arasında olacak ama ben nikah şekeri istiyorum bu akşam iş çıkışı bakıcam 20-30 adet bişe ne olur acaba :31:
bide gelinlikçime uğricam benim hala gelinliğim hazır değil vee son 3 hafta offffffff :43: siz gelinliklerinizi teslim aldınız mı kızlar ?

ben az önce gelinliğimi aldım geldim:)) arkamda duruyor şuan, baktıkça gülüyorum :31:
darısı sizlerin başına :)

şimdi çiçeğimi bekliyorum sipariş vermiştim.

Perşembe günü nikahım var aile arasında olacak ama ben nikah şekeri istiyorum bu akşam iş çıkışı bakıcam 20-30 adet bişe ne olur acaba :31:
bide gelinlikçime uğricam benim hala gelinliğim hazır değil vee son 3 hafta offffffff :43: siz gelinliklerinizi teslim aldınız mı kızlar ?

benimde gelinlikçiden haber yok 19 gün kaldı kaç kere gittim ama ortada bişi yoktu geçen hafta pazartesi akşamı gittim üzerime bi kalıp dikti iğneledi heryerini. çağırcam ben seni dedi hala haber yok yarında aramazsa bascam orayı ya 5gün kala teslim etcem diyip duruyodu daha 1 kere bile provaya çağırmadı:(

ben gelinliğimi düğüne 10 gün kala teslim aldım canım son 5 gün benim beklemedeyım nikahım benim 19 agustosta oldu 50 tane nikh şekeri yaptırdım buzdolabı magnetli şekerliydi ben lavantalı istemedim nikah şekeri havası olsun istedim beyaz çicek şeklinde benimki gelin damat istiyordum yoktu ellerinde benimki aceleye geldi elerinde olandan seçtim nikaha 3 gün kala sipariş verilmişti:4:

Bugün çamaşırlık
şeker,kahve tuz tarzındaki kromdan büyük saklama kaplarımı günlük çay tabaklarımı, günlük tuzluk biberliğimi
ve hem nişanlıma hemde kendime çamaşırlar aldım,bizde adet böyleymiş hem söz nişan bohçasına konurmuş hemde kız çeyizinede alınırmış ama eksik bitmiyoo ve çoook yorgunumm...

Kapadokyadan herkese selamlar
bugün balayımızın 1. günü. Otel muhteşem otesi tam bir balayı oteli. Araç kiraladık. Bol bol gezeceğiz. Düğünü merak edenlere o günden hiç bir şey hatırlamıyorum desem yerdiri. Çok güzel geçti takıdan sonra topukluları çıkartıp converse giydim ve düğün sonuna kaar sahneden inmedim. Fotoğrafalrımız haydar paşa tren istasyonunda çekildi. Teslim aldığımızda link atarım. Sıradaki arkaaşlara başarılar diliyorum herkes ok mutlu olsun. bu arada düğünden eve geldik ağlamaktan gözlerim şişti çok zor aileden ayrılmak

Back