2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kIZLAR BEN GELDİİİİİİİİİİİİİİM

SAYILI GÜNLERİMİZ KALDI NE HİSSEDİYOSUNUZ , :18:

Hoşgeldiiiiiinnnnn.... Evet az kaldı düğüne ama ben korkuyorum sanırım yaaa :44: Çok sevdiğim insanla evleniyorum aslında ne var korkacak di mi ama....sanki evime yetemicekmişim gibi hissediyorum.. Sanki aşkımız bitecekmiş gibi... daha bi çok şey :26: sizde de oluyo mu böyle??

ayyy ne güzell yaa heyecan doorukta desene :)) nikah aile arasında sanırım düğün ne zaman olacak? nikahta ne giyiceksinn daha sorumlarım bitmedi

saol canım darısı başına nikah aile arasında düğün bir 8 ekimde birde 15 ekimde olck ikimizinde memleketinde olck çift düğünordn balayna gidicez nasipse nkah için hala kıyafet seçmedim nikah sekerlerimi ayarladım cuma günü sabahtan alıcam bakalım

Okyonus
Hayırlı olsun canım umarım çok güzel geçer herşey..

Bluegirll
Aynen bende çok korkuyorum ve endişeliyim, sanırım sevmediğim bir insan olsaydı evlenme kararımdan vaz bile geçerdim yani, Allahtan ortada aşk var..
Saçma sapan minicik konusu bile olmayan şeyleri kafama takıp ya öyle olursa ya bir gün sesimizi birbirimize yükseltirsek ya tartışırsak gibi" üzülüp acı çekiyorum resmen Sonraaa birtnemmm beni avuttt çok kötüyüm , ya birgün biz birbirimize sesimizi yükseltirsekk yaa sen bana istemeden yükseltirsen bak ben çok kırılırım amaaa diyip sonra grçekten olmuş gibi moralim filan bozuluyo ,garibim uğraşıyor benimleee...
Güzel telaşlar ama evlilik bayanlar için daha zor birşey ya aileden ayrılmak ,sorumluluk almak, bilmediğin bir muhite taşınmak zaten duygusal varlıklarız,gözlerim dolu dolu geziyorum evde birde işler ters gidiyor ki sormayın iyice mutsuz &huysuz hatun oldumm..
"

bunlar sanırım hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler:44: sizden de duyunca yalnız olmadığımı bilmek çok güzel Bende nişanlımla 2 gün güzel anlaşsam 3.gün mutlaka bişey çıkıyo bide ailemden hiç ayrılmadığım için bu süreç daha da zorrrr geçiyo annem a dese ağlamaya başlıyorum
ama bu sürecin en güzel kısmı da çeyiz hazırlıkları kendi zevkime göre bi sürü cicişler almak süper bide şu gelinlik provalarım başlasa keyfime dicek yoooooooook

Stresten hergün başım ağırıyo ve zayıfladıkça zayıflıyorum ,artık kemiklere geçtim vücut tipime göre bundan daha çok kilo veremem herhalde.
3 ay sonra hepimiz bunları atlatacağız ama bakalım..

Bir ben miyim diyordum ki gergin olan değilmişi. Bu ramazanında olması iyice geriyor. Nişanlım açlıktan gerim gerim gerilmiş durumda 4.5 senedir birlikteyiz. Nerdeyse hiç birbirimizi üzmedik. Kardeşim hep ya siz hiç mi kavga etmiyorsunuz bi gün etsenize görelim derdi. Mobilya bakma olayı başladığından beri zıt düşüyoruz. Sefgilim biraz takıntılı evi o temzileyip kullancakmış gibi renk konusunda model konusunda kararlar veriyor gerçi benim dediğim oluyor sonuçta ama olana kadar geriliyoruz. Şimdi yatak oadsının perdesi konumuz. Beyfendi tülden istemiyormuş. Başımıza taş yağacak bakalım

arkadaşlar ben yeniyim .düğünüm 20 ve 22 ekim .slayt hazırladınız mı ya da slayt için müzik buldunuz mu giriş müziği ? değişik fikirleriniz var mı

arkadaşlar ben yeniyim .düğünüm 20 ve 22 ekim .slayt hazırladınız mı ya da slayt için müzik buldunuz mu giriş müziği ? değişik fikirleriniz var mı

Bu müzik olayı benimde en büyük derdim. 11 yaşında bir kuzenim var kemancıdır kendisi. Dedimki ben müzik seçeyim o kemanla bi çalsın nasıl bi dinleyelim sade kemanla güzel olur mu diye. Fikrim şuydu sami den gördüğüme sevindim slayt müziği olsun. Slyat biter bitmez ben ve sefgilim önümüzde bizim kız (kemanla) aynı müziği çalarak içeri ağır adımlarla girelim. Sahnenin ortasına geldiğimizde bizim kız durup bize dönerek keman çalsın bizde minik bi dans edelim nikahtan önce ve ardından nikah kıyılsın. Ama önce kabul eden bizim kız şimdi korktuğunu ve yapamayacağını söyledi. Ve benim bütün planlarım suya düştü

kızlaaaaar hazırlıklar nasıl gidiyor. Biz dün koltuk ve berjer kumaşlarımızı onların kırlent kumaşlarını seçtik ayyy ne zormuş o kadar kumaş katalogunun içinden renk desen uydurmak. Model seçmekte bu kadar zorlanmamıştık. Nişanlım şimdi evimize bakmaya gitti. Ne zaman teslim edecekler merakla bekliyorum...... perdelerimiz hala bekliyor.

kızlar bildiğiniz ve önerdiğiniz fotoğrafçı var mı? Dış mekan çekimi olacak. Birde avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…