- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
okyonus canım bu arada sende mayısta nişanlanmışsın benimde mayısta olmuştu nişanımtickerımda hala nişan tarihi var :) nişan ve düğün aylarımız aynı oluyor seninle canım. :13:
bende sizdenim mayısta nişanlandım ekimde evleniyorum :123:
kına günü kutsi melek
düğün günü klasik olucak ama sezen aksu hoşgeldin
kimileri bi tane yetmez bikaç tane belirleyin dio uzun dans müziği çalarsa düğün salonları kendi kafasına göre çalıyomuş :26: öyle duydum doğrumu :44:
aynen canımmm bitmez heyecanlarımız artık düğünden sonrada bebek heyecanına kapılırızevet canım seninle eski topikten tanışıyoruz ne günlerdi yaa ne heyecanlardı şimdide düğün derdine düştük
bizim nişanımız düğün salonunda olmuştu nişandan önce müzisyenlerle fotoğrafçılarla konuştuk dans müziğini kısa tutmasını istedik. bide anlaştık adam hep bana bakacaktı ben ona baktığımda bitirecekti ölede yaptık sende bu şekilde konuşabilirsin tatlım. fotoğrafçıda bizi rahatlatmıştı ben sizin doğal ve engüzel hallerinizi yakalıcam sakın kendinizi poz vercem diye kasmayın dedi adam fotoğraflarım harika olmuştu
aynen canımmm bitmez heyecanlarımız artık düğünden sonrada bebek heyecanına kapılırız
hmm en iyisi konuşup anlaşmak haklısın..ayy ne güzel canım ya fotocunuz ben hiç güvenemiyom fotoculara bayılırım foto çekilmeye ama kendim ve kardeşim çekince hoşuma gidiyo başkalarına pek güvenemiyorum inş bizim fotocuda güzel çeker :26:
bir fotoğrafçı olarak, fotoğrafçı secimini iyi yapmanı tavsiye ederim. hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama işini şansa bırakma derim. nihayetinde bir kez olucak. aman salon karsılıyormus albümü aman orda yaptırayım deyipte sonucunu kötü cıkartma oldu mu :s en fazla 200 lira fazla verirsin ama adam gibi yaptırmıs olursun yine de sen bilirsin
kınayı salon çekicekte düğün gününde hem fotoğrafçı hemde salon çekicek yine..ankarada yaşıyorum fotoğrafçı arayışlarındayım..dış mekan çekimine acayip ilgim var uygun bi yer bulursam oturduğum yere yakın inş orda çektiririm fotoğraflarımı..bi yer buldum orayla konuşcaz bakalım ne dicekler bide örnek albümlerine bakayım nasıl yapıolar içime sinmesi lazım
oo ekim gelinleri muhabbet baya ilerlemiş bi gece girmedim 5 sayfa geçmiş çook güzelya herkes azaltmış işleri benim hala bişeyim yok nişanlımda yanımda yok (asker) yaa:)neyse.eskileri okudumda balayı yerimizi ben bilmiyorum nişanlım sürpriz diyo bakalım şansıma ne çıkacak.
merhaba kızlar yeni katıldım bende 30 ekimde düğünüm var. benim tek gelinliğim birde ev hazır içi boş olara. 2 ayda yetişir mi. daha ne nikah tarihi var ne bişi. Allah ım sen yardım et.
benimde 30 ekim bendede hiçbirşey hazır değil çok relaxımmayy ne güzel 3 kişi olduk 30 ekim gelini olarak
Yarın evimi temizlemeye gidiyoruz kızlar. Avizelerimide tamamladım perde ölçüleri alında model seçilecek sadece bir haftaya gönderecekler. 12 sinde bütün mobilyalarım beyaz eşyalarım girmiş olacak. Çok heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?