Gelinliğimi teslim aldım ben. Damatlık da aldık ama papyon mu yelek mi karar vermedik henüzmobilyalarım bugün yerleşecek. Beyaz eşyalarım da bu hafta. Eşyalarımın büyük kısmı da bugün gidiyor Halı, perde ve aydınlatma kaldı.
Evleniyorum ben ya
yelek demode oldu bence biz papyon kuşak aldık
bende papyon kuşağı çok istemiştim ama kayınvalidem oğlumu garson gibi yaptın dediği içiiiiiiiiinnn yelek kravat oldu.
kızlar bende aranıza katılıyorum 22-23 ekımde dugunum olucak ınss
bursadan ıstanbula gelın gıdıyorumm ve daha ortada dogru duzgun bısey yok napıcam bılmıorum( bi beyaz esyalarım tamam mobılyalar 8ınde gelıcekmıs nasıl olucak guzel mı uyucakmı yetısıcek mı bılmıorum ( davetıye secemedık farklı sehırlerde olunca herseyle ben ılgılenmek zorunda kaldım ( halı perde avızeler yok koltukların kumasını alınca halledıces ama zaman cok cabuk gecıyor
sızler baya halletmıssınız herseyıı :18:
Ailemden ayrılmak cok zor gelıcekk nasıl dayanıcam bılmıormmm:2:
kızlar bende aranıza katılıyorum 22-23 ekımde dugunum olucak ınss
bursadan ıstanbula gelın gıdıyorumm ve daha ortada dogru duzgun bısey yok napıcam bılmıorum( bi beyaz esyalarım tamam mobılyalar 8ınde gelıcekmıs nasıl olucak guzel mı uyucakmı yetısıcek mı bılmıorum ( davetıye secemedık farklı sehırlerde olunca herseyle ben ılgılenmek zorunda kaldım ( halı perde avızeler yok koltukların kumasını alınca halledıces ama zaman cok cabuk gecıyor
sızler baya halletmıssınız herseyıı :18:
ailemden ayrılmak cok zor gelıcekk nasıl dayanıcam bılmıormmm:2:
hoşgeldin tatlım aynı tarihlerde düğünümüz oluyooHerşey olur kafana takma zaten olunca hepsi bi günde de olur yeter ki huzurumuz olsun
bende havaların soğuk olmasından korkuyorumm :18: inşallah güpgüneşli güzel bi hava olurr :97:inşallah cnımm yaa :) olucakta ben de stresten hasta olucam heraldesenın nasıl hazırlıklar davetıye falan sectınız mı? ıns havalar kotu olmaz yaa bıde ole bı sorun var :2:
.....ve davetiyeler yazılır, dağııtm başlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?