• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier

hayırlı olsun canım inş. ruya gibi geçer düğünün haftaya bugünde benim düğünüm var çok heyecanlıyım simdi bunları okuyunca dahada heyecan yaptım :1:düğünden sonrada bekliyoruz gelişmeleri canım :32:

bende kararsızım ya nasıl olur sence? sen düşünüyomusun yaptırmayı tatlım

Bugun bı cok kuaforle konustum, kımısı kandırmaca ıs yapıyor tek tek sordum malzemelerını... Porselen yapıyoruz dıyorlar ama adını bıle duymadım malzemelerın...

Hele bır yere gıttım agzım acık kaldı...
Avon urunlerı ıle gelın makyajı yapıyorlarmıs sok oldum...

İstendıkten sonra porselen makyajın da cok natural duracagını soyledı kuaforler...

Kararımı verdım bakalım, ıns sızın de ıcınıze sınen bır yer cıkar...

Kızlaaaaaaaaaaar bugün çok fazla heyecanlıyım ben, yarın yakn arkadaşlarımızdan biri evleniyo benimde tam 22 günüm kaldı :52: şaka gibi herşey bi curcuna ile çeyiz düzmeler gelinlik beğenmeler, ev bakmalar flan bi an durup düşününce çok kötü oluyorm zaman ne çabukta geçti :50: geçen hafta çok üzüntülüydüm bu hafta da çok heyecanlı ahh ahhh evlenmek ne zormuş yawww :69:
her hafta bir ruh hali içinde :43: gelinlikçimden de hiç ses yok hee bu kadını ben boğabilirim

:31: bir iş düşünüyorum sırf bu evlilik üzerine :51: herşeyinle onlar ilgilencek sen sadece hayalini söliceksin bide para işini halletceksin bölece kafan rahat olacak heep :61: :60:

Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier

hadi bismillah diyelim ilk düğünümüzü yapalım:)) açılışı sen yap söözz kapanışı da ben yapcam :60: Allah utandırmasın tatlım inş çok eğlenceli geçer bu unutulmaz günün... :71: :70:

merhaba kızlar... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum...

aranızda 22 ekimde evlenecek var mı ?

merhaba kızlar... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum...

aranızda 22 ekimde evlenecek var mı ?

Aramıza hoşgeldin canım mutlaka 22 ekimde evlenecek arkadaşlarımız vardır benim düğünüm 30 ekim :)

Vee bugün fena bir ıkea alışverişi yaptık

Odamıza beyaz lake 3 kapılı bir dolap iskeleti seçip içini istediğimiz şekilde dizayn ettik
ıkeanın meşhur kare masasından aldık oda beyaz
beyaz mutfak masası ve beyaz 4 adet sandalye aldık
beyaz Laptop sehpası aldık
beyaz boy aynası aldık bayağı dev boyutlarda
kapının yanı için mini bir ayakkabılık alacaktık kalmamıştı diğer şubeden alacağız
onun haricinde elbise askılarına bakın ahşap askılar çok güzel geçen gidişimde 8 li paketten 3 tane almıştım ,bu gidişimdede 2 tane daha aldık .
birtane banyo kapısı arkası için askılık aldım normalde birşeyler asılı durmayacak ama pratiklik adına olmalıydı..
Birde dolap içine koymak için 4 tane dosya kutusu vardı lacıvert beyaz ondan aldık

Aramıza hoşgeldin canım mutlaka 22 ekimde evlenecek arkadaşlarımız vardır benim düğünüm 30 ekim :)

Vee bugün fena bir ıkea alışverişi yaptık

Odamıza beyaz lake 3 kapılı bir dolap iskeleti seçip içini istediğimiz şekilde dizayn ettik
ıkeanın meşhur kare masasından aldık oda beyaz
beyaz mutfak masası ve beyaz 4 adet sandalye aldık
beyaz Laptop sehpası aldık
beyaz boy aynası aldık bayağı dev boyutlarda
kapının yanı için mini bir ayakkabılık alacaktık kalmamıştı diğer şubeden alacağız
onun haricinde elbise askılarına bakın ahşap askılar çok güzel geçen gidişimde 8 li paketten 3 tane almıştım ,bu gidişimdede 2 tane daha aldık .
birtane banyo kapısı arkası için askılık aldım normalde birşeyler asılı durmayacak ama pratiklik adına olmalıydı..
Birde dolap içine koymak için 4 tane dosya kutusu vardı lacıvert beyaz ondan aldık

MErhaba tatlım. öncelikle eşyalarını hayırlı günlerde kullanman nasip olur inşaAllah...

düğün konusuna gelince ben evleneli bir sene oldu .) 22 ekim 2010 ama benimle aynı gün olacak biri var mı diye merak etmiştim...

