okyanus ben geçen ay doktora gittim banada onu önerdi adet in ilk günü başla dedi hiç ara verme dedi diğerlerindeara veriliyormuş ama bunda ara verilmezmiş.eğer bir gün unutursan 2 yut dedi ama daha fazla unutursan herzamanki gibi tek al dedi.şuan o iyiymiş. bide ben sadece 2 ya da 3 ay ben korunmayı düşünüyorum
rose canım ben kadın doğum uzmanına gittim ii bi dr.
kızlar size bir sorum var evlenince hangi yöntemle koruncaksınız daha doğrusu sizmi eşinizmi koruncak ben doğum kontrol hapına başladım düğünden 2 ay önce başlamamı tavsiye ettiler ben başladım yazz marka hapa :78:
evet canım dkh nı doktorlar yazmıyo onu biliodumda yan etkisi olurmu beni etkilermi vs sormak için gidicem bende heralde önceden yasmini öneriolardı artık yazz hapını öneriyolar..bende kullanırsam 3 5 ay kullanırım sonra bırakırım arkadaşım 3 4 ay kullanmış evliliğinin 6. ayında hamile kaldı..hem erken olursa çocuk diye korkuyorum hemde olmazsa hiç diye korkuyorumrose ne kadar yan etkisi yok deselerde azda olsa vardır bi kaç ay kullanılır ama hep kullanılmaz bence.aile hekimini bilmiyorum ama kadın doğuma git. ya bide artık dr yazmıyo ilacı gidip eczaneden alıyormuşsun ben ilaç yazsın diye gitmiştim
tatlım bende geçtiğimiz cuma doktora gittim hem adet düzensizliğim var dedim hemde çocuk hemen istemiyoruz dedim banada yazz verdi. yan etkisi olmayan bi hap ve etkili dedi.şimdi adet olduğum ilk gün başlıcam kullanmaya, düğünden önce birkere daha regl olcam.ayrıca koruması da hemen başlıyormuş bazı haplar 2 ay sonra başlarmış diye duymuştum. doktorumda bunu kullanıyomuş özellikle kilo aldırırmı tüylenme yaparmı diye sordum hayır dedi. benimde nişanlım korunma olayını bana paslıyo o bişey kullanamazmış napalım katlancaz artık hergün hap yutmaya
ayy iiki bu konuya değindin..canım hiç sorma benimki korunmayı istemiyo iş başa düşüyo doktoro gitmem gerek bian önce doğum kontrol hapı kullanıcam büyük bi ihtimal hiç istemiyorum ama ben böle hormonal şeyleri kullanmayınolucak bilmiyorum o yüzden çok takıntılıyım bu konuda :44: arkadaşımda yazz hapını kullandı hiç bi yan etkisi yok dedi ama korkuyorum hiç kullanasım yok aile hekiminemi danışmam gerek yoksa kadın doğum uzmanınamı gitsem :26:
okyanus ben geçen ay doktora gittim banada onu önerdi adet in ilk günü başla dedi hiç ara verme dedi diğerlerindeara veriliyormuş ama bunda ara verilmezmiş.eğer bir gün unutursan 2 yut dedi ama daha fazla unutursan herzamanki gibi tek al dedi.şuan o iyiymiş. bide ben sadece 2 ya da 3 ay ben korunmayı düşünüyorum
tatlım bende geçtiğimiz cuma doktora gittim hem adet düzensizliğim var dedim hemde çocuk hemen istemiyoruz dedim banada yazz verdi. yan etkisi olmayan bi hap ve etkili dedi.şimdi adet olduğum ilk gün başlıcam kullanmaya, düğünden önce birkere daha regl olcam.ayrıca koruması da hemen başlıyormuş bazı haplar 2 ay sonra başlarmış diye duymuştum. doktorumda bunu kullanıyomuş özellikle kilo aldırırmı tüylenme yaparmı diye sordum hayır dedi. benimde nişanlım korunma olayını bana paslıyo o bişey kullanamazmış napalım katlancaz artık hergün hap yutmaya
bende 2 3 yıl istemiyorum çocuk ama bakalım kısmet artık ilaç la korunmayı ilk aylarda olur sonra nişanlıma bırakacam ilaç beni korkutuyo .kızlar siz ilaca düğünden ne kadar önce başladınız. hepimize aynı marka verilmiş olması güzel heralde en ii si bu şuan
bende 2 3 yıl istemiyorum çocuk ama bakalım kısmet artık ilaç la korunmayı ilk aylarda olur sonra nişanlıma bırakacam ilaç beni korkutuyo .kızlar siz ilaca düğünden ne kadar önce başladınız. hepimize aynı marka verilmiş olması güzel heralde en ii si bu şuan
