• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlar bugün banyom için klozet takımı aldım
$SNC00159.jpg

daha öncede bunları almıştım
$TASLI-BANYO-SETI-RICH-SIYAH-7-PARCA-BANYOBANYO__34719057_0.jpg

Banyom sırf beyaz canım siyah ve kırmızıyla kombinlemek hoşuma gidiyor. Banyom minnacık zaten sadece uzun paspası serebileceğim o klozetin önüne serilen parçanın sığacağını sanmıyorum. Banyo takımını nişanlım beğenmişti ama paspas bulamamıştım. Bugün görünce vuruldum simli simli siyahlara. Fiyatıda çok uygun geldi hemencik aldım

hoşbulduk arkadaşlar ben slayt için canlı bi müzik düşünüyorum taze söğüt dalı gibisin gibi. Giriş için soner arıca seni seviyorum ya da zeki müreni kara sevdası olabilir biraz ağır zeki müren ama sesi çook gür iddalı bi giriş olur diye ama karasızım.

syaların gelinliğin ne durmda canım bahsedermisin biraz hazırlıklarından:97:

tabii ki canım. çeyiz eşyaları hepsi tamam. gelinlik sipariş verildi özel dikim olacak. kına için abiye siparişi verdim. nikahım için de takım elbise aldım etek ceket.
şimdi de ev aranıyo ama benim isteklerime uygun bi ev bulunamadı henüz =))))
ev tutulunca boyaya ihtiyaç varsa boyanacak yoksa hemen temizletilip eşyalar alınacak. eşyalar kafamızda planlı zaten gidip alınması kaldı. asıl zorlar kaldı sankim :))) :66: Allah kolaylık versin inş. hayırlısıyla yetişir hepsi :))

sen neler yaptın nasıl hazırlıklar canım

:54: mrb kızlar benımde temmuzun 24 nişanım oldu kısmetse Allahtan 22 ekimde düğünüm olucak burdan sızlerı takıp etmek gunbe gun guzel olsa gerek sevgıler sızeee:90::90::90:

Son düzenleme:
tabii ki canım. çeyiz eşyaları hepsi tamam. gelinlik sipariş verildi özel dikim olacak. kına için abiye siparişi verdim. nikahım için de takım elbise aldım etek ceket.
şimdi de ev aranıyo ama benim isteklerime uygun bi ev bulunamadı henüz =))))
ev tutulunca boyaya ihtiyaç varsa boyanacak yoksa hemen temizletilip eşyalar alınacak. eşyalar kafamızda planlı zaten gidip alınması kaldı. asıl zorlar kaldı sankim :))) :66: Allah kolaylık versin inş. hayırlısıyla yetişir hepsi :))

sen neler yaptın nasıl hazırlıklar canım

canım bende dün ilk gelinlik provama gittim eşyalarımı aldım bellonadan beyaz esyaları aldık boshtan evim tutuldu temizlendi beyaz esyalarım kuruldu mobilyalarım eylül 15 gibi gelcek bu ay sonu çeyizim gitçek halılarımıda aldık perdelerimi diktircem bu haftasonu davetiye secicez damatlık alcaz nişanlıma ona ve bana saat alıcaz pek eksigimiz kalmadı tabi eşyalar gelip yerleşse rahatlıycaz ama parası ödendi mobilyaların bir aya gelicek:97:
yrn nikahımız var nikah için beyaz elbise aldım dizimin üzerinde kolsuz bir model çok abartı değil zaten nikah çok kalabalık olmucak aileler ve arkadaşlar olcak heyecanlıyım çok :66:

:54: mrb kızlar benımde temmuzun 24 nişanım oldu kısmetse Allahtan 22 ekimde düğünüm olucak burdan sızlerı takıp etmek gunbe gun guzel olsa gerek sevgıler sızeee:90::90::90:

canım hoşgeldin aramıza senide ekliyorum listeye hazırlıkların ne durumda basedermisin :10:

canım bende dün ilk gelinlik provama gittim eşyalarımı aldım bellonadan beyaz esyaları aldık boshtan evim tutuldu temizlendi beyaz esyalarım kuruldu mobilyalarım eylül 15 gibi gelcek bu ay sonu çeyizim gitçek halılarımıda aldık perdelerimi diktircem bu haftasonu davetiye secicez damatlık alcaz nişanlıma ona ve bana saat alıcaz pek eksigimiz kalmadı tabi eşyalar gelip yerleşse rahatlıycaz ama parası ödendi mobilyaların bir aya gelicek:97:
yrn nikahımız var nikah için beyaz elbise aldım dizimin üzerinde kolsuz bir model çok abartı değil zaten nikah çok kalabalık olmucak aileler ve arkadaşlar olcak heyecanlıyım çok :66:

Okyanuscum sen halletmişsin herşeyi işin zor değil bence kolay kızmı kalmış. Sadece eşyalarını yerleştireceksin. Herşey istediğin gibi olsun....

