hangi sehire gelin gidiosun cnımm? nasıl hazırlıkların benım ıcınde alışması zor olucakk allah yardımcımız olsunn ınss:2:
Kuaförü de ayarladım. Perde eksiğim de tamam oldu. Mutfak malzemeleri de tamam. Bir tek misafir terliklerim eksik.
Kızlar siz yemek masasının altına halı seriyor musunuz?
Bu arada 10 günüm kalmışşşş
ankaraya gelin gidiyorum. hazırlıklar tamam sayılır. ev hazır, eksik yok çok şükür. bugünde kuaförümle konuşmaya gitcem yarında gelinlik provam var.
senin düğünüN hangi gün peki??
slm fıstıklar nasılsınız stresli miyiz hepimiz? 23 günüm kaldı ama sanki başkasının düğünü olcak gibi geliyo ya noluyo anlamıyorum.sanki heycanlı bi film izler gibiyim olaylar oluyo etrafımdakiler bişeyler yapıyo ben ayrı koşturuyorum ama bilinçsizce oluyo gibi geliyo.mesela şimdi bişey yapıyorum ama kafamda başka şeyler var daha doğrusu binlerce şey var hepsi karman çorman.
neyse biraz hazırlıklarımdan bahsediyim. evde hala tadilat devam ediyo 15 gün fln oldu usta gayet rahat çalışıyo. kayınpederim artık dayanamamış 3gündür başında bekliyomuş biraz işler hızlanmış ama:) perdelerin siparişi verildi mobilyalar bikaç gün sonra hazır olcak evdeki işler bitip temizlik yapınca getirtcez. beyaz eşyalarda geçen seneden alınmıştı onlarıda temizlikten sonra getirtcez. avizelerimizi seçtik cumartesi alcaz. halıları mobilyalarla perdeler geldikten sonra eve serdirip seçcez. dün davetiyemizi seçtik hep klasik bişiler isterdim eğlenceli bitane vardı onu görünce işte bu dedimgelinliğim dikiliyo pazartesi günü gelinlik için çamaşır aldık işte bu Büstiyer Sutyen - White Line he bu arada balayı alışverişim bitti gibi bişey.valizler için listeler hazırlamayı düşünüyorum hergün aklıma yeni bişeyler geliyo. dantel havlu nevresim gibi şeyler bitti sayılır.küçük ev aletlerinden bikaç eksiğim var onlarıda kredi kartının gününü bekliyorum cepte 5 kr kalmadıda bugün tv alcaz çoğu şeyimiz tamamlanmış olcak.
hazel_87, milan kızlar aynı günmüş düğünümüz sizde hazırlıklar nasıl gidiyo?
23ekimde cnımm 22sınde de kınam var.. bende bursadan ıstanbula gıdıyorumm ama hala nasıl olucak bılemıorumm ınss hersey yolunda gıder:18:
benimde 10 günüm var cnmdün gelinliğimi aldım kuaförü ayarladım düğünü bekliyorum artık ben halı sermedim cnm ortada halı var sadece
kızlar bindallıma bakıııınnn :))
Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier
Düğünüme saatler kaldı. Sabah 8:30 da kuaförde olacağım. Ordan dış mekan çekim eve geliş bel bağlama konvoy eşiliğinde salona varış. İçimde kocaman bir boşluk. Heyecaanlımıyım bilmiyorum streslimiyim bilmiyorum. Ailemden ayrılıyorum ama tam olarak onunda farkında değilim koşturmacadan. Nişanlımda aynı durumda. böyle dalıp dalıp gidiyorum Ekim ayında evlenenlerin başlangıcını açmaktan onur duyar benden sonra evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim pazar günü görüşmek üzere herkese sevgilier
Bugun kuaforumu ayarlamaya gıdıcem, porselen yaptıracak olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?