2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlar yrn hayırlısıyla çeyizim gidiyor bugün gelinlik boy provam vardı perdelerimi diktirmeye başladım bayrmdan sonra alcaz mobilyalarda bayraman sonra gelcek damatlık davetiye kuaför kaldı eksiğimiz bir kaç gün giremeyebilirim öptüm hepinizi

merabaaa benide alın aranıza benimde 8 ekimde kına gecem 9 ekimdede yemekli mevlüdü şerif var. Allah kolaylık versin, zor ama tatlı telaşlı işler bizi bekliyo.

hoşgeldinnnn canım benim

aynı gün kınamız ve aynı gün sohbetli düğünümüz var

hangi şehirdesin?eviniz belli mi?

olur cnm hepsi sıkma canını hiç stres yapma benimde düğünüm senden bir gün önce olcak Allah rastgetirsin işini hbrdar et bizi hazırlıklarından öptüm

merabaaa benide alın aranıza benimde 8 ekimde kına gecem 9 ekimdede yemekli mevlüdü şerif var. Allah kolaylık versin, zor ama tatlı telaşlı işler bizi bekliyo.
hoşgeldin canım aramıza benimde düğünüm 8 ekimde ertesi gün senin gibi melüt var sonra gelin çıkımı hazırlıkların ne durumda tatlım anlatırmısın

evet canım yaa düşününce nasıl heyecan kaplıyor demi?

çok saol canım zaman iyice daraldı ama ev yok hala ve hiç bir hazırlıkta yapamıyoruz ev olmayınca

ben başka şehirden ankaraya gelin gidicem. evimizi bulduk ama daha ne temizliğini yaptık ne de eşyalarımı aldık.inşallah bayramdan sonra halledicez hepsini.şuan sadece oturuyorum fazla rahatım galiba :) içinizde yokmu ankaralı olan. orda bi tek tanıdığım bile yok.

Hızlı koşan atın .................. olurmuş. Bizde hızlı başladık hazırlıklara şimdi bekliyoruz öyle. Ev tamam temizlenip verilcek mobilyalar beyaz eşya tamam. Halıalrım ev serildikten sonra alıncak. Perdem yok avizelerim yok. Ama düğünle ilgili herşeyim tamam. Gelinlik ayakkabı gelin buketi gelin arabası nikah masası çiçeği fotoğrafçı kuaför yani ev yok onun dışı nerdeyse tamam.
Şimdi takı kurdelaları varya onları nasıl değişik bulurum diye bakıyorum. Damat gelin süslemeleri var ekliycem en yakın zamanda bakalım beğenecekmisniz onlara takmış durumdayım. Değişik bir düğün istiyorum. Sevdiğimle güzel günlerinin başlangıcı olacak günün çok özel olmasını istiyorum. Küçük şeylerle herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturmak istiyorum

hayırlısı olsun canım

ne güzel eviniz hazırmış

herşey olur canım sırayla sen hangi şehirdesin?

olsun canım ya herşeyi bitirmişsiniz sıra düğündeeeeee o detayları bende istiyorum ama malum maddi imkanlar herşeye yetişmiyor aklımıza geldikçe paylaşalım

hoşbuldum arkadaşlar:) sizi takip edicem ama bayramdan sonra edemezsem kusuruma bakmayın. malum hazırlıklar var.
bende kına gecem için mekanda balon olmasını istiyorum. sizce cok mu abes kaçar??

ben denizlideyim.. buranın tekstili meşhurdur biliyosanız eğer. varsa isteğiniz yollarım uygun zamanda. yeni ev kuruyoruz sonuçta hevesler ihtiyaçlar da oluyo.

hoşbuldum arkadaşlar:) sizi takip edicem ama bayramdan sonra edemezsem kusuruma bakmayın. malum hazırlıklar var.
bende kına gecem için mekanda balon olmasını istiyorum. sizce cok mu abes kaçar??

bence abes kaçmaz güzel bir fikir sonuçta senin gecen özendiğin ne varsa yap :82:

beyaz kırmızı balonlar olsun istiyorum hatta bence düğünümzden resimleride ekleyelim buraya kısmet olursa ne güzel olur:) şimdilik ben çıkıyorum. memnun oldum tanıştığımıza zaten ne zaman ekim ayının konusu açılcak diye bekliyordum. hayırlı kandiller hepinize:)

Hiç abes kaçar diye düşünme arkadaşım o senin kınan istediğini yap kimsecikleri dinleme sonra keşke yapsaydım derdin. Bende gelinlik ayakkabımı renkli istiyorum nişanlım gülüyo ama yapıcam

evet canım yaa düşününce nasıl heyecan kaplıyor demi?

