Kızlar düğün günü hazırlık aşaması için tshirt bastırmaya karar verdim. Bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 247110 Eki Görüntüle 247111
çok güzel olmuş çok beğendim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar düğün günü hazırlık aşaması için tshirt bastırmaya karar verdim. Bakalım beğenecek misiniz?
barinmaz dert etme. etrafimdan duyduklarim genelde kayinvalide tarafi geline pek birsey almiyormus. bana hicbisey gelmese de dert etmeyecegim o yuzden. kiyafeti zaten nisanlim aldi bana. ben de ona ufak bisiler aldim bayramlik
facebook ta gelin buketlerim canlı yapay diye bir profil var. Canlı gibi yapay çiçekler var bakmanızda yarar var.
Slayt müziğimi Füsun Önaldan senden başka şarkısını istiyoruz çok eğlenceli yaaaaaaaaaaaaaaaa
Geçn gün bi akrabamızın düğününde çook güzel olmuştu sende başka bende aynı olmasın diye taze söğüt dalıını kullanayım diyorum.
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn!! hepimiz eşlerimizle birbirimize aşık kalarak ve huzurlu şekilde yaşlanalım..Hal oluyor canım sende bayağı bitirmişsin herşey gönlümüze göre olsun
gelin damat tshirtleri süpermiş fikrini çalabilir miyim :)
selam güzel gelinler
hepinizin kandili mübarek olsun..
rabbim bu mübarek geceler,günler hürmetine yuvalarmızda sağlıkla,huzurla ve aşkla yaşamayı nasip etsin inşallah..
bende 9 ekim geliniyim ama biz daha ev bulamadık kii
Bende senden bi hafta önce evleniyorum canım bizim evimiz var ama hala teslim alamadık. Bu gidişle balayından döndükten sonra anca çeyiz sererim