Aramıza hoşgeldin aydasu ,sende duygusallık , bende duygusallık , gerginlik ve herşeye alınma hiç biryere sığamama ve bir sürü gereksiz endişeler..
Bu süreç ne yazık ki böyle...
Ama hepimiz çokta güzel şekilde atlatacağız inşAllah..
Yalnız tespitin çok ilginç geldi gerçekten bizde kiralık ev tuttuk ve sanırım bir çok arkadaşımızda böyle,yavaşlık konusuna gelincede valla zaman su gibi akıp geçiyor ama ortada daha hiç birşey yok nasıl yapıcaz nasıl halledicez gerçekten bilmiyorum ,ramazan boyunca sığ sulardaydık herhalde artık derinlere inmeye başlarız,bak yapılanları söyliyim tek olmadığını anla.. Gelinliğim dikimde 2 provası kaldı , düğün salonu bulundu kaporası verildi, evin depozitosu verildi,davetiyem bastırıldı,2 beyaz eşyam alındı,kınalık kıyafeti hallettim,gelinlik ayakkabım tamam,balayı mekanımızı seçtik kaporayı verdik..
Eksik olanlar;
Gelin el çiçeği
Kiralık araba
Araba süslenmesi
kuaför
Kınalık kıyafetin terziye gitmesi üzerime göre tadilat, kına için otantik takılar
kına mekanı (belki evde yaparım )
ve kına namına herşey...
ev için küvet ve banyo dolabı (belki bir odanın renk değiştirip ışıltılı boyanması)
evin temizliği (kız tarafıda erkek tarafıda yapmayacak yardımcı biri bulunacak)
düğün takıları
salon koltukları
yemek odası takımı
oturma odası için L koltuk ve tv ünitesi
(yatak odasını herşeyiyle kız tarafı yapıyor , ve bulaşık makinesiyle fırın + davlunbaz bana ait)
evin halıları, perdeleri, avizeleri, ayakkabılığı, tablolar ve çeşitli aksesuarlar
zigon sehpa
laptop için yer tutmayan ikea masalarından düşünüyorum
mutfak masası ve sandalyeleri
banyo paspası ve aksesuarları
saç kurutma makinesi
vee çeyizimde eksik olan herşeyin tamamlanması...
Ve bence gelinliğini en erken şekilde seç canım,ben haziranda sipariş verdim düğünüme 15 gün kala alacağım..