• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

hangi sehire gelin gidiosun cnımm? nasıl hazırlıkların benım ıcınde alışması zor olucakk allah yardımcımız olsunn ınss:2:

ankaraya gelin gidiyorum. hazırlıklar tamam sayılır. ev hazır, eksik yok çok şükür. bugünde kuaförümle konuşmaya gitcem yarında gelinlik provam var.

senin düğünüN hangi gün peki??

Kuaförü de ayarladım. Perde eksiğim de tamam oldu. Mutfak malzemeleri de tamam. Bir tek misafir terliklerim eksik.

Kızlar siz yemek masasının altına halı seriyor musunuz?

Bu arada 10 günüm kalmışşşş :69:

Kuaförü de ayarladım. Perde eksiğim de tamam oldu. Mutfak malzemeleri de tamam. Bir tek misafir terliklerim eksik.

Kızlar siz yemek masasının altına halı seriyor musunuz?

Bu arada 10 günüm kalmışşşş :69:

benimde 10 günüm var cnm:66:dün gelinliğimi aldım kuaförü ayarladım düğünü bekliyorum artık:62:ben halı sermedim cnm ortada halı var sadece

ankaraya gelin gidiyorum. hazırlıklar tamam sayılır. ev hazır, eksik yok çok şükür. bugünde kuaförümle konuşmaya gitcem yarında gelinlik provam var.

senin düğünüN hangi gün peki??

23ekimde cnımm 22sınde de kınam var.. bende bursadan ıstanbula gıdıyorumm ama hala nasıl olucak bılemıorumm ınss hersey yolunda gıder:18:

slm fıstıklar nasılsınız stresli miyiz hepimiz? 23 günüm kaldı ama sanki başkasının düğünü olcak gibi geliyo ya noluyo anlamıyorum.sanki heycanlı bi film izler gibiyim olaylar oluyo etrafımdakiler bişeyler yapıyo ben ayrı koşturuyorum ama bilinçsizce oluyo gibi geliyo.mesela şimdi bişey yapıyorum ama kafamda başka şeyler var daha doğrusu binlerce şey var hepsi karman çorman.
neyse biraz hazırlıklarımdan bahsediyim. evde hala tadilat devam ediyo 15 gün fln oldu usta gayet rahat çalışıyo. kayınpederim artık dayanamamış 3gündür başında bekliyomuş biraz işler hızlanmış ama:) perdelerin siparişi verildi mobilyalar bikaç gün sonra hazır olcak evdeki işler bitip temizlik yapınca getirtcez. beyaz eşyalarda geçen seneden alınmıştı onlarıda temizlikten sonra getirtcez. avizelerimizi seçtik cumartesi alcaz. halıları mobilyalarla perdeler geldikten sonra eve serdirip seçcez. dün davetiyemizi seçtik hep klasik bişiler isterdim eğlenceli bitane vardı onu görünce işte bu dedim :12: gelinliğim dikiliyo pazartesi günü gelinlik için çamaşır aldık işte bu Büstiyer Sutyen - White Line :69: he bu arada balayı alışverişim bitti gibi bişey.valizler için listeler hazırlamayı düşünüyorum hergün aklıma yeni bişeyler geliyo. dantel havlu nevresim gibi şeyler bitti sayılır.küçük ev aletlerinden bikaç eksiğim var onlarıda kredi kartının gününü bekliyorum cepte 5 kr kalmadıda:30: bugün tv alcaz çoğu şeyimiz tamamlanmış olcak.
hazel_87, milan kızlar aynı günmüş düğünümüz sizde hazırlıklar nasıl gidiyo?

evet cnımm aynı gunde :) bende senın gıbıyımm dokunsalar ağlıcam bıde bu aralar :( ctesı gunu ıstanbula gıdıces sanırım perde sıparısı vermek ıcın mobılyalarım 8ınde gelıcekmıs koltuk ve sandalyeler de ondan sonrakı haftaya anca yetısırmıs bunları dusunmekten acayıp stres oldumm :2:halılarda ona gore alıncak tabı evde temızlık yapılcak bı kac gun ıcınde allahtan yenı ev ama yınede ıyı bı temızlk ıstıo onu da ben yapmıcam :30: davetıyemı begendım ama daha sıparıs vermdık yarın onu hallederız sanırım bı tv eksık :( gelınlıgım bıtmıs carsamba da onu teslım alıcam ınss tek sorunum esyalarım yetısmeme ihtimali :2: bırde ıstanbul bursa arası olunca gelınlıkle o yol nasıl olur bılemıorumm hoca nıkahı ve ceyız alma olayı da var tabıı say say yap yap bıtmıooo vallaa :18::18:

Kızlar bizimde kına İzmitte düğün Bursada olacak inşallah ama gelinlikle nasıl olacak o kadar yol bende bilemiyorum :26: Bazıları illa gelinlikle çıkman lazım evden diyor, bazıları gelinliksiz çık Bursada giyin diyor, bazılarıda yolda bi yere uğrayıp giyin diyor hala karar veremedim :44:

23ekimde cnımm 22sınde de kınam var.. bende bursadan ıstanbula gıdıyorumm ama hala nasıl olucak bılemıorumm ınss hersey yolunda gıder:18:

inşallah :34: bana ankara bile çok büyük geldii istanbul dahada büyük. ama istanbulun güzelliğide bi başka tabi. yuvamızda huzurlu olalımda inşallah alışırız. zor olucak ama bakalım....

benimde 10 günüm var cnm:66:dün gelinliğimi aldım kuaförü ayarladım düğünü bekliyorum artık:62:ben halı sermedim cnm ortada halı var sadece

9 gün kalmış :27: şaka gibi geliyor bana. Yetiştiremeyeceğim diye stres yapıyorum. Bir ütü masası için bile bikaç yer bakıp netten aldım. Çok da özenmek istemiyorum ama elimde değil. Haftasonu halı-perdeler serilecek. Ev daha bir ev olacak.

kızlar bindallıma bakıııınnn :))

6934.jpg

6970.jpg

Kızlar bakın bakalım beğenecekmisiniz yatak odamın mobilyası avangard beyaz gümüş ve pudra pembesi tonlarında olacak
ıkeadan çerçeveler aldım çoook beğenerek içinede suluboya resimleri ben yaptım el emeği olsun diye yatak odasında baş ucumda yerlerini alacaklar inş ..
Kırmızı Ruj: Sulu Boya Çalşmam ve Ikea Çerçevelerim

Son düzenleme:
kızlarr sıze bır sorum olucakk.. kaç numara tarlatan gıyeceksınız? neye gore degısıyor bu? gelınlıgımıın etek ucunda dantel ıslemelerı var gelınlıkcım kabarık tarlantan onerdı ama nasıl durur bılmıorumm sızlere sormak ıstedımm :18:

Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier

Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier

Hayırlı olsun canımmmmm herşey çok güzel geçer inşallah :16: Ekim gelinleri açılış yapıldı şimdi her h.sonu birkaç kişiyi yolcu edicez sanırımmmm :10::70:

Hazel malesef tarlatan no sunu bilmiyorum 3 boy var sanırım ama emin değilim..

Barınmaz canım mutluluklar şimdiden ,bence hayatta ki en garip ve tanımlanamaz duygu evlilik , mutlulukla hüznü o kadar derinden yaşıyor ki insan ne hissettine dair bir fikri bile olmuyorr, bende 1 ay sonra tam bugün 1 günlük evli olacağımm ama hiç düşünmemeye çalşıyorum ..
Yılların özlemi bir yandan, ailemden ayrılmanın hüznü bir yandan, yepyeni bir hayata adım atmanın korkusu bir yandan..Yerdemiyim göktemi belli değil...

Barınmaz...
Hersey harıka gecer ve bı omur cok mutlu olursun ınsallah...
Rabbım utandırmasın...

Felaket duygusalım...
Yenı yenı kavrıyorum evden bu sehırden ayrılacagımı...

Haftaya cumartesı yasayacagımız memlekete ceyızımı goturecegız ama mobılyalarımız malesef daha hazır degılmıs...
Bu kotu oldu evlendıkten sonra oturup ev duzenleyecem resmen...

Bugun kuaforumu ayarlamaya gıdıcem, porselen yaptıracak olan var mı aranızda?

yazını okuyunca çok tuhaf oldum arkadaşım ya inşallah herşey çok güzel geçer ömür boyu mutlu huzurlu olursunuz. son güne kadar bende aynı durumda olcam sanırım. ilk fırsatta gelde yaşadıklarını paylaş bizimle bukadar zamanda her aşamayı birbirimize anlattık düğünü de bekleriz :46: inşallah evliliğiniz hayırlı olur canım

okyonus teşekkür ederim:)

herkes aynı duygular içinde demekki. heyecanlı mutlu hüzünlü buruk.... hayatımızda ilk kez yaşayabileceğimiz bir anı yaşıycaz hepimizde. geriye döndüğümüzde bu anları tebessümle hatırlarız inşallah.

barinmaz_d tebrik ederim.Allah bir yastıkta kocatsın. umarım çok güzel bir düğün günü geçirirsin.

Back