• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlar ya nişanlım aradı şimdi kayınvalidemin kuzeni hastaymış dr eve götürün demiş.allahım inş şifa verir ve inş düğün tarihim değişmez salonlar tutuldu. böyle düşünücede kendimi kötü biri gibi hissediyorum :5:

kızlar nişanlım düğün tarihimizi etkilemeyeceğini söyledi .inş iyileşir hastamızda.

merhaba kızlar..ben de 2 ekim pazar günü evleniyorum kısmetse..tüm ekim gelinlerine de şimdiden mutluluklar dilerim :) hepimiz bir koşturma içindeyiz bu aralar, malum düğün için son zamanlar..benim sizlere danışmak istediğim bir konu var..son zamanlarda belki stresten dolayı reglimde düzensizlikler var malesef..bazı aylar bir hafta önce oluyor, bazı aylarda ise, bir hafta sonra oluyor..en son agustosun 25i gibi olmuştum..ve 3-4 gün sürüyor benim regl dönemi. kınam, ayın 28inde olacak, düğünüm ise 2 ekimde..hastalığım eylül ayında hangi haftada olur bilemiyorum..kestiremiyorum..eger kına ve düğüne denk gelirse çok kötü olur..hem insanın karnı şişiyor, kötü bir görüntü oluyor..artı olarak karnın ağrıyor..ve de en önemlisi düğünle birlikte, aynı zamanda kınada da gelinlik giyecegim farklı şehirde yapılacagı için..gelinlikte de insan adet döneminde huzurlu olamaz yani oturup kalkarken..pistte oynarken..bulaştı mı bulaşmadı mı..bi de o kadar şeyin içinde bunu düşünüp kaygılanmak istemiyorum..adet geciktirici hap oldugunu duymuştum sanki..siz neler tavsiye edersiniz acaba?

merhaba kızlar..ben de 2 ekim pazar günü evleniyorum kısmetse..tüm ekim gelinlerine de şimdiden mutluluklar dilerim :) hepimiz bir koşturma içindeyiz bu aralar, malum düğün için son zamanlar..benim sizlere danışmak istediğim bir konu var..son zamanlarda belki stresten dolayı reglimde düzensizlikler var malesef..bazı aylar bir hafta önce oluyor, bazı aylarda ise, bir hafta sonra oluyor..en son agustosun 25i gibi olmuştum..ve 3-4 gün sürüyor benim regl dönemi. kınam, ayın 28inde olacak, düğünüm ise 2 ekimde..hastalığım eylül ayında hangi haftada olur bilemiyorum..kestiremiyorum..eger kına ve düğüne denk gelirse çok kötü olur..hem insanın karnı şişiyor, kötü bir görüntü oluyor..artı olarak karnın ağrıyor..ve de en önemlisi düğünle birlikte, aynı zamanda kınada da gelinlik giyecegim farklı şehirde yapılacagı için..gelinlikte de insan adet döneminde huzurlu olamaz yani oturup kalkarken..pistte oynarken..bulaştı mı bulaşmadı mı..bi de o kadar şeyin içinde bunu düşünüp kaygılanmak istemiyorum..adet geciktirici hap oldugunu duymuştum sanki..siz neler tavsiye edersiniz acaba?

hoşgeldin canım aramıza ben yazz marka doğum kontrol hapı kullanıyorum adetimide düzenledi son 4 beyaz hapı içmiycem benimde balayında olcak reglim o yüzden öyle yapıcam adet geciktiriceler hormonlarla alakalı olduğu için ben kullanmam ama bir araştır kadın doğum uzmanına git danış en doğrusu o

Canım aynı sorun bendede oluşuyordu düğün günüm ve balayımın tamamını regl dönemi olarak geçirmem gerekecekti doktora gidip danıştım ,yasmin isimli ilacı verdi nasıl kullanmam gerektiğini anlattı böylece doğum kontrol ilacıyla iki etki birden sağlanacak regl dönemimi kullanma şeklim yüzünden engelleyecek , git bir doktora güzelce konuş senin için en iyi şeyi önersin...

Canım aynı sorun bendede oluşuyordu düğün günüm ve balayımın tamamını regl dönemi olarak geçirmem gerekecekti doktora gidip danıştım ,yasmin isimli ilacı verdi nasıl kullanmam gerektiğini anlattı böylece doğum kontrol ilacıyla iki etki birden sağlanacak regl dönemimi kullanma şeklim yüzünden engelleyecek , git bir doktora güzelce konuş senin için en iyi şeyi önersin...

arkadaşım merhabalar... benim de geçtiğimiz yıl düğün günümde reglim baslayacaktı ve düğünden 1 ay önce yasmin kullanmaya baslamıstım. doktoruma danıstım regl konusunu ve geciktirici bir ilaç verdi... sadece yasmin iş görür mü bilmiyorum iştersen onu tam bir araştır

bizde bugün eşimle doktora gittik tahlil yaptı ultrasonla baktı yasmini yazdı. yalnız unuttum nasıl kullanıcamı:26: sizler bilirsiniz belki, adetimin ilk günü başlıyam dimi???

arkadaşım merhabalar... benim de geçtiğimiz yıl düğün günümde reglim baslayacaktı ve düğünden 1 ay önce yasmin kullanmaya baslamıstım. doktoruma danıstım regl konusunu ve geciktirici bir ilaç verdi... sadece yasmin iş görür mü bilmiyorum iştersen onu tam bir araştır

Ben geciktirici ve korunmayı ayrı olarak düşünüyordum ve bunu söylediğimde günlerimi ayarladı ve bu şekilde iki etki birden alınacağını söyledi iki ayrı ilaç kullanmadan, kullanım şeklim ,reglim bittiği anda başlayacağım birinci kutu bitecek normalde vermem gereken 1 haftalık arayı vermeden 2. kutuya başlayacağım balayından döndükten sonrada ilacı bırakıp regl olacağım onun bitimindede yeni bir kutuyla tekrar başlayıp düzene gireceğim yani 21 günde bir 1 hafta ara verip yeni kutuya başlamak kaydıyla...

