- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
hoşbuldukk :))) ekle canım ekle =))
syaların gelinliğin ne durmda canım bahsedermisin biraz hazırlıklarından:97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukk :))) ekle canım ekle =))
kızlar bugün banyom için klozet takımı aldım
Eki Görüntüle 242501
daha öncede bunları almıştım
Eki Görüntüle 242502
syaların gelinliğin ne durmda canım bahsedermisin biraz hazırlıklarından:97:
tabii ki canım. çeyiz eşyaları hepsi tamam. gelinlik sipariş verildi özel dikim olacak. kına için abiye siparişi verdim. nikahım için de takım elbise aldım etek ceket.
şimdi de ev aranıyo ama benim isteklerime uygun bi ev bulunamadı henüz =))))
ev tutulunca boyaya ihtiyaç varsa boyanacak yoksa hemen temizletilip eşyalar alınacak. eşyalar kafamızda planlı zaten gidip alınması kaldı. asıl zorlar kaldı sankim :))) Allah kolaylık versin inş. hayırlısıyla yetişir hepsi :))
sen neler yaptın nasıl hazırlıklar canım
mrb kızlar benımde temmuzun 24 nişanım oldu kısmetse Allahtan 22 ekimde düğünüm olucak burdan sızlerı takıp etmek gunbe gun guzel olsa gerek sevgıler sızeee:90::90::90:
mrb kızlar benımde temmuzun 24 nişanım oldu kısmetse Allahtan 22 ekimde düğünüm olucak burdan sızlerı takıp etmek gunbe gun guzel olsa gerek sevgıler sızeee:90::90::90:
canım bende dün ilk gelinlik provama gittim eşyalarımı aldım bellonadan beyaz esyaları aldık boshtan evim tutuldu temizlendi beyaz esyalarım kuruldu mobilyalarım eylül 15 gibi gelcek bu ay sonu çeyizim gitçek halılarımıda aldık perdelerimi diktircem bu haftasonu davetiye secicez damatlık alcaz nişanlıma ona ve bana saat alıcaz pek eksigimiz kalmadı tabi eşyalar gelip yerleşse rahatlıycaz ama parası ödendi mobilyaların bir aya gelicek:97:
yrn nikahımız var nikah için beyaz elbise aldım dizimin üzerinde kolsuz bir model çok abartı değil zaten nikah çok kalabalık olmucak aileler ve arkadaşlar olcak heyecanlıyım çok
Okyanuscum sen halletmişsin herşeyi işin zor değil bence kolay kızmı kalmış. Sadece eşyalarını yerleştireceksin. Herşey istediğin gibi olsun....
öyle canım çok şükür baya hallettim ben işte esyalarımı bekliycem geldiğinde yerleştiricem 28 eylülde gelinliğimi teslim alıcam öyle ufak tefek kalan olursa onlarla ugraşıcam :97:senin son durum ne tatlım
Bu arada yarın için heyecan dorukta mı?
selam kızlarr benimde düğünüm 9 ekimde, gelinliğimi aldım bayramdan sonra provaya gidip işlemini bitircem ama daha kına gecesi için birşeyler yapmadım ama heycan dorukta :79:
Okyanuscum sen halletmişsin herşeyi işin zor değil bence kolay kızmı kalmış. Sadece eşyalarını yerleştireceksin. Herşey istediğin gibi olsun....
bitmiş sayılır canım senin ne güzel ya darısı başıma :)) benim ne ev var ortada ne alınan eşya :) bu gidişle seneye ekime anca yetişiriz biz