çok saol canım zaman iyice daraldı ama ev yok hala ve hiç bir hazırlıkta yapamıyoruz ev olmayınca

canım hiç üzülme ben bir haftada beyaz eşyayı aldım bir gün sonra mobilya ve halıları bugünde perdelerim dikilmeye başlandı inş. en kısa zamanda bulursunuz ev evin bulunduumu geliyor hepsi he birde para olsun sayıyorsun parayı alıyorsun biz mobilya beyaz esyayı peşin aldık perde halı taksitle oldu perdeler halılardan fazla tuttu çok pahalılar bir güneşlik tül aldım odalara kanat flnda yaptırsaydım işin içinden çıkamıycktık birde kira ev o yüzden perdeye fln özendiğini alamıyorsun mobilyada oturma odası yatak odası yemek masası sandalyeleri ve tv sehpası aldık okadar yatak olanlardan aldım gelen misafirimi yatırmak için özendiğim koltukları bile alamadım mecburiyetten :97:çok şükür sevdiceğim yanımda ya gerisi olur sağlık olsun yeterki

Son düzenleme:

bence çok güzel olur canım içinden ne geliyorsa hepsini yap boşver milleti

Hiç abes kaçar diye düşünme arkadaşım o senin kınan istediğini yap kimsecikleri dinleme sonra keşke yapsaydım derdin. Bende gelinlik ayakkabımı renkli istiyorum nişanlım gülüyo ama yapıcam

aaaa bende bende renkliistiyorum nar çiçeği rengi hemde

buldum bile ayakkabımı alıcam inş

gelin çiçeğim ve kırmızı kurdela var ya onu da nar çiçeği alıcam inş

maşallah canım ya senin bişeyin kalmamış

bizim sadece perde ve halılar kaldı ama ortada ev olmayınca hiç biri bir araya gelemiyorlar.

inşallah kısa zamanda buluruz çünkü nişanlımla birbirimize girmeye başladık stressten

aynen bende narçiçeği hastasıyım ama pembe yapmaya karar verdim. Conversede giymeyi düşünüyorum düğünün belli yerlerinde ayacıklarım çok ağrırsa.
O yüzden 3. bi ayakkabı almayayımda krem ayakkabımı pembe çiçeklerle süsleyeyim diye düşünüyorum Kurdela işiyle

ben direk sadece nar çiçeği rugan yüksek platform ayakkabı alacağım canım..

ama senin düşündüğünde çok güzel olur yapınca mutlaka bizimle paylaş canım...

Maddiyatla alakalı diye düşünüyodum bende böyle şeyleri ama çok tutmuyor. Tshirtleri pazardan alıp kendim bile boyayabilirim die düşünüyorum 5 tl tshirtler hatta kaynana görümce baldız için bile yapıabilir güzel anı olur onlar içinde. (Kına yapacakalr için yakın arkadaşlarına anı olsun diye minik hediyeler hazırlanabilir şu taçları kendiniz yapabilirsiniz). Gelin ayakkabımı 55 tl ye aldım onu süsleyeceğim. Gelin buketimi facede buldum canlı gibi ama yapay ordan alacağım. O kadar çok araştırıyorum ki nişanlım hayretler içinde kalıyor. Düğün fotoğrafçısıyla maille pazarlık içindeyim. Annem diyorki evde doğmamış olsan hastanede karışmış derdim çingene gibi oldun
Araştırınca insan herşeyi buluyo tabi zevk meselesi bu orası ayrı bişi. Ne gerek var abartı diyen olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…