Okyanuscum sen halletmişsin herşeyi işin zor değil bence kolay kızmı kalmış. Sadece eşyalarını yerleştireceksin. Herşey istediğin gibi olsun....

öyle canım çok şükür baya hallettim ben işte esyalarımı bekliycem geldiğinde yerleştiricem 28 eylülde gelinliğimi teslim alıcam öyle ufak tefek kalan olursa onlarla ugraşıcam :97:senin son durum ne tatlım

Evimizi teslim etmeye başlamışlar en geç 25 ağustosta anahtarımızı alacağız ama o parası bu parası diye bir masraf çıkardılar sorma gitsin. O parayı verdikten sonra teslim edeceğiz demişler eylülün 3 haftasıda yerleşirsiniz demişler. Halbuki biz 15 eylülde çeyiz götürürüz diye plan yapmıştık. Neyse kayınpederim çözecekmiş bakalım

Nikah şekerim ve davetiyem hazır.

Beyaz eşyaları almıştık.

Mobilyalarımda özel yapılıyor. Evimiz biraz ilginçte tavan çok yüksek kapı arkalarına gömme dolaplık yerler bırakmışlar standar mobilyalar komik duruyor.

Çeyizimde tamam artık birşey almayacağım diyorum ama her dışarı çıktığımda mutlaka birşeyler almış oluyorum.

Gelinlikçi aradı haftaya boy için provam var. Eylülden önce vermeyin demiştim kimse görsün istemiyorum.

Düğünümüz yemekli olacak ama süslemeleri çok beğenmemiştim. Bi organizasyon şirketiyle görüştüm süslemeyi hallettim.

Halıları kayınvalidem bi halıcı bulmuş ordan alıyoruz.

Perdeleride kayınvalidemin perdecisi yapacak. Güzel yapacağını sanmıyorum ama birşey diyemedim.

Avize bulamadık.

Fotoğrafçımız yok.

Kuaförüm yok.

Müziklerim tam değil.

Bu arada yarın için heyecan dorukta mı?

çok heyecanlıyım tatlım yaa:69: senin hazırlıklarda baya bitmiş benim hava kötü olur diye dış çekimden vazgeçtik çok rüzgarlı sütüdyo olcak fotografçıyı ayarladık kuaför benimde yok bulucam eylülde kuaförüde ayarlıcam müzik bizdede daha hiç yok ama büyük işler halledildi çeyizim gitse evim yerleşse perdelerime karar verip diktirsem tamamen rahatlıycam :66:

selam kızlarr :3: benimde düğünüm 9 ekimde, gelinliğimi aldım bayramdan sonra provaya gidip işlemini bitircem ama daha kına gecesi için birşeyler yapmadım ama heycan dorukta :79:

selam kızlarr :3: benimde düğünüm 9 ekimde, gelinliğimi aldım bayramdan sonra provaya gidip işlemini bitircem ama daha kına gecesi için birşeyler yapmadım ama heycan dorukta :79:

hoşgeldin canım aramıza mobilyalarını fln aldınmı:10:ne durmda hazırlıkların anlatırmıısın

bitmiş sayılır canım senin ne güzel ya darısı başıma :)) benim ne ev var ortada ne alınan eşya :) bu gidişle seneye ekime anca yetişiriz biz :43:

bitmiş sayılır canım senin ne güzel ya darısı başıma :)) benim ne ev var ortada ne alınan eşya :) bu gidişle seneye ekime anca yetişiriz biz :43:

üzülme canım yetişir bizim ev denk geldi aramadık hiç içindeki kişi çıktı biz tuttuk beyaz esyayı geçen hafta aldık bu haftada mobilya halılarımı aldık sen netten fln seç fikir edin inan çabucak oluyor hepsi sağlık olsun yeterki

Back