canım bende kombi istiyordum sonra vazgeçtik araların 100 tl fln fiyat farkı var ama ben buzdolabı hacminin büyük olmasından yanayım çok dondurulmuş yiyecek kullanmam kombilerin dondurucu bölümü büyük buzdolabı hacmide haliyle daha küçük bu buzmatik ve çabuk soğutan bir bölüm var onları çıkarttığında buzluk baya büyüyor kış için bir kaç sebze dondurum başkada koymam mevsiminde ne varsa yerim ben bundan yanayım tabi nasıl kullanacağın sana kalmış ben son anda vazgeçtim
kızlar size bir sorum var evlenince hangi yöntemle koruncaksınız daha doğrusu sizmi eşinizmi koruncak ben doğum kontrol hapına başladım düğünden 2 ay önce başlamamı tavsiye ettiler ben başladım yazz marka hapa :78:
slm kızlar ben geldim hemen neler yaptığımı anlatayım :))
evimiz tutulmuştu mobilya beyaz eşya vs alınacaktı. salon takımı, yemek odası takımı, yatak odası takımı ve oturma odasına da köşe takımı aldık. buzdolabı- çamaşır makinesi- bulaşık makinesi ve tüplü fırın da alındı. her yere halımızı da seçtik getirdiler. perdelerimizi de seçtik ama siparişte şuan bu hafta sonu teslim alınacak. mobilyalarda iki haftaya gelecek. onlarda gelince çeyiz sermeye gidilecek ve inş. işler bitecek.
hayırlı olsun canım çok sevindim bak bulunmuş ev hayılısıyla eşyalarını bile almışsınız linklerini veya fotolarını eklermisin merak ettimgüle güle kullan hepsini tatlım
stres sıkıntı hat safhada çok heyecan var. karnım ve başım ağrıyor sürekli hatta randevu aldım doktora gideceğim yarın.
doğum kontol için de kadın doğum doktoruna gittim miranovayı verdi. kararsızdım aile hekimine de gittim danıştım hem çok samimi dostumuz hem de iyi bi dr. o da kullan dedi. bazıları doğum kontrol hapını kullanınca bir daha gebe kalınamıyor vs şeyler söyler dinleme kimseyi dedi. ben de evlendim 6 ay hap kullandım bıraktım sonra da hamile kaldım dedi :) ben de karar verdim düğünden önceki son adetimin birinci günü başlayacağm. bu arada merak ettiğim bi konu da vardı. hemen korumaya başlar mı yoksa bi süre kullanmak mı grk diye de sordum. kullanıldığında hemen koruma başlar dedi şimdilik bu kadar kızlar. düğüne çok az kaldı sizlerin de öyle Allah kolaylık versin hepimize
okyonus canım bnm düğüne sadece 1 ekim yazılmış hemen bi ek getireyim =)) düğün 1 ekim-8 ekim
tamam canım ekliyorum hemen benime düğünüm 8 ve 15 ekimde
:80:
korunma dedinizde bendemi acaba korunsambu hap beni korkutuyo düğün öncesi yüzünde gözümde kıl tüy çıkar die istemiyorum ama çocuk için de erken olcağını düşünüyorum peki kilo da aldırır mı ? yada bide jinekoloğa gitsem mi off çalışırken de vaktim hiç yok ki
bu arada kızlar evi tuttukama evde badana faaln yapılması lazım bide bi kaç tamirat gerektiren şey neyseki o ev tutuldu ya hiiç sorun değil bu hafta ölçüler alınıp perdelere başlamak istiyorum artık mobilyalarım geldikten sonra da halılara karar vericem.. Ben artık stres yapmamaya çalışıyorum allaha çok şükür evimiz de tutuldu bundan gerisi gelirrr hobaaaa artık düğüne hazırlamam lazım kendimi moralllerin yüksek olması lazım kocamı çook seviyorum 1 ay 2 hafta 2 gün kaldı buluşmamıza
dün gelinlikçimle de görüştüm bu kadının rahatlığı beni çok geriyoo, bu hafta değil önümüzde ki pazar provalara başlıcaz... Bide ben fransız danteli bi model seçmiştim ama şimdi gözüm taşlılarda kaldı sen istersen taşlı yaparız dedi çok kararsızım yaa napsam gelinlik modelim böyle kızlar bana yardımcı olurmusunuz ... Benimkinin önü düz geliyo ama
Eki Görüntüle 252426
ya kızlar hiç fikriniz yokmu ?
beyaz gelinlikmi yoksa kırık beyazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?