Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam gri siyah veya krem tercih ederdim canım
hmm krem ya da narçiçeği derim ben. Şahsen şu anda ne almak istesem narçiçeğine gidiyorum
teşekkür ederim kızlar.. beyaz ya da siyah düşünmüştüm beyaz zaten gelinlik ayakkabısı alıcam çokta giyilebilecek bi ayakkabı rengi değil..evet krem yada gri olabilir :26:
gelinliğimin altınada narçiçeği ayakkabı düşünüyorum yaaaa. Çiçeğimle aynı renk olsun. Nolurki olsa :84:
seni gidi çılgın gelin seni giy canım düğün senin düğünün zevk senin zevkin milletin laflarına kulağını tıkıcaksan rahatlıkla giyebilirsin gelinliğe değilde kınaya düşün bence o renk ayakkabıyı
kızlar bana cevap verin lütfen .20 22 ekim düğünüm nişanlım askerde olduğu için işlerin yarı duruyor. inş eylül ortası gelecek hı bide biz farklı illerdeyiz. eylül sonı gibi benim memleketime gelecek gelinlik ve nişanlık davetiye ve albümü halledecez inş.sorun gelirken ya tek gelecek ya kayınvalidenlerle. kayınvalidemler gelmezlerse buna kızmalımıyım biliyorum bi gelsinler ilgilensinler diyorum bide rahat raht hallederim diyorum ama kayınvalidem hiç bir şeye karışmaz yani beni yormaz destek olur. off heralde çatacak yer arıyorumm
kızlar bana cevap verin lütfen .20 22 ekim düğünüm nişanlım askerde olduğu için işlerin yarı duruyor. inş eylül ortası gelecek hı bide biz farklı illerdeyiz. eylül sonı gibi benim memleketime gelecek gelinlik ve nişanlık davetiye ve albümü halledecez inş.sorun gelirken ya tek gelecek ya kayınvalidenlerle. kayınvalidemler gelmezlerse buna kızmalımıyım biliyorum bi gelsinler ilgilensinler diyorum bide rahat raht hallederim diyorum ama kayınvalidem hiç bir şeye karışmaz yani beni yormaz destek olur. off heralde çatacak yer arıyorumm
kızlar sizce bu takımın altına hangi renk ayakkabı gider fikir verebilirmisiniz??
Eki Görüntüle 246003
Neden kayınvalideniz gelmeyince ilgilenmediğini düşünüyorsunuz ki anlamadım. Ben kayınvalidemi çok severim onlarda beni çok severler ama bayramda seyranda gelmiyor diye benle ilgilenmiyorlar diye hiç düşünmedim. Aksine ben çok yakın olunması taraftarı değilim İnsan kendi annesinin dediklerine bile zaman gelip takılıyor annem neden böyle dedi diyor ki kayınvalide daha başka. Huyları tam bilmiyoruz onalrın normal olarak gördüğü şeyi anormal görüp kırılıp sevdiklerimizi kırıyoruz. Bence nişanlınızla çıkın gezin alın alacaklarınızı en güzeli
voles4, canım hiç kendini sıkma gelselerde zor oluyo gelmeselerde:) geçen ay nişan bohçası için alışverişe çıktık kayınvalidem, annem, nişanlım ve ben. ikimiz bişeyi beğeniyoruz kayınvalidem şuda güzelmiş diyo kırılmasın diye onu seçiyorum, çaktırmadan anneme bakıyorum kaşını kaldırıyo hadi bu sefer ötekine tekrar bakıyorum:S takıları seçmek için tam 7 kez kuyumcuya gittik okadar söyliyim sana... ailelerle olmıcak diyoruz nişanlımla çıkıp bişeyler bakıyoruz bu sefer aklımda hep bunu alsam ne tepki verirler düşüncesi oluyo.kısacası zor işler Allah hepimize kolaylık versin bence akışına bırak 1 ay önce kuyumcu yollarını aşındırmak sinirimi bozarken şimdi halimize gülüyorum
Selam kızlar
Gelinliğim içime sinmemişti bikaç değişiklik yaptırıyorum. Ev falan tuttuk. Koşturmaca tam gaz Bayramda gelin olmak iyi bişey galiba. Herkes erkek tarafı geline altın takar diyor. Bu fiyatlarla bana altın takılır mı bilmiyorum ama yeni kıyafetlerle herkesin gözü üstündeyken bayramlaşmak hem stresli hem güzel olacak
Sürekli yazamasamda herkesin iyi olduğunu işlerinin yolunda gittiğini görmek güzel,
bendeki durumlar şöyle buzdolabımız ,çamaşır makinemiz alındı (diğer beyaz aşyayı bizde kız tarafı alır )
Gelinliğim dikiliyor bayram sonrası provam var daha gelin çiçeğimi seçmedim gelin ayakkabım tamam bunun haricinde evi tuttuk ama birkaç değişiklik yaptırmak istiyorum, tabi ev sıfır olduğu için ev sahibi yapacağım değişiklikleri karşılamıyor.Duş teknesini çıkartıp küvet almak istiyorum, lavaboyuda çıkartıp yerine banyo dolabı istiyorum, birde yatak odamın badanası çok kibar ama rengini değiştirip orjinal ve farklı bir hale getirmek istiyorum,ışıltılı bir boyayla :) tabi o yeni şeylerin atılmasına kıyamadığım için düşünme aşamasındayım ,birde salonumuzu tuttuk kaporasını verdik ve davetiyelerimizi bastırdık ama bunun haricindeki herşeyyyy şuan duruyor.. Umarım yetişir..