• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

slm kızlar bugün evimi temizledim aşkımla çooook yoruldum. yatak odam geldi mobilyacılar ayna ile komidinin birini unutmuşlar başka ilden geldi bide yarın arabaya verecekler.tv geldi yarın inş beyaz eşyalarım gelecek.cumaya salonum gelirse artık dinlenirim inş. ya kızlar bu ilaç la başım dertte vallahaa üfff
ohh yerleştirmeye başlamılsınnn en zevkli kısmı bence :66: hayırlısıyla bende alıpta yerleştirseydim :26: ilaç demeyin bana sürekkli cunup geziorumm iimi :9: bitmek bilmedi :41:
bende yasmine başlamıştım sadece 1 hafta kullandım ve bıraktım. bi ara acayip midem bulandı ve istifra etmeye başladım. eşimde yanımdaydı ve başladı yasminin yan etkilerini araştırmaya. hapı bırakmamı istedi. bazılarının hastalıklarını tetiklemiş damaar tıkanıklığı yapmış vs vs dedi. bende ne yalan söyleyeyim bildim bileli hasta olsamda hapları hiç kullanmamışımdır. düzenli değilim zamanında ilaç alma veya bitirme konusunda. bakalım ne yapıcaz :) kısmet

en iisi karşındakinin korunması tabi anlayışlı birini bulmak lazım bu konuda malesef ben bulamamışım :19: neyse 3 4 kutu kullandıktan sonra dahada kullanmayı düşünmüyorum :27:

düğüne tam6 gün kaldı ve beni heyecan basmaya başladı.içimde kelebekler uçuyo :))) çığlık atmak istiyorum mutluluktan:)) hüzünde var tabi aileden ayrılmakta zor olucak ama... sevdiğimm aaahhh ahhh :69:

ayy aynı duyguları yaşayan bir gelin daha varmış :52:

başka şehire gideceksin galiba ben 15dk.lık bi yere gittiğim halde bazen duygusala bağlıyorum canım yaa
bende bugün kışlıklarımı ve ayakkabılarımı evime götürdüm kozmetiklerim ve günlük kıyafetlerimi götüresim gelmedi ya

çok stresliyim cnm bende yaa haftaya bugün bende evimde olcm :21: gelinliğimi teslim aldım artık eksiğim yok şükür:9:

ayy çok güzel yaa canım bende yarın teslim alıcam gelinliğimi:52:

bende daha heyecan yok ev dizme telaşındayım ben geç kalıyorum sanki nişanlım askerdeydi yeni geldi son dk kaldı cumaya inş bitecek sonra dinlenecem

başka şehire gideceksin galiba ben 15dk.lık bi yere gittiğim halde bazen duygusala bağlıyorum canım yaa
bende bugün kışlıklarımı ve ayakkabılarımı evime götürdüm kozmetiklerim ve günlük kıyafetlerimi götüresim gelmedi ya

isteediğin gibi olmuştur inş. gelinliğin caı ya zaman ne çabuk akıp geçti 135 gün var diyordum yarın kalıyor 5 gün şaka gibi:27:artık kocaişlerimizle olcaz ama ailemide özlüycem çok:26:bir kç kıyafet bıraktım herşeyimi götürdüm evim

ohh yerleştirmeye başlamılsınnn en zevkli kısmı bence :66: hayırlısıyla bende alıpta yerleştirseydim :26: ilaç demeyin bana sürekkli cunup geziorumm iimi :9: bitmek bilmedi :41:

en iisi karşındakinin korunması tabi anlayışlı birini bulmak lazım bu konuda malesef ben bulamamışım :19: neyse 3 4 kutu kullandıktan sonra dahada kullanmayı düşünmüyorum :27:

kocacık baktı karısı elden gidiyo midesinin bulantısından yataklara düştü....eee ne yapsın:)) aaaa başlarımm uleen hapına dedi bırakcaksın dedi :20: . çokta işime geldi haa :34:

bende daha heyecan yok ev dizme telaşındayım ben geç kalıyorum sanki nişanlım askerdeydi yeni geldi son dk kaldı cumaya inş bitecek sonra dinlenecem

canım benim öncelikle gözün aydın rabbim bi daha ayırmasın benim de sevdiceğim 11 ağustosta geldi ve düğünümüz haftaya inş.bende çok geç kaldık diyoduk ama şükür hepsi oldu bugün düğün salonundan çağırdılar prova yaptık

kızlar bende 1 haftadır yasmin kullanıyorum şükür bi sıkıntı yok şimdilik

evet 6 saatlik mesafe olucak ailemle aramda :43: hiç o ayrılık özlem kelimesi geçmiyo evde, ama net şekilde hissediliyo.

benim eşyalarım çoktan gitti yerleştirildi. 15 dakikalık mesafede olsa benim evim bayram ilan ederdim:)) önemli olan yuvadaki huzur diye annem hem kendini hem beni teselli ediyo garibim ama biliyorum içinde ne fırtınalar kopuyo.

isteediğin gibi olmuştur inş. gelinliğin caı ya zaman ne çabuk akıp geçti 135 gün var diyordum yarın kalıyor 5 gün şaka gibi:27:artık kocaişlerimizle olcaz ama ailemide özlüycem çok:26:bir kç kıyafet bıraktım herşeyimi götürdüm evim

inş canım yaa 2. provada çok beğenmiştim bakalım yarın görücem artık

biz 845 gündür bekliyoruz bu günü 460 ı da askerlikti hemde

sen hangi şehirden hangi şehire gidiyordun canım?

bu arada bende gelinliğimi yarın alıcam.