dilerim hersey gönlünüzce olur

Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum birazdan biri benim düğünüm 22 ekim diye yazacakmış gibi geliyor ama gelinlerimizde çok yoğun ,malum düğün telaşesi...

ekim gelinleri slmlarr :42:

ekime girmiş bulunuyoruz ve bismillah diyerek düğünlerimize başlıyoruzzzz.inşallahhh herşeyy dilediğimiz gibi gönlümüze göre olur kızlarr... :16:

düğünüme 28 gün kaldı ve artık çok yoğunum
beyaz eşyaları aldık
perdeleri model olarak seçtik mobilyalar kaldı onuda salı günü alıcaz inşş ona göre rengini belirlicez perdelerin :26:

bi haftadır kendime gelemiyorumm o kdr halsiz ve yorgunumkii nişanlımın kuzeninin düğünü vardı p.tesi günü o günden beri kendimi toplayamadımmm her tarafım ağrıoo üstümden tır geçmişş gibi..midem bulanıo sürekli başım dönüyo noluyo bana :50: acaba kullandığım doğum kontrol hapımı etkiledi benii :26: doktora gittim üşütmüşüm antibiyotik filan verdi...yemek zaten yemeyen biriydim hiç yiyemiyorum bişi artık ben böle gidersem düğünümü göremicem galiba :9: neyse kızlar inşallah sizinki ii gidiodur sağlığınız shhatiniz yerindedir inşallahh sağlık çok önemli çokk :97: havalarda ne yazıkki çok soğudu zaten :50:

Son düzenleme:
barınmaz mutluluklar canım ekim düğünleri başladı inş hepimizin güzel geçer benim de22 ekim.ya kızlar benim adet 10 gündür azda olsa sürüyor. dr mı gitsem sizde de oluyo mu?

barınmaz mutluluklar canım ekim düğünleri başladı inş hepimizin güzel geçer benim de22 ekim.ya kızlar benim adet 10 gündür azda olsa sürüyor. dr mı gitsem sizde de oluyo mu?

bence aksatma dr.a git derim. düğün zamanı büyük sıkıntı olabilir. ben 1 hafta geciktirici kullanmak zorunda kalmıstım. yoksa hem nikaha eet dicektim hem de reglime hg kötü olcaktı yani...

bu arada mutluluklar dilerim..

canım hap yapıyor öyle ablamada oldu bir kaç ay böyle oluyor düzene girdikten sonra normale döncek lekelenme yapıyor hap gayet normal durum telaşlanma ama içim rahat etsin diyorsan bir doktora git

bende yazz kullanıyorumm 11 güne gidio hale gelio lekeler :25: çokk sinirrr :20: inşallah düğün zamanına kadar uzamaz bu ayınki :26:

slm kızlar bugün evimi temizledim aşkımla çooook yoruldum. yatak odam geldi mobilyacılar ayna ile komidinin birini unutmuşlar başka ilden geldi bide yarın arabaya verecekler.tv geldi yarın inş beyaz eşyalarım gelecek.cumaya salonum gelirse artık dinlenirim inş. ya kızlar bu ilaç la başım dertte vallahaa üfff

bende yasmine başlamıştım sadece 1 hafta kullandım ve bıraktım. bi ara acayip midem bulandı ve istifra etmeye başladım. eşimde yanımdaydı ve başladı yasminin yan etkilerini araştırmaya. hapı bırakmamı istedi. bazılarının hastalıklarını tetiklemiş damaar tıkanıklığı yapmış vs vs dedi. bende ne yalan söyleyeyim bildim bileli hasta olsamda hapları hiç kullanmamışımdır. düzenli değilim zamanında ilaç alma veya bitirme konusunda. bakalım ne yapıcaz :) kısmet

selaaam güzel gelinler ne güzel 5 kişiyiz bugün ilk gelinlerimizi mutlu yuvalarna gönderdik topik olarak darısı bizlerin başına allahım haftaya bu saatler kocişimle evimizde olucaz inanamıyorum.:23:

sizlerde durumlar nasıl?

düğüne tam6 gün kaldı ve beni heyecan basmaya başladı.içimde kelebekler uçuyo :))) çığlık atmak istiyorum mutluluktan:)) hüzünde var tabi aileden ayrılmakta zor olucak ama... sevdiğimm aaahhh ahhh :69:

selaaam güzel gelinler ne güzel 5 kişiyiz bugün ilk gelinlerimizi mutlu yuvalarna gönderdik topik olarak darısı bizlerin başına allahım haftaya bu saatler kocişimle evimizde olucaz inanamıyorum.:23:

sizlerde durumlar nasıl?

çok stresliyim cnm bende yaa haftaya bugün bende evimde olcm :21: gelinliğimi teslim aldım artık eksiğim yok şükür:9:

Back