• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

tskler canım evet yatak olmuyor ama bı odama esya almayı dusunmuyordum (ılerıde cocuk olursa dıye) utu odası olarak kullanacaktım ama mısafır ıcın yatacak yer olmadı. oraya yatak olan kanepe alırım dıye dusundum.

bide kanepe alıcaksın demek baya büyük ