- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
ohh yerleştirmeye başlamılsınnn en zevkli kısmı bence hayırlısıyla bende alıpta yerleştirseydim :26: ilaç demeyin bana sürekkli cunup geziorumm iimi bitmek bilmedislm kızlar bugün evimi temizledim aşkımla çooook yoruldum. yatak odam geldi mobilyacılar ayna ile komidinin birini unutmuşlar başka ilden geldi bide yarın arabaya verecekler.tv geldi yarın inş beyaz eşyalarım gelecek.cumaya salonum gelirse artık dinlenirim inş. ya kızlar bu ilaç la başım dertte vallahaa üfff
bende yasmine başlamıştım sadece 1 hafta kullandım ve bıraktım. bi ara acayip midem bulandı ve istifra etmeye başladım. eşimde yanımdaydı ve başladı yasminin yan etkilerini araştırmaya. hapı bırakmamı istedi. bazılarının hastalıklarını tetiklemiş damaar tıkanıklığı yapmış vs vs dedi. bende ne yalan söyleyeyim bildim bileli hasta olsamda hapları hiç kullanmamışımdır. düzenli değilim zamanında ilaç alma veya bitirme konusunda. bakalım ne yapıcaz :) kısmet
en iisi karşındakinin korunması tabi anlayışlı birini bulmak lazım bu konuda malesef ben bulamamışım neyse 3 4 kutu kullandıktan sonra dahada kullanmayı düşünmüyorum