tşk miracle allah şükür eylülde geldi nişanlım. canım ilk hafta problem olmuyo inş sende hiç olmaz.
oo sizin baya fazlaymış biz mayısta nişanlandık ekimde düğün oluyor hayırlısıyla çanakkaledeyim ben çanakkale geliboluya gelin gidicem 1 saatlik mesafe var ailemle aramda seneye doğu tayinimiz var eşimde aslen burdurlu sen nerelisin nereye gelin gidiyorsun tattlım
kızlar bende yazz kullanıyorum 3 hafta oldu başladığım yani 15 gün önce reglim bitti ama hala leke gelio doktoru aradım normal dedi. bünye alışana kadar bu şekilde tepki verirmiş. bu sabah kalktım Allahım bel ağrısından ölcem sandımdünya kadar işimiz vardı bide o ağrıyla uğraştım baya hallettik ama.portmanto, tv sehpası, mutfak masası aldık. saatimi seçtim yarın nişanlım alacak Momentus - WOMAN FASHIONAL JEWELLERY - FJ212G-08SD güzelmi sizce evdeki tadilat bitti sayılır yarın boyacılar başlıcak snr temizlik olcak ve eşyaları yerleştircez. kaldı 20 gün of çok heycanlıyım ya hem bi an önce geçsin istiyorum hem de ailemden ayrılcağım için zaman dursun istiyorum nası bi duygu karmaşasıdır bu of off...
biz annemle açık açık konuştuk herşeyi. bilmediğim ne çok şey varmış dedim.bide konuşmam ben, gerek yok diyenlerdendim ama iyiki konuşmuşuz.
inş olmaz canım yaa
ee çok uzak değilmişsin yine canım ben antalyalıyım ve burda kalıcam annemle evimizin arasında 15 dk. var canım
canım çok güzelmiş saatin güle güle kullan inş.
aa neler varmış o kadar bilmediğimiz acaba
gitte sor annene
bizim buralar dedikoduyu sever iki ailede bu mahallenin eskilerinden ve herkes tanıyo iki tarafı da.hergün okadar çok şey duyuyorumki biz neymişiz ya diyorum çok sinirim bozuluyo duyduklarıma.artık benimde beynime yerleşmiş aman millet konuşmasın ne derler hep onu düşünüyorum ya.bi yöndende anneme hak veriyorum bu dedikodular bi zamandan sonra yıpratıyo insanı
canım ya benim bu konuda fıkhi olarak bilgim olduğu için annem konuşmuyo benle daha bu konuları bilmiyorum konuşur mu önemli şeyler varsa azıcık çıtlat biz ekim gelinlerine bak azıcık kaldı
öyle açık saçık konuşttukki atarlar beni burdan, o derece yani:)) bende biliyordum, okulda kaç yıl derslerini gördük okuduk ama okumak başka tecrübeliden duymak başkaymış Allah kolaylık versin o gece. haaa bide kk da okudum.o gece kadında erkekte namaz kılıyor iki rekat bilirsiniz sizde ve yapılan dua mutlaka kabul oluyormuş.annemde söyledi aynısını. bol bol dua edin bence:)
öyle açık saçık konuşttukki atarlar beni burdan, o derece yani:)) bende biliyordum, okulda kaç yıl derslerini gördük okuduk ama okumak başka tecrübeliden duymak başkaymış Allah kolaylık versin o gece. haaa bide kk da okudum.o gece kadında erkekte namaz kılıyor iki rekat bilirsiniz sizde ve yapılan dua mutlaka kabul oluyormuş.annemde söyledi aynısını. bol bol dua edin bence:)
Perşembe günü nikahım var aile arasında olacak ama ben nikah şekeri istiyorum bu akşam iş çıkışı bakıcam 20-30 adet bişe ne olur acaba
bide gelinlikçime uğricam benim hala gelinliğim hazır değil vee son 3 hafta offffffffsiz gelinliklerinizi teslim aldınız mı kızlar ?
23 ekim :)
galiba heyecanlanıyorumm sizleri gördükçe
Perşembe günü nikahım var aile arasında olacak ama ben nikah şekeri istiyorum bu akşam iş çıkışı bakıcam 20-30 adet bişe ne olur acaba
bide gelinlikçime uğricam benim hala gelinliğim hazır değil vee son 3 hafta offffffffsiz gelinliklerinizi teslim aldınız mı kızlar ?
23 ekim :)
galiba heyecanlanıyorumm sizleri gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?