• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

ben fikrimi söleyim açıkçası hiçbirinide beğenmedim bana hitap etmiyo ilki sade ve garip diğerleride çok abartılı taşları var..:68: sen beğendiysen ama sorun yok tabi en son prenses modeli belki olabilir :27: hele o abiyenin taşı simli kumaşı ne o öle umarım öle bi abiye düşünmüosundur :50:

nişanım otel in salonu olduğu için abiye düşünüyorum ama oda taşlı olacak o saks mavisi olmasada. bende taşlı olmasından yanayım gelinliğin işte zevlerrr yorum için tşk.

ekim gelinleri neredsiniz neler aldınız ne yaptınız. kına mumlarını kendiniz yapacak mısınız?

ben fikrimi söleyim açıkçası hiçbirinide beğenmedim bana hitap etmiyo ilki sade ve garip diğerleride çok abartılı taşları var..:68: sen beğendiysen ama sorun yok tabi en son prenses modeli belki olabilir :27: hele o abiyenin taşı simli kumaşı ne o öle umarım öle bi abiye düşünmüosundur :50:

valla aynı fikirdeyim. tamamen zevk meselesi tarz meselesi demek ki.. ama ben sevmiyorum böyle gelinlikleri sanki abartılı süslü barbi bebek gelinlikleri gibiler. biraz daha asil biraz daha zarif olmalı sanki.. şıkır şıkır lığı yakıştıramıorum :( yine de en önemlisi senin içine sinmesi. rahat hareket edebil iyi hisset yeter sanki .

Tşk kızlar hepinizin fikrini dikkate alacam.hazırlıklar nasılllllllllllllll

haftasonu nişanlımla ev bulmak için çoook çabaladık kızlaar çok :14: ama malesef bulamadık deeeeeeeeeerken :53: :86: bugün bi arkadaş vasıtasıyla güzel bi ev bulduk ama ev sahibi olmadığı için henüz tutamadık :43: :50: umarım yarın güzel bi gün olur ve ev sahibiyle anlaşabiliriz çünkü ben o evle hayaller kurmaya başladım bileee :69:

selaaaam güzel ekim gelinleriiii:71:

size güzel haberim vaaar

evimizi bulduk çok şükür

kocaman ve yepyeni ve çok uygun fiyatlı bi ev bulduk rabbime şükür

dualarınız için çoook teşekkürler darısı tüm ev arayanların başına olsuuunn...

şimdi mobilyaların beyaz eşyaların eve gelmesi vee perde halı seçmeye başlayacağız

ayrıca davetiyemizi de seçtik perşembe elimizde olacak inş.

ee sizde hazırlıklar ne durumda bakalım?

bizim evimiz hazır,gelinlik damatlık da hazır. şimdi sadece evi döşemek kaldı geriye.düğün salonumuzda hazır.kına mekanıda hazır.

bi yandan çok heyecanlıyım mutluyum bi yandan damat tarafının yaşattıkları beni sinir hastası etmek üzere. düşünsenize düğüne bir ay var kayınvalidem saçımı yapıcaktı öle demişti,ben geleniniz gideniniz olur isterseniz kuaförde yaptıryım dedim oda yoook yook kim gelcek ben yaparım dedi. dünde aradım ben yapamıcam gelenim gidenim olur dedi :43: hep ortada bırakıyo bizi. en mutlu günümü zehir edicek biliyorum. :( bide demezmi karşıda kuaförle anlaştım 70 tl dedi. heryerde 200 kimbilir nasıl yapıcak kadın. bende ben araştırayım dedim. bu seferde eşime 70den yukarısını vermem demiş. ALLAHIMM SABIR...

Allah'ım bana da sabırrr... ev ayarlandı bikaç günlük usta işi var. mobilya beğendik perdeler halılar banyo dolapları off hergece rüyalarımda bunları seçiyorum, sabah kalkınca bişey yok:) bu süreçte nişanlımlada anlaşma sorunu yaşıyoruz. ne desek birbirimize alınıyoruz. noluyo bana diyorum kendimi tanıyamıyorum.. oda streste farkındayım ama alttan alamıyorum adetimde gecikti zaten :95: en güzel günleriniz tadını çıkarın lafını söyleyene de sinir oluyorum artık. terapimi lazım bana yaa :27:
son hazırlıklardan bahsediyim birazda.. cumartesi gelinlikçileri dolaşcaz aklımda 2 model var onlardan birini diktirmeyi düşünüyorum. nikah işlemlerine başladık eee sonra düğün salonu için herşeyi kesinleştirdik düğünden sonra şukadar fazla ödiceksiniz bu hesapta yoktu gibi sorunlar çıkabiliyormuş onları hallettik. en önemli şeyi unuttum 8kilo verdim:21: stresin tek iyi yanı bu galiba
bişi daha söylemek istiyorum kayınvalidem bana çok yardımcı oluyo ilk zamanlarda anne bile diyemiceğimi sanıyordum artık bi iki gün görmeyince özlüyorum. kadının 3 oğlu var kızı olmadığından beni kendi kızı gibi görüyo diye düşünüyorum Allaha şükürler olsun korktuğum kaynana modeline benzemiyo:61:

kızlar hayılır olsun evler tutulmuş heralde darısı bana benim nişanlım askerde ay sonu gibi hallederiz inş. istediğim gibi uygun ve güzel bulurum inş

bende hazırlıklarımdan bahsedeyim bari :9: düğün salonu kına salonu tamam..ev hazır ama temizlenip eşya seçilip yerleşicek :26: gelinlik kına abiyem dikime verdim düğüne 10 gün kala teslim edilecekmişşş :8: nikah gününü daha almadık düğünde yapılsın istiolar nikahı yakındır nikah tarihinide almamız..çeyizde dantel kısmı tamam elektronik ıvır zıvır ekskleri var onuda tamamlıyoruz ev yerleşince hepsini toptan tamamlıcaz Allah nasip ederse başka :44: şimdilik bu kdr damatlık düğün alışverişi düğüne yakın olucak öle işte ve de son 54 GÜNN :55: :5:

Son düzenleme:
kızlar hayılır olsun evler tutulmuş heralde darısı bana benim nişanlım askerde ay sonu gibi hallederiz inş. istediğim gibi uygun ve güzel bulurum inş

inşallah istediğin gibi en güzelinden bi ev bulursun canm.. bu arada Allah kavuştursun :34:

Amin canım gelse artık her şeyimiz duruyo . ceydacım benımde kayınvalidemin 3 oğlu var beni kızı gibi görüyo çok istemiş kızı olmasını ne alsa hemen aklına geliyorum inş. hep böyle devam eder:nazar:

kızlar kayınvalidelerinizin iyi olmasınaçok sevindim benimkide çok şükür iyi inşallah hiç değişmezlerrr hep iyi olurlar(amin)

Amin canım gelse artık her şeyimiz duruyo . ceydacım benımde kayınvalidemin 3 oğlu var beni kızı gibi görüyo çok istemiş kızı olmasını ne alsa hemen aklına geliyorum inş. hep böyle devam eder:nazar:

inş.tatlım bizde öyleyiz değişik bişey görse hemen arıyo böle bişey buldum alayımmı kızım sende beğenirmisin diyo insan gerçekten mutlu oluyo ama. bencede inşallah böyle devam eder:nazar:

slm kk nın fıstık gelinleri :6: herkez hazırlıklardan bahsetmiş bende bahsedeyim ozaman :8: gelinliğimin 3. provasına gidicm 16 eylülde bitmiş olcak duvak çiçek seçicem 28 eylülde son kez giyip teslim alıcam davetiye seçtik bu haftaiçi onlar basılcak dağıtmaya başlıycaz saatlerimiz alındı beyaz esyalarımız geldi yerleşti fotoğrafçıyı ayarladım perdeleri seçtim dikiliyor cumartesi teslim alıcaz bu cumartesi veyaz haftaya cumartesi mobilyalarım gelicek halılarım alındı kına kıyafetim hazır nikahımız kıyıldı bugünde kimliklerimizi değiştirdik :66:damatlık alıcaz kuaförü ayarlıycaz teflon tavam yok bide vazo biblo fln alıcam şimdilik başka eksiğim yok Allah utandırmasın hayırlısıyla tamamlıyoruz kaldı düğüne 31 gün :62::62::62:

slm kk nın fıstık gelinleri :6: herkez hazırlıklardan bahsetmiş bende bahsedeyim ozaman :8: gelinliğimin 3. provasına gidicm 16 eylülde bitmiş olcak duvak çiçek seçicem 28 eylülde son kez giyip teslim alıcam davetiye seçtik bu haftaiçi onlar basılcak dağıtmaya başlıycaz saatlerimiz alındı beyaz esyalarımız geldi yerleşti fotoğrafçıyı ayarladım perdeleri seçtim dikiliyor cumartesi teslim alıcaz bu cumartesi veyaz haftaya cumartesi mobilyalarım gelicek halılarım alındı kına kıyafetim hazır nikahımız kıyıldı bugünde kimliklerimizi değiştirdik :66:damatlık alıcaz kuaförü ayarlıycaz teflon tavam yok bide vazo biblo fln alıcam şimdilik başka eksiğim yok Allah utandırmasın hayırlısıyla tamamlıyoruz kaldı düğüne 31 gün :62::62::62:

ohh maşallah :nazar: 1 ay kala herşey tamamlanmış sana bakılırsa bende eksik dağ kadar :9: kalabalık aileyiz bi anda hallederiz diye bi rahatlık var :37: gelinliğimede kirlenmesin die daha tam olarak başlamadılar bile :27: 20 sinden sonra hızlandırcaklar dikimi..eşyalar 1 haftalık iş..nikah başvurularıda bikaç günlük bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı?? hayırlısı olsun :26:

Son düzenleme:
ohh maşallah :nazar: 1 ay kala herşey tamamlanmış sana bakılırsa bende eksik dağ kadar :9: kalabalık aileyiz bi anda hallederiz diye bi rahatlık var :37: gelinliğimede kirlenmesin die daha tam olarak başlamadılar bile :27: 20 sinden sonra hızlandırcaklar dikimi..eşyalar 1 haftalık iş..nikah başvurularıda bikaç günlük bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı?? hayırlısı olsun :26:

olur seninde tatlım hayırlısıyla ekim ayıda geliyor beni artık heyecan bastı yaa aslında artık evime gitmek istiyorum kocamın yanında olmak istiyorum:1:beni en çok nikah işlemleri gerdi yaa ordan oraya yolladılar sıcakta hastaneye gittik sonra kan fln verdik kan vermeyide hiç sevmiyorum damarlarım ince bulamıyorlar canım yanıyor kollarımı morartıyorlar:51: eşya içinde gezdik ama bu nikah işlemleri için yaptığımız koşuşturmaya benzemiyor

harikasınız kızlar maşallah her şeyiniz hazır gibi .benim sadece annemlerin alacakları hazır nişanlım bi gelse hayırlısıyla. inş yetiştirebilirim 20 ekime kadar. ya kızlar fot koyun lütfen hem görüp fikir edinelim hemde yorum yapalım nasıl daha ii durur diye

Back