haa kızlar anneleriniz nasihat veriyormu :77: benimki maşallah aklına geldikçe veriyo :) ilk gece hakkında yani.

evet 6 saatlik mesafe olucak ailemle aramda :43: hiç o ayrılık özlem kelimesi geçmiyo evde, ama net şekilde hissediliyo.

benim eşyalarım çoktan gitti yerleştirildi. 15 dakikalık mesafede olsa benim evim bayram ilan ederdim:)) önemli olan yuvadaki huzur diye annem hem kendini hem beni teselli ediyo garibim ama biliyorum içinde ne fırtınalar kopuyo.

biz ailecek gurbeti iyi biliriz annem de gurbetteydi çok dua etti şimdilik duası kabul oldu ama rabbim ilerideki günlerde ne gösterir bilemem .rabbim size de tez zamanda hayırlısıyla ailelerinizle aynı şehirde yaşamayı nasip etsin en önemlisi de huzur tabiiki
yanıbaşında olursun huzur olmaz hiç bi kıymeti kalmaz

rabbim huzurumuzu daim kılsın..

tşk miracle allah şükür eylülde geldi nişanlım. canım ilk hafta problem olmuyo inş sende hiç olmaz.

biz ailecek gurbeti iyi biliriz annem de gurbetteydi çok dua etti şimdilik duası kabul oldu ama rabbim ilerideki günlerde ne gösterir bilemem .rabbim size de tez zamanda hayırlısıyla ailelerinizle aynı şehirde yaşamayı nasip etsin en önemlisi de huzur tabiiki
yanıbaşında olursun huzur olmaz hiç bi kıymeti kalmaz

rabbim huzurumuzu daim kılsın..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

inş canım yaa 2. provada çok beğenmiştim bakalım yarın görücem artık

biz 845 gündür bekliyoruz bu günü 460 ı da askerlikti hemde

sen hangi şehirden hangi şehire gidiyordun canım?

oo sizin baya fazlaymış biz mayısta nişanlandık ekimde düğün oluyor hayırlısıyla çanakkaledeyim ben çanakkale geliboluya gelin gidicem 1 saatlik mesafe var ailemle aramda seneye doğu tayinimiz var eşimde aslen burdurlu sen nerelisin nereye gelin gidiyorsun tattlım

kızlar bende yazz kullanıyorum 3 hafta oldu başladığım yani 15 gün önce reglim bitti ama hala leke gelio doktoru aradım normal dedi. bünye alışana kadar bu şekilde tepki verirmiş. bu sabah kalktım Allahım bel ağrısından ölcem sandım:( dünya kadar işimiz vardı bide o ağrıyla uğraştım baya hallettik ama.portmanto, tv sehpası, mutfak masası aldık. saatimi seçtim yarın nişanlım alacak Momentus - WOMAN FASHIONAL JEWELLERY - FJ212G-08SD güzelmi sizce :16: evdeki tadilat bitti sayılır yarın boyacılar başlıcak snr temizlik olcak ve eşyaları yerleştircez. kaldı 20 gün of çok heycanlıyım ya hem bi an önce geçsin istiyorum hem de ailemden ayrılcağım için zaman dursun istiyorum nası bi duygu karmaşasıdır bu of off...

haa kızlar anneleriniz nasihat veriyormu :77: benimki maşallah aklına geldikçe veriyo :) ilk gece hakkında yani.

bana ablamlar fln bahsetmedi pek konusu açılmadı ilk gece hakkında ama baya bir gecelik takımı aldık seksi seksi seyler:1:

biz daha başlamadık ama annemle konuşamayız diye düşünüyorum.halama danışcam o konuları :77:

kızlar bende yazz kullanıyorum 3 hafta oldu başladığım yani 15 gün önce reglim bitti ama hala leke gelio doktoru aradım normal dedi. bünye alışana kadar bu şekilde tepki verirmiş. bu sabah kalktım Allahım bel ağrısından ölcem sandım:( dünya kadar işimiz vardı bide o ağrıyla uğraştım baya hallettik ama.portmanto, tv sehpası, mutfak masası aldık. saatimi seçtim yarın nişanlım alacak Momentus - WOMAN FASHIONAL JEWELLERY - FJ212G-08SD güzelmi sizce :16: evdeki tadilat bitti sayılır yarın boyacılar başlıcak snr temizlik olcak ve eşyaları yerleştircez. kaldı 20 gün of çok heycanlıyım ya hem bi an önce geçsin istiyorum hem de ailemden ayrılcağım için zaman dursun istiyorum nası bi duygu karmaşasıdır bu of off...

saatin çok güzelmiş:)) güle güle kullan. ama bişey mrak ediyorum saati düğün günümü takıcaz.gelinlikle saatmi takıcaz. ben ertesi günü takılır diye tahmin etmiştim, annem illa tak diyor.

canım çok güzel bir model momentus bakmıştık bizde saatlerimiz için çok güzel modeller var kaliteli ürünleride:)

biz annemle açık açık konuştuk herşeyi. bilmediğim ne çok şey varmış dedim.bide konuşmam ben, gerek yok diyenlerdendim ama iyiki konuşmuşuz.

saatin çok güzelmiş:)) güle güle kullan. ama bişey mrak ediyorum saati düğün günümü takıcaz.gelinlikle saatmi takıcaz. ben ertesi günü takılır diye tahmin etmiştim, annem illa tak diyor.

teşekkür ederim tatlım ya bende onu düşündüm istemiyorum ama herşey düğünde takılır millet görürmüş :47: bende gelinliğimin üzerine inci takımım var onu takmak istiyorum benimkiler olmaz diyo. kına gecesinde onu tak düğünde erkek tarafının takacakları kolunda boynunda durur diyolar

Back