Ben geciktirici ve korunmayı ayrı olarak düşünüyordum ve bunu söylediğimde günlerimi ayarladı ve bu şekilde iki etki birden alınacağını söyledi iki ayrı ilaç kullanmadan, kullanım şeklim ,reglim bittiği anda başlayacağım birinci kutu bitecek normalde vermem gereken 1 haftalık arayı vermeden 2. kutuya başlayacağım balayından döndükten sonrada ilacı bırakıp regl olacağım onun bitimindede yeni bir kutuyla tekrar başlayıp düzene gireceğim yani 21 günde bir 1 hafta ara verip yeni kutuya başlamak kaydıyla...

demek ki bu ikisinin tek çözümü de olabiliyormuş. ben de bi an önce kendimi ikna edip bi doktora görünmem lazım.. siz halletmişsiniz valla tebrikler :46: darısı benim başıma :1:

demek ki bu ikisinin tek çözümü de olabiliyormuş. ben de bi an önce kendimi ikna edip bi doktora görünmem lazım.. siz halletmişsiniz valla tebrikler :46: darısı benim başıma :1:

Canım hiç endişelenme ailenin daha önceden gittiği güvenilir tatlı bir doktor bul benim gibi,sonra herşeyi açık açık konuş
kulaktan dolma bilgilerdense en iyi çözüm doktora gitmek,ama çok geç kalma çünkü bu ilaçları kullanabilmek için günler önemli ,aslında ben o kadar hazırlanıp gittim ve önemli birşeyi sormayı unuttum doktora şimdi bunun üzüntüsünü çekiyorum. 1 aylık bir hap kullanımı sonunda yasmin tek başına başka hiçbir yöntem olmadan kullanılabiliyormu risk olmadan bunu bilmiyorum işte :(

bizde bugün eşimle doktora gittik tahlil yaptı ultrasonla baktı yasmini yazdı. yalnız unuttum nasıl kullanıcamı:26: sizler bilirsiniz belki, adetimin ilk günü başlıyam dimi???

Ben de yasmın kullanıyorum... Adetınızın ılk gunu ılaca baslıyorsunuz, aralıksız 21 gun kullanıyorsunuz ılacınız bıtınce 7 gun ara verıp 8. gun tekrar ılaca baslıyorsunuz...

Benım ılk kutu bıttı ama 1 aydır kesılmeksızın ara kanamalarım var, bu bıraz can sıkıcıydı onun harıcı bı yan etkısı olmadı...
Ilk kutu bıttı 2 gun sonra regl oldum, onumuzdekı kutuda daha da duzene gırer ınsallah...

günaydııın harika ekim gelinleriiiii

hazırlıklarınızı dikkatle takip ediyorum herkes maşallah yavaş yavaş herşeyi hallediyo

bizde de acayip bir hızlanma oldu ve burda evimizi bulduk yazmıştım ya o ev bizim içimize sinmedi tekrar arayalım dedik ve karşımıza hayalimizdeki ev çıktı ve çok şükür onu tuttuk artık bizim

dün girdiğimiz ilk mağazadan perdelerimizi aldık.2000 lira tuttu.

pzt. elektirik suyu üzerimize alıp açtıracağız ve evimiz temizlenecek.ayrıca mobilyalarımızın da siparişi verildi.

pembe oturma odam,kahve krem tonlarında salonum,beyaz ve fuşya yatak odam olacak inş

ama bizde de paralar suyunu çekmeye başladı galiba halılara çok bütçe ayıramayacağız ama hayırlısı bakalım

şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyor

ayrıca davetiyelerimizi de teslim aldık

dün 100 tanesini hazırladım zarfına koydum insan ne değişik duygular yaşıyo kendi davetiyesini hazırlarken..

birdeee doğum kontrol yöntemine gelince bende adetimin 5. günü ki düğünden sonra ki adetim daha geç gelsin diye yasmine başlayacağım salı günü de doktora gideceğim ondan da onay alıp 25 eylül de yasmin e başlıyorumm

ekim gelinleri azaltık günleri artık.kınama 39 gün kaldıı:3:yavaş yavaş heyecan artıyorr.kızlar kına mumlarınızı kendisi yapacak olan var mı? ya aklıma takılıyo geçen gene sormuştum düğünde dans ederken ve salona girerken duvak kapalı mı açık mı olur?

günaydın ekim ayının güzel gelinleri :71:

bizde evimizi tuttuk :46: kilitlerini değiştirdik artık evimin anahtarı var kızlar :70: fakat tadilat işleri hala bitmedii :31: sanırm bu hafta bitecek ondan sonra badana olacak ve temizliğe başlıcaz :21: gelinlik provam var bu cumartesi ve rüyamda gelinliğimi gördüm normal abiye gibi dikmiş diyorum ben bunla gidemem tarlatanı bile yok ühü ühüüüüüü :19: :43: davetiyelirimizide aldık , bir bir bitiyo işler :nazar:
hee bide perdelerimide seçtim ev temizlendikten sonra perdelerimi isticem, sonra mobilyalarım ve beyaz eşyalarım en son da halıları alıcam sizde sıralama nasıl kızlar

mistik canım doktor yasmin hakkında ne dedi burda paylaşırsan çok sevinirim.

Back