- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merabaaabenide alın aranıza benimde 8 ekimde kına gecem 9 ekimdede yemekli mevlüdü şerif var. Allah kolaylık versin, zor ama tatlı telaşlı işler bizi bekliyo.
olur cnm hepsi sıkma canını hiç stres yapma benimde düğünüm senden bir gün önce olcak Allah rastgetirsin işini hbrdar et bizi hazırlıklarından öptümselam güzel gelinler
hepinizin kandili mübarek olsun..
rabbim bu mübarek geceler,günler hürmetine yuvalarmızda sağlıkla,huzurla ve aşkla yaşamayı nasip etsin inşallah..
bende 9 ekim geliniyim ama biz daha ev bulamadık kii![]()
hoşgeldin canım aramıza benimde düğünüm 8 ekimde ertesi gün senin gibi melüt var sonra gelin çıkımımerabaaabenide alın aranıza benimde 8 ekimde kına gecem 9 ekimdede yemekli mevlüdü şerif var. Allah kolaylık versin, zor ama tatlı telaşlı işler bizi bekliyo.
olur cnm hepsi sıkma canını hiç stres yapma benimde düğünüm senden bir gün önce olcak Allah rastgetirsin işini hbrdar et bizi hazırlıklarından öptüm
hoşgeldin canım aramıza benimde düğünüm 8 ekimde ertesi gün senin gibi melüt var sonra gelin çıkımıhazırlıkların ne durumda tatlım anlatırmısın
merabaaabenide alın aranıza benimde 8 ekimde kına gecem 9 ekimdede yemekli mevlüdü şerif var. Allah kolaylık versin, zor ama tatlı telaşlı işler bizi bekliyo.
ben başka şehirden ankaraya gelin gidicem. evimizi bulduk ama daha ne temizliğini yaptık ne de eşyalarımı aldık.inşallah bayramdan sonra halledicez hepsini.şuan sadece oturuyorum fazla rahatım galiba :) içinizde yokmu ankaralı olan. orda bi tek tanıdığım bile yok.
Hızlı koşan atın .................. olurmuş. Bizde hızlı başladık hazırlıklara şimdi bekliyoruz öyle. Ev tamam temizlenip verilcek mobilyalar beyaz eşya tamam. Halıalrım ev serildikten sonra alıncak. Perdem yok avizelerim yok. Ama düğünle ilgili herşeyim tamam. Gelinlik ayakkabı gelin buketi gelin arabası nikah masası çiçeği fotoğrafçı kuaför yani ev yok onun dışı nerdeyse tamam.
Şimdi takı kurdelaları varya onları nasıl değişik bulurum diye bakıyorum. Damat gelin süslemeleri var ekliycem en yakın zamanda bakalım beğenecekmisniz onlara takmış durumdayım. Değişik bir düğün istiyorum. Sevdiğimle güzel günlerinin başlangıcı olacak günün çok özel olmasını istiyorum. Küçük şeylerle herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturmak istiyorum
hoşbuldum arkadaşlar:) sizi takip edicem ama bayramdan sonra edemezsem kusuruma bakmayın. malum hazırlıklar var.
bende kına gecem için mekanda balon olmasını istiyorum. sizce cok mu abes kaçar??
hoşbuldum arkadaşlar:) sizi takip edicem ama bayramdan sonra edemezsem kusuruma bakmayın. malum hazırlıklar var.
bende kına gecem için mekanda balon olmasını istiyorum. sizce cok mu abes kaçar??
evet canım yaa düşününce nasıl heyecan kaplıyor demi?
çok saol canım zaman iyice daraldı ama ev yok hala ve hiç bir hazırlıkta yapamıyoruz ev olmayınca![]()
beyaz kırmızı balonlar olsun istiyorum hatta bence düğünümzden resimleride ekleyelim buraya kısmet olursa ne güzel olur:) şimdilik ben çıkıyorum. memnun oldum tanıştığımıza zaten ne zaman ekim ayının konusu açılcak diye bekliyordum. hayırlı kandiller hepinize:)
Hiç abes kaçar diye düşünme arkadaşım o senin kınan istediğini yap kimsecikleri dinleme sonra keşke yapsaydım derdin. Bende gelinlik ayakkabımı renkli istiyorumnişanlım gülüyo ama yapıcam
![]()
canım hiç üzülme ben bir haftada beyaz eşyayı aldım bir gün sonra mobilya ve halıları bugünde perdelerim dikilmeye başlandı inş. en kısa zamanda bulursunuz ev evin bulunduumu geliyor hepsi he birde para olsun sayıyorsun parayı alıyorsun biz mobilya beyaz esyayı peşin aldık perde halı taksitle oldu perdeler halılardan fazla tuttu çok pahalılar bir güneşlik tül aldım odalara kanat flnda yaptırsaydım işin içinden çıkamıycktık birde kira ev o yüzden perdeye fln özendiğini alamıyorsun mobilyada oturma odası yatak odası yemek masası sandalyeleri ve tv sehpası aldık okadar yatak olanlardan aldım gelen misafirimi yatırmak için özendiğim koltukları bile alamadım mecburiyetten :97:
bence çok güzel olur canım içinden ne geliyorsa hepsini yap boşver milleti
aaaa bende bende renkliistiyorum nar çiçeği rengi hemde
buldum bile ayakkabımı alıcam inş
gelin çiçeğim ve kırmızı kurdela var ya onu da nar çiçeği alıcam inş
maşallah canım ya senin bişeyin kalmamış
bizim sadece perde ve halılar kaldı ama ortada ev olmayınca hiç biri bir araya gelemiyorlar.
inşallah kısa zamanda buluruz çünkü nişanlımla birbirimize girmeye başladık stressten
aynen bende narçiçeği hastasıyım ama pembe yapmaya karar verdim. Conversede giymeyi düşünüyorum düğünün belli yerlerinde ayacıklarım çok ağrırsa.
O yüzden 3. bi ayakkabı almayayımda krem ayakkabımı pembe çiçeklerle süsleyeyim diye düşünüyorum Kurdela işiyle
Tabiki paylaşırım annem kurdela işini biliyor ona yaptırıcam![]()