okyonus valla korkuttun beni. Bayağı önde görünüyorsun. Takına kadar herşeyi halletmişsin , ne güzel.Darısı başıma.Ben de sakin olmaya gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Kalanını evlendikten sonra da hallederiz diye düşündük. En önemli şeyleri halledelim de, avize filan ne de olsa halledilir dedik. Bir de kızlar, gelinlikle ne takacaksınız? Kendiniz mi aldınız, adet nedir?
okyonus valla korkuttun beni. Bayağı önde görünüyorsun. Takına kadar herşeyi halletmişsin , ne güzel.Darısı başıma.Ben de sakin olmaya gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Kalanını evlendikten sonra da hallederiz diye düşündük. En önemli şeyleri halledelim de, avize filan ne de olsa halledilir dedik. Bir de kızlar, gelinlikle ne takacaksınız? Kendiniz mi aldınız, adet nedir?
ya canım benim düşündüğüm kayınvalidemler set takacak onu su yolu olandan aldırırsam onu takacam yok set farklı olursa imitasyon bi set alacam.inci de var çook klasik olur ama modası geçmez incinin
Nişanda birşey istememiştik biz nişanlımın ailesinden 20 gr bir bilezik, inci kolye ve bir yüzük taktılar. Düğün için set ve 4 tane bilezik aldılar bugün. Birde saat baktın mı beğendin mi gibi birşeyler dedi kayınvalidem ama alıncak mı anlamadım. Şu kadarını söyleyeyim 3-4 ay önce 2000-2500 olan setler uçmuş. Biz tanıdık vasıtasıyla uyguna alık
hayırlı günlerde kullan canım benim bizde nişanda bişe istemedik nisanda bi bilezik, yüzük ,tek taş bide yusufcuk set takıldı.düğünde sanırım seninki ile aynı olur. ortalama böyle heralde. incinin modası geçmezz
ooooo harikaaaaaa.benimde tek taş evlenme teklifi aldığımda verildi ben de nişanda kuyumcuya verdim parlattı nişanda müstakbel kocişşş gene taktı.:)Tektaşımı 1 yıl önce çok güzel bir evlenme teklifinde aldım sefgilimden. Çok seviyorum çoook
canım onların aldığında 58 di şimdi 107 oldu gramısizin damat tarafı bayağı kar yapmış altınlardan canım. Altın uçmuş uçmuş
bizde bişiistemedik bir bileklik bir pırlanta takıldı sonra kayınvalidem o bilekliğin yüzük küpe ve kolyesini almış nazar boncugu seklinde ben çok seviyorum nazar boncugunudiğer gelinine kaç bilezik yaptıysa banada okadar yaptı ben takı seti istemedim die 4 bilezik fazla yaptı 14 gramlık bileziklerim altın pahalanıyor die önceden aldılar iyikide almışlar :97:[/QUOTE
kayınvalidem gösterişli bi set alalım dedi aslında bende set istemiyorum. nişanlıma dedim ince olsun adı takıldı olsun onun yerine bileziği artıralım nişanlımında aklına yattı ama hiç almasak nasıl olur. kayınvalidem düğünde inci de takacak önceden almış tüm gelinlerine tek o mu olsaaaaaaa
bizde bişiistemedik bir bileklik bir pırlanta takıldı sonra kayınvalidem o bilekliğin yüzük küpe ve kolyesini almış nazar boncugu seklinde ben çok seviyorum nazar boncugunudiğer gelinine kaç bilezik yaptıysa banada okadar yaptı ben takı seti istemedim die 4 bilezik fazla yaptı 14 gramlık bileziklerim altın pahalanıyor die önceden aldılar iyikide almışlar :97:[/QUOTE
kayınvalidem gösterişli bi set alalım dedi aslında bende set istemiyorum. nişanlıma dedim ince olsun adı takıldı olsun onun yerine bileziği artıralım nişanlımında aklına yattı ama hiç almasak nasıl olur. kayınvalidem düğünde inci de takacak önceden almış tüm gelinlerine tek o mu olsaaaaaaa
bence aldırma cnm ben çok gereksiz görüyorum şimdi öyle böyle takı sei 5000 tlden ucuz değil onun yerine bir kaç bilezik fazla yapsınlar sizede birikim olur bozdurduğunuzda işinize yarar bir mal sahibi olursunuz onların desteğiyle yine sen bilirsin canım bu benim fikrim
Ananne vazgeçiyomuş takmaktan satıp kar ediyomuş hehehhe. İşin şakası sizinkiler gerçekten akıllıklık etmişler.
bence aldırma cnm ben çok gereksiz görüyorum şimdi öyle böyle takı sei 5000 tlden ucuz değil onun yerine bir kaç bilezik fazla yapsınlar sizede birikim olur bozdurduğunuzda işinize yarar bir mal sahibi olursunuz onların desteğiyle yine sen bilirsin canım bu benim fikrim
ya öyle takı takan biri değilim bi bileklik günlük hayatta.ama işte bunlar benim planım zaman ne gösterecek . barınmazın dediği gibi ele güne karşı takalım derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?