ekim gelinleri nerdesiniz hazırlıklar ne durumda benim şafak 15
yok canım hiç kullanmadım. Çevremde kullanan arkadaşlarımın çoğunda sorun oldu (yumurtada yağlanma, hoırmon bozukluğu vs) ilacı bıraktıklarında hamile kalamadılar tedavi vs gözüm korktu. Bu herkeste aynı olacak demek olmuyor tabiki ama korktum işte.barınmaz_d neden doğum kontrol hapı kullanmıcaksın canım??kullanıodunda vazmı geçtin hiçmi başlamadın??
mide bulantısı bendede var ve ara sıra baş dönmesi oluyo ama stresten diye düşünüyorum.yazzı 13 gündür fln kullanıyorum bendede sürekli leke var reglim biteli 6 gün oldu ama gittikçe azalıyo. galiba bana yan etkisi buydu..
düğüne 29 gün kaldı düşündükçe kalbim küt küt atıyo yapazar günü ilk gelinlik provam olcak biraz yavaş ilerliyo ama 15 günde hazır etcem dedi inandım. dün akşam avize baktık beğendik yarın bikaç yere daha bakıp en uygun fiyatlı olanı alcaz. bide balayı alışverişimize başladık son ana sıkıştırmadan ufak ufak bişiler alıyoruz. ama hala kararsız olduğum bi konu var kına gecesinde gelinlik ve bindallımı yoksa kırmızı abiye ve bindallımı??
Kızlar neler yapıyorsunuz
beynim uyuşmuş gibi ne yapıyorum bende bilmiyorum.Bugün yeni hayatımız için yeni kıyafetler sloganıyla yola çıktık. kendimize bi kaç parça bişi aldık. ne yapsam ki bilemiyorum ne yapmalıyım onuda bilmiyorum. Nişanlımla atışıyoruz. Farklı kültürlerden iki aileyi bir araya getirdik ister istemez adet farkı çıkıyor onlara canım sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?