Kapadokyadan herkese selamlar
bugün balayımızın 1. günü. Otel muhteşem otesi tam bir balayı oteli. Araç kiraladık. Bol bol gezeceğiz. Düğünü merak edenlere o günden hiç bir şey hatırlamıyorum desem yerdiri. Çok güzel geçti takıdan sonra topukluları çıkartıp converse giydim ve düğün sonuna kaar sahneden inmedim. Fotoğrafalrımız haydar paşa tren istasyonunda çekildi. Teslim aldığımızda link atarım. Sıradaki arkaaşlara başarılar diliyorum herkes ok mutlu olsun. bu arada düğünden eve geldik ağlamaktan gözlerim şişti çok zor aileden ayrılmak
meydan 23 ekim gelinlerine kaldı desenize
kızlar ben dayanamadım dün gelinlikçime gittimhiç merak etme 15 ekimde son prova olacak istemediğin bişe olursa o an değiştircez dedi zaten bi sürü gelin var mecburen seninkini 1 hafta önce vericem dedi, ben de vereceğini biliyorum da gene de sıkıştırmak lazım dimee kızlar
bu arada ceydaacım senin astar provan olmuş sanırım benimde almıştı çünkü zaten ondan sonra modeli çıkartıcaklar bi prova daha ve artık hazııııııırumarım herkese hayalindeki gibi bi gelinlik giymek nasip olurrr
dün akşam nikah şeker işlerini de hallettim ondan kusur kalamazdım
cumartesi günü temizlik yapıcaz bizde arkadaşlarımla, pazar günü de perdelerimi takıcam, mobilyalarım gelicekçok heyecanlıyım çooook :18:
başlamış bişilere diosun yani oh rahatladım ozaman ya. bizde akşam halamlarla bütün çeyizleri inceledik bikaçtane eksik kalmış işte 2 nevresim daha alalım 2 banyo havlusu ekleyelim fln gibi şeyler. bu akşam onlar için çıkcaz. beni korkutan mutfak eşyalarının alışverişi kızlar ya.temel şeyler tamam ama baharatlığı, kaşığı çatalı, herşeyi almamız gerekiyo süzeğe varana kadar ama benim hiç zamanım yok:18: yemek takımıma uygun bardak takımı hala bulamadım çıkıp bakamıyorumda artık annemle halama dedim çıkın bulduğunuzu alın..
he bu arada benim alyansımda tektaşımda baya bol geliyo alırken parmağıma zor girmişti şimdi düşcek diye korkuyorum daraltılabiliyomu acaba biliyomusunuz?
23 ekim gelinlerini 4ledik :) bende varım :) hazırlıklar ıcın kosturmaktan herseye yetısememekten cok yoruldumm sankı hıcbısey olmucak gıbı gelıyor aılemden ayrılmak ıstemıyorumm vazmıgecsemmm :26::2:
Kapadokyadan herkese selamlar
bugün balayımızın 1. günü. Otel muhteşem otesi tam bir balayı oteli. Araç kiraladık. Bol bol gezeceğiz. Düğünü merak edenlere o günden hiç bir şey hatırlamıyorum desem yerdiri. Çok güzel geçti takıdan sonra topukluları çıkartıp converse giydim ve düğün sonuna kaar sahneden inmedim. Fotoğrafalrımız haydar paşa tren istasyonunda çekildi. Teslim aldığımızda link atarım. Sıradaki arkaaşlara başarılar diliyorum herkes ok mutlu olsun. bu arada düğünden eve geldik ağlamaktan gözlerim şişti çok zor aileden ayrılmak
çiçeğimmm :))
Baba evindeyim ama misafirim artık, Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.Babamın yüzü gülsede içi kan ağlıyor...Misafirim artık eşyalar kutulara yerleşiyor oda halen gideceğimi kabullenemiyor.sayılı gün kaldı taşınmama
Gelin oluyorum ben hem ağlarım hem giderim gibisinden
Bende senin gibi gibi olucam anne
Evimin annesi olmaya gidiyorum
... Gitmeme az kaldı!
Her şeyi özliycem ..
Hoşça kal odam
Hoşça kal baba evim .
merhaba kızlar... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum...
aranızda 22 ekimde evlenecek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?