2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

darısı başımıza tatlım sen sırayı savdın bakalım şimdi sıra bizde düğünde eğlenmene çok sevindim inş. balayında rüya gibi geçerr

23 ekim gelinlerini ücledık sanırım
Heyecan dorukta cumartesı yola cıkıyoruz ceyız goturmeye ama mobılyalarımız hala gelmedı bos eve ceyız serıp donmek zorunda kalacaz ama yapcak bısey yok

23 ekim gelinlerini 4ledik :) bende varım :) hazırlıklar ıcın kosturmaktan herseye yetısememekten cok yoruldumm sankı hıcbısey olmucak gıbı gelıyor aılemden ayrılmak ıstemıyorumm vazmıgecsemmm :26::2:

Eksikler bi türlü bitmiyor ya çok sık çarşıya çıkıyorum bende. Yine alışverişten döndüm bu akşam 22.30 gibi. Çarşamba günü ilk provama gideceğim inşallah merak ediyorum nasıl bişi oldu gelinliğim :26:

meydan 23 ekim gelinlerine kaldı desenize
kızlar ben dayanamadım dün gelinlikçime gittim hiç merak etme 15 ekimde son prova olacak istemediğin bişe olursa o an değiştircez dedi zaten bi sürü gelin var mecburen seninkini 1 hafta önce vericem dedi, ben de vereceğini biliyorum da gene de sıkıştırmak lazım dimee kızlar

bu arada ceydaacım senin astar provan olmuş sanırım benimde almıştı çünkü zaten ondan sonra modeli çıkartıcaklar bi prova daha ve artık hazııııııır umarım herkese hayalindeki gibi bi gelinlik giymek nasip olurrr

dün akşam nikah şeker işlerini de hallettim ondan kusur kalamazdım
cumartesi günü temizlik yapıcaz bizde arkadaşlarımla, pazar günü de perdelerimi takıcam, mobilyalarım gelicek çok heyecanlıyım çooook :18:

bideee ben düşündümde kızlar gelinlikçim bi tane yapma gelin el çiçeği vericek sanırım o kırık beyaz bişe olacak, bide gerçek çiçeklerden bi gelin el çiçeği istiyorum kırmızı gonca güllerden

başlamış bişilere diosun yani oh rahatladım ozaman ya. bizde akşam halamlarla bütün çeyizleri inceledik bikaçtane eksik kalmış işte 2 nevresim daha alalım 2 banyo havlusu ekleyelim fln gibi şeyler. bu akşam onlar için çıkcaz. beni korkutan mutfak eşyalarının alışverişi kızlar ya.temel şeyler tamam ama baharatlığı, kaşığı çatalı, herşeyi almamız gerekiyo süzeğe varana kadar ama benim hiç zamanım yok:18: yemek takımıma uygun bardak takımı hala bulamadım çıkıp bakamıyorumda artık annemle halama dedim çıkın bulduğunuzu alın..
he bu arada benim alyansımda tektaşımda baya bol geliyo alırken parmağıma zor girmişti şimdi düşcek diye korkuyorum daraltılabiliyomu acaba biliyomusunuz?

evet evet başlamışlar canım
bende dün akşam kendi kendime çeyizleri toparladım hurçlara koydum ayırarak, başörtüler bi yerde havlular bi yerde falan die , benimde eksiklerim var eksik bitermi hiçç :26: pazardan onları da halledicem
mutfak ıvır zıvırlarımı ben ikeadan almıştım topluca, bardaklarımı borcamlarımı da marketten aldım, süzgeç mandal rende gibi şeyleride pazardan

aynı durum bende de var çok olmasada sürekli tek taşım dönüyoo bi kuyumcuya sor istersen bence küçültebilirler canımm

ben de aynı duygular içindeyim canım ya ayrılmanın bukadar zor olcağını bilseydim hiç evlenmeyi düşünmezdim diyorum. ama benim için iyi olan evim annemin 2 ev ötesinde kayınvalideme de 5 dk uzaklıkta yinede çok zor geliyo. gündüzleri arıyorum nezaman arasam annem telefonu ağlayarak açıyo ozaman bende başlıyorum

güzel tarafından bakmaya çalışıyorum sevdiğim kişiyle hayat kurcam. şimdiye kadar her özlediğimizde göremiyoduk bundan sonra öyle olmayacak. her üşüdüğümde yanımda ısıtcak biri olcak böyle düşünüp güç alıyorum

AYYY ne iyi ettin yazmakla:)) size iyi tatiller iyi gezmeler. çok şükür sen atlattın sıra bizde

Baba evindeyim ama misafirim artık, Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.Babamın yüzü gülsede içi kan ağlıyor...Misafirim artık eşyalar kutulara yerleşiyor oda halen gideceğimi kabullenemiyor.sayılı gün kaldı taşınmama
Gelin oluyorum ben hem ağlarım hem giderim gibisinden…
Bende senin gibi gibi olucam anne…
Evimin annesi olmaya gidiyorum…
... Gitmeme az kaldı!
Her şeyi özliycem………..
Hoşça kal odam…
Hoşça kal baba evim….

ufffff hafakanlar bastı içim karardı canım ya :96: biraz olumlu şeyler düşünelim bence, yoksa bi karamsarlığa bağlarsam işi eyvah yani kendi adıma. Eşyalarını zevkine göre aldığın sevimli bir evin ve sultanı olduğun o evde birlikte yaşadığın çok sevdiğin bir eşin olursa mupmutlu yaşar gidersin işte, annelerimizde öyle olmadı mı herkesin geçtiği yollar, sonra nereye gitsek evimi özledim diye tuttururuz güzel şeyler düşünelim ya :97:

merhaba kızlar... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum...

aranızda 22 ekimde evlenecek var mı ?

ben ben ben:)) 22 Ekim'de evleniyorum Allah'ın izniyle... 21 Ekim'de kınam var.
Evlenenleri tebrik ediyorum. Sıradakilere de kolaylıklar dilerim.
Biz yarın ev temizlemeye gidiyoruz. Cumartesi de son gelinlik provası var.Kına kıyafetim kırmızı abiye onun da provası o gün olacak. Davetiyeleri aldık. Hafta sonu üstlerini yazacağız. Önümüzdeki hafta da dağıtıyoruz. Cumartesi nikah şekerlerini alacağız. Onlar içime çok sinmişti.Umarım çok güzel olurlar.
Evde eksikler var tabii.Dolap, raf vs..Onları da artık bir ara hallederiz.
Bir de son hafta balayı alışverişine çıkacağız.Kuaför ve buketimi ayarlamam gerek. Hımm bakayım, bir sürü iş varmış yapacak.Bir de cilt bakımı filan yaptırsam fena olmaz. Ama hepsi çok eğlenceli şeyler:)))

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar

yarın nikahım vaaaaaaaaaaaaaaaaaar imam nikahımda yarın kıyılcak

günaydın kızlarr:)) çiçeğimi '''gelinbuketlerim yapay ve canlı''' diye face'ye yazıyorsunuz oradan aldım. bir sürü çeşitleri var bi bakın derim.

milan hem ağlıcaz hem gitcez.bizim evde şuan ayrılık bahsi geçmiyo geçmemesinede özen gösteriyorum.ben ağlarsam annem bayılır gider, sıkıyorum kendimi. bide çok problemli bir aile içine gidiyorum kadın zaten üzülüyo, ayrılıktan özlemden geçtim ikiniz huzurlu olun bana yater diyo anne olmakta zorr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…