Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier
bende kararsızım ya nasıl olur sence? sen düşünüyomusun yaptırmayı tatlım
Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier
merhaba kızlar... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum...
aranızda 22 ekimde evlenecek var mı ?
merhaba kızlar... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum...
aranızda 22 ekimde evlenecek var mı ?
Aramıza hoşgeldin canım mutlaka 22 ekimde evlenecek arkadaşlarımız vardır benim düğünüm 30 ekim :)
Vee bugün fena bir ıkea alışverişi yaptık
Odamıza beyaz lake 3 kapılı bir dolap iskeleti seçip içini istediğimiz şekilde dizayn ettik
ıkeanın meşhur kare masasından aldık oda beyaz
beyaz mutfak masası ve beyaz 4 adet sandalye aldık
beyaz Laptop sehpası aldık
beyaz boy aynası aldık bayağı dev boyutlarda
kapının yanı için mini bir ayakkabılık alacaktık kalmamıştı diğer şubeden alacağız
onun haricinde elbise askılarına bakın ahşap askılar çok güzel geçen gidişimde 8 li paketten 3 tane almıştım ,bu gidişimdede 2 tane daha aldık .
birtane banyo kapısı arkası için askılık aldım normalde birşeyler asılı durmayacak ama pratiklik adına olmalıydı..
Birde dolap içine koymak için 4 tane dosya kutusu vardı lacıvert beyaz ondan aldık
barınmaz mutluluklar canım ekim düğünleri başladı inş hepimizin güzel geçer benim de22 ekim.ya kızlar benim adet 10 gündür azda olsa sürüyor. dr mı gitsem sizde de oluyo mu?
barınmaz mutluluklar canım ekim düğünleri başladı inş hepimizin güzel geçer benim de22 ekim.ya kızlar benim adet 10 gündür azda olsa sürüyor. dr mı gitsem sizde de oluyo mu?
selaaam güzel gelinler ne güzel 5 kişiyiz bugün ilk gelinlerimizi mutlu yuvalarna gönderdik topik olarak darısı bizlerin başına allahım haftaya bu saatler kocişimle evimizde olucaz inanamıyorum.
sizlerde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?