• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

bayramdan sonra temzilik yapar eşyaları yerleştiriz artık 15 gibide çeyiz gider. Gerçi şu çeyiz gitmesi olayı hiç bana göre değil ama anneler heves ediyor. Süsleyeceğiz artık evi

bana gorede değil ama buyuklerın hepsi heves edıyor. bızede kabullenmek dusuyor :)

Mesajını şimdi gördüm canım , :( ben İstanbuldayım Avrupa yakasında , nerede oturacağımıza bir türlü karar veremiyoruz aileme yakın olsun istiyorum ama işyeri karşı tarafta nişanlımın böyle arada kaldım. Çok zorlanıyorum..

Ben bakırköyde oturuyorum.Avcılara taşınıcam :D Avrupa yakasından birini buldum sonunda

Bende zeytinburnu civarındayım ama sanırım kartal tarafına taşınacağım,artık düşünmeyi bıraktım bir kenara neresi olacaksa olsun ama hakkımızda hayırlı olan nasip olsun diyorum .. [ /COLOR]

Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada ben 2 yıl zeytinburnunda görev yaptım. Her okul bitişinde olivyumdaydık :D uzun zamandır gitmiyorum. Bir ara bakmak lazım

Ben bu gecelik aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar :) fırsat buldukça burada olacağım hepinize iyi geceler ....

yine kimsecikler yok. Bugün limangoda bisürü kampanya var kızlar çeyizindeki küçük eksikler için :D bakmanızı öneririm

yine kimsecikler yok. Bugün limangoda bisürü kampanya var kızlar çeyizindeki küçük eksikler için :D bakmanızı öneririm

burdayımmm ama o kadar uykum var ki. dun sabah 9 da gırdım ve hala hastanedeyim :47: :43: uykum acılsın dıye nete gırdım. nafilee........
off!!! eylul sonu gelsede ısı bıraksam

burdayımmm ama o kadar uykum var ki. dun sabah 9 da gırdım ve hala hastanedeyim :47: :43: uykum acılsın dıye nete gırdım. nafilee........
off!!! eylul sonu gelsede ısı bıraksam

İşi bırakıncada keşke iş olsada azıcık kafamı dağıtsam dersin. Az kaldıkça iyice panik olunuyor herşeye sarıyorsun.İşte hiç değilse kafa dağılıyo. Evlendikten sonra çalışmasam mı diyorum bazen nişanlıma aman ha sakın diyor. Evde kalırsan bütün gün bana sararsın, akşam geldiğimde başımın etini yersin diyor eee evleneceği kadını iyi tanıyor.

Bu aradabende 11 de geldim kardeşimin işine iftara kadar burdayım. Kitap okurum diye kitap getirdim. Slaytı yaparım diye bilgisayarımı getirdim. Ama ne yaparım Allah bilir.

İşi bırakıncada keşke iş olsada azıcık kafamı dağıtsam dersin. Az kaldıkça iyice panik olunuyor herşeye sarıyorsun.İşte hiç değilse kafa dağılıyo. Evlendikten sonra çalışmasam mı diyorum bazen nişanlıma aman ha sakın diyor. Evde kalırsan bütün gün bana sararsın, akşam geldiğimde başımın etini yersin diyor eee evleneceği kadını iyi tanıyor.

evde sıkılacağımı bılıyorum :))) evlendıkten sonrada calısacağım ama saatleri daha makul iş bulurum (1-2 ay evde kalmak ıstıyorum ancak dınlenırım) . benm iş kafa dağıtmaktan zıyade daha fazla kafa yorucu ve stresli.

Kızlar nişanlımla ev bakmaya gittik,zeytinburnu civarında olmasını çok istiyordum ama olmadı evler çok eski kiralar çok abartı birde ben sıfır bir binaya girmek isteyince imkansızlaştı, şimdi karşı tarafta bir evi gösterdi bana içi filan tam istediğim gibi özellikle kullanılan malzemeleri çok beğendim ama ne yazık ki biraz küçük :( o düzeyde bir evde bulamayacağımı biliyorum bu şartlarda kafam çok karışık birde iskan bekliyor ev eğer düğün tarihimize kadar yetiştirebilirlerse olmasını istiyorummmm ..Çok zor işler yaa çoook...

Son düzenleme:
Kızlar nişanlımla ev bakmaya gittik,zeytinburnu civarında olmasını çok istiyordum ama olmadı evler çok eski kiralar çok abartı birde ben sıfır bir binaya girmek isteyince imkansızlaştı, şimdi karşı tarafta bir evi gösterdi bana içi filan tam istediğim gibi özellikle kullanılan malzemeleri çok beğendim ama ne yazık ki biraz küçük :( o düzeyde bir evde bulamayacağımı biliyorum bu şartlarda kafam çok karışık birde iskan bekliyor ev eğer düğün tarihimize kadar yetiştirebilirlerse olmasını istiyorummmm ..Çok zor işler yaa çoook...

canım iskan çıkmadıysa iş biraz sakat evle ilgili problem varsa çoook uuzn sürer iskan çıkması ben yapı denetimdeydim bir yıl çalıştım inşaat mezunuyum aynı zamanda bana sorarsan başka evlerede bakının bir oraya umut bağlama olmayabilir üzülürsün

canım iskan çıkmadıysa iş biraz sakat evle ilgili problem varsa çoook uuzn sürer iskan çıkması ben yapı denetimdeydim bir yıl çalıştım inşaat mezunuyum aynı zamanda bana sorarsan başka evlerede bakının bir oraya umut bağlama olmayabilir üzülürsün

Tek odasında sorun ama tabiki riskli bir iş tam dinleyemediğim için hangi aşamada olduğunu net bilmiyorumda nişanlım ,ilgili yerlerle konuşacak eğer çözülürse ki evi yapan kişilerde aynı apartmanda oturuyorlar yetişir dediler biz işi sağlama almak için bir tanıdık vasıtasıyla ilgili yerle görüşmek istedik, bakalım sorun ortadan kalkarsa büyük bir ihtimal tutacağız.. Ev en zorlu etap umarım herşey hepimizin gönlünce olur .. Şimdilik topicten gidiyorum kuzucukla iftar yapacağız , kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz...

canım, iskan çıkmadıysa sizde simdilik 2. el bir binaya oturun. (sımdı bos ev gozune kotu gorunmus olabılır. temızlendığınde ve esyalar yerlestığı zaman emınım guzel gorunur) duğunden sonrada olursa sıfır binaya gecersınız.

Back