2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

bugünde ölüyorum butün gün çarşı pazar dolandık. Ablama anneme kıyafet baktık. kına el gülü tacı vs şeyler aldık. 2. duvağımı aldık. Ay bişiyim kalmadı benim.Ailemle son cumartesim haftaya bu saatler evli bir bayan oluyorum

Fena hızlı bir gündü, önce karşıdaki bir tülcüye sonra evimize sonra eminönündeki müthiş trafiğe derken istediğim tülcüye gidip gerçekten beğendiğim tüllerimizi ve perdelerimizi aldık. Birtanem sağolsun beni kırmadı o tülleri alamasaydım içimde kalacaktı çünkü..
Salonun Tül + güneşlik+ fon perde (ecru tonlarda ), oturma odasının tül +perdesini (beyaz gümüş tonlarda) içime sine sine aldım
annemde yatak odasının siparişlerini verdi tül+ güneşlik + fon perdeler (pudra pembesi) olacak umarım güzel birşeyler çıkar :)
Birtek mutfağımın store perde olayını halletmem kaldı
sonra saatlerimizi aldık bir ara fotoğraflarını koyarım
vee en önemlisi banyo dolabı birde istediğim büyüklükteki küvetin siparişlerini verdik, banyoyu muhteşem otellere çevırmek adına ıkedan 24 adet kırmızının tonlarındaki mumlarıda sonunda aldım :) ıkeaya yolunuz düşerse bakın derim evinizin dekoruna göre alabileceğiniz ana renklerin tonlarına göre ayarlanmış 24 lü veya daha az hazırlanmış mumlar mevcut..Yarın yine birtanemle buluşup önce kahvaltıya sonra yine birşeyler bakınmaya çıkacağız :)

Ikeaya yolunuz düşerse ahşap elbise askıları çok güzel 3 farklı rente ben beyaz tercih ettim 8 li paketlerde satılıyor 8.50-10 tl arası birşeydi
mutfak çekmece içi dizaynlarını aldım ama standart çekmeceler değilmiş çok büyük geldi dikkatlice alabilirsiniz .
Çeşitli saklama kapları var boy boy çok güzel görünüyordu turkuaz seriden 5 adetlik bir set oluşturdum.
Minik yuvarlak çok şık klasik çerçeveler aldım iki adet içine kendim resim yapıp yatak odama asmak için tanesi 13 tl gibi birşeydi bakabilirsiniz düğün fotoğrafları bile çok tatlı durur.

Şimdilik benden haberler bu kadar doğruca yatağa gidiyorum görüşmek üzere..

ay çoook gergnim davetiyelerim kayboldu yani yarsı arabaya verdik kayınvalidemlere gönderecektik daha cabuk olsun diye ama yok uçtu sanki 150 tane davetiye. üffff her şeyim böyle havada :2:

Voles4 çok üzüldüm canım geri dönüşü olmayan bir şekilde mi kayboldu bulunma ihtimali varmı umarım bulunur

Bu arada bunlarda bizim seçtiğimiz saatler Kırmızı Ruj

Günaydın kızlar

Haftasonum nasıl geçti anlamadım. Bir koşturma bir telaş. Eşyaları eve yerleştirdik. Mutfak o kadar uzun sürüyor ki anlatamam Aydınlatmalarımızı aldık. Çok farklı ve uçuk fiyatlar var avizelerde.

Halı ve perde işimizi de hallettik. Beklediğimden daha fazla tuttu ama yapacak bir şey yok :2:

Tam 12 günüm kalmış benim Kuaförü ayarlayamadım hala. Ufak tefek de eksiklerim var. Bir de evin ihtiyaçları için alışverişe çıkacağız. Deterjandı, tuvalet kağıdıydı o tür şeyler.

Allah evlenen herkesin yardımcısı olsun. Çok stresli. Dudağımın kenarında koca bi uçuk çıktı inşallah geçer

aydınlatmalarınızı nerden aldınız canım? benımde 23unde ama hala ortada halı perde avıze yok
nasıl yetısıcek hııııc bılmıorummmm :2:

bu ara dinleniorrrum arkadşımızın düğünü olacak hafta sonu ordayız sonra temizliğe kaldığmz yerden devam

aydınlatmalarınızı nerden aldınız canım? benımde 23unde ama hala ortada halı perde avıze yok
nasıl yetısıcek hııııc bılmıorummmm :2:

Aydınlatmalarda çok lüks takılmadık. Hatta bayağı ucuza kaçtık. Tekzenden aldık hepsini. Bir tek salon avizem kaldı. Onu da avizeciler çarşısından almayı planlıyorum. Orada model çokmuş

selam kızlar
pazar günü imam nikahımız kıyıldı. Mehir olarak ne verdiklerini tahmin bile edemezsiniz. Kayınvalidem 130 gr altın aldık dedi.(nişan ve düğünde taktıkalrı takıları mehir olarak gösterdi) İnanabiliyor musunuz? Sormadılar bile birşey istiyor musun diye. Hoca nikahı kıyar kıymaz herkesi içerde bırakıp mutfağa gidip saatlerce ağladım. ( ki bizde imam nikahı kızın evinde yapılıar kayınvalidem onada izin vermedi. Ya kendi evlerinde yada bizim evde olacak dedi, Şahit olarak kendini göstermek istedi imam anne baba olmaz dedi sadece karı koca gelmişler, teyzemi şahit gösterdilerde öyle kılındı) Herşeyi içimde bıraktı sağolsun. İmam nikahı dair hiç birşeyi hatırlamak istemiyorum

Son düzenleme:

Ayy canım üzüldüm ya kötü olmuş Benim bildiğimde kıza sorulur çünkü ona ait birşeydir mehir.............. Bizim resmi nikahımız var dini nikah henüz yapılmadı ve mehir konusunda da bir fikrim yok henüz :26:

Birşey isteyeceğimden değil üzüntüm. Sadece şu cümleyi duymak istedim. Biz elimizden geleni yaptık düğünde şu kadar takacağız dileğe soralım birşey ister mi? Demediler hocada garipti zaten danışıklı döğüş derler ya. Bir filmdeyiz herkes onlara verilen cümleleri kuruyor gibi. sadece kabul ettim dedim odadan çıktım. Bunu asla affetmeyeceğim nişanlımada söyledim. Mehir için yaptığım anlaşılmasın ben ordaki tavırlarından takacakları altını hesaplayıp onu garinti altına almak istemelerine bozuldum

Canım gerçekten çok üzücü bi durum kayınvaliden mi gelin oluyor acaba? mehir hakkı gelin kıza sorulur benim bildiğim

SLm kızlar nette çook giremiyorum barınmaz sıkma canını canım oluyor böyle şeyler sen rahat ollll. artık resmen EVLİYİMMMMMMM.davetiyelerim bulundu. ay kızlar kayınvalidemlerde duştaydım bir düştüm ki anlatamam sese içeriden geldiler kayınvalidem tütsü falan yaktı sürekli dua edelim içimizden ,çook kritik dönemlerdeyiz dikkatli olalım düğüne 24 gün kala ucuz atlattım.taç dan tüllerimi ve perdelerimi aldık saten uyku seti ,saten nevresim bide tek salona kanat var 1200 tuttu sanrım ortalama bu kadar tutuyor. kiracı olduğumuz için standart aldık evimizede uyuyao zati

çok gerginim. Bugün saç provam var ordan kuzenlerle küçük bir eğlenceye gideceğiz. Birde evde kendi kendime kına yakacağım

kızlar selamlar! Uzun süredir prooblem var internette siteye girmeye çalısınca baska siteye yönlendiriyor. Umarım kısa zamanda ulaşabilirim siteye tekrardan. Hepinizi çok özledim göruşmek umidiyle

slm kızlar bugün geliniğimi teslim aldım kuförü ayarladım gelin paketi 250tl saç makyaj manikür pedikür onuda ayarladım şimdi düğünü bekliyorum hayırlısıyla boğazlarım ağrıyor hasta oldum ya inş. çabuck iyilieşirim:18:havalarda serinledi sansıma:44:

seni bu şekilde üzmesine çok üzüldüm tatlım ya tamam hepimiz aşırı gerginiz alınganız ama buda sıradan bi alınganlık değil yani bence senin yapacağın şey olanları unutup eşinle mutlu olmak.o da annesinin yaptıklarının farkındadır herhalde ona göre seni annesinden önde tutar inş. sonuçta hiçbirimiz nişanlımızın ailesinin içine girmeden birbirlerine davranışlarını bilemiyoruz. anne kuzusu çıkmaz inşallah...

slm fıstıklar nasılsınız stresli miyiz hepimiz? 23 günüm kaldı ama sanki başkasının düğünü olcak gibi geliyo ya noluyo anlamıyorum.sanki heycanlı bi film izler gibiyim olaylar oluyo etrafımdakiler bişeyler yapıyo ben ayrı koşturuyorum ama bilinçsizce oluyo gibi geliyo.mesela şimdi bişey yapıyorum ama kafamda başka şeyler var daha doğrusu binlerce şey var hepsi karman çorman.
neyse biraz hazırlıklarımdan bahsediyim. evde hala tadilat devam ediyo 15 gün fln oldu usta gayet rahat çalışıyo. kayınpederim artık dayanamamış 3gündür başında bekliyomuş biraz işler hızlanmış ama:) perdelerin siparişi verildi mobilyalar bikaç gün sonra hazır olcak evdeki işler bitip temizlik yapınca getirtcez. beyaz eşyalarda geçen seneden alınmıştı onlarıda temizlikten sonra getirtcez. avizelerimizi seçtik cumartesi alcaz. halıları mobilyalarla perdeler geldikten sonra eve serdirip seçcez. dün davetiyemizi seçtik hep klasik bişiler isterdim eğlenceli bitane vardı onu görünce işte bu dedim gelinliğim dikiliyo pazartesi günü gelinlik için çamaşır aldık işte bu Büstiyer Sutyen - White Line he bu arada balayı alışverişim bitti gibi bişey.valizler için listeler hazırlamayı düşünüyorum hergün aklıma yeni bişeyler geliyo. dantel havlu nevresim gibi şeyler bitti sayılır.küçük ev aletlerinden bikaç eksiğim var onlarıda kredi kartının gününü bekliyorum cepte 5 kr kalmadıda bugün tv alcaz çoğu şeyimiz tamamlanmış olcak.
hazel_87, milan kızlar aynı günmüş düğünümüz sizde hazırlıklar nasıl gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…