Günaydın kızlar
Haftasonum nasıl geçti anlamadım. Bir koşturma bir telaş. Eşyaları eve yerleştirdik. Mutfak o kadar uzun sürüyor ki anlatamamAydınlatmalarımızı aldık. Çok farklı ve uçuk fiyatlar var avizelerde.
Halı ve perde işimizi de hallettik. Beklediğimden daha fazla tuttu ama yapacak bir şey yok :2:
Tam 12 günüm kalmış benimKuaförü ayarlayamadım hala. Ufak tefek de eksiklerim var. Bir de evin ihtiyaçları için alışverişe çıkacağız. Deterjandı, tuvalet kağıdıydı o tür şeyler.
Allah evlenen herkesin yardımcısı olsun. Çok stresli. Dudağımın kenarında koca bi uçuk çıktı inşallah geçer
aydınlatmalarınızı nerden aldınız canım? benımde 23unde ama hala ortada halı perde avıze yok
nasıl yetısıcek hııııc bılmıorummmm :2:
selam kızlar
pazar günü imam nikahımız kıyıldı. Mehir olarak ne verdiklerini tahmin bile edemezsiniz. Kayınvalidem 130 gr altın aldık dedi.(nişan ve düğünde taktıkalrı takıları mehir olarak gösterdi) İnanabiliyor musunuz? Sormadılar bile birşey istiyor musun diye. Hoca nikahı kıyar kıymaz herkesi içerde bırakıp mutfağa gidip saatlerce ağladım. ( ki bizde imam nikahı kızın evinde yapılıar kayınvalidem onada izin vermedi. Ya kendi evlerinde yada bizim evde olacak dedi, Şahit olarak kendini göstermek istedi imam anne baba olmaz dedi sadece karı koca gelmişler, teyzemi şahit gösterdilerde öyle kılındı) Herşeyi içimde bıraktı sağolsun. İmam nikahı dair hiç birşeyi hatırlamak istemiyorum
Ayy canım üzüldüm ya kötü olmuşBenim bildiğimde kıza sorulur çünkü ona ait birşeydir mehir.............. Bizim resmi nikahımız var dini nikah henüz yapılmadı ve mehir konusunda da bir fikrim yok henüz :26:
selam kızlar
pazar günü imam nikahımız kıyıldı. Mehir olarak ne verdiklerini tahmin bile edemezsiniz. Kayınvalidem 130 gr altın aldık dedi.(nişan ve düğünde taktıkalrı takıları mehir olarak gösterdi) İnanabiliyor musunuz? Sormadılar bile birşey istiyor musun diye. Hoca nikahı kıyar kıymaz herkesi içerde bırakıp mutfağa gidip saatlerce ağladım. ( ki bizde imam nikahı kızın evinde yapılıar kayınvalidem onada izin vermedi. Ya kendi evlerinde yada bizim evde olacak dedi, Şahit olarak kendini göstermek istedi imam anne baba olmaz dedi sadece karı koca gelmişler, teyzemi şahit gösterdilerde öyle kılındı) Herşeyi içimde bıraktı sağolsun. İmam nikahı dair hiç birşeyi hatırlamak istemiyorum
benim sadece 10 günüm kaldı . şaka gibi. alışmam zor olucak başka şehirde ama bi şekilde atlatmam lazım. :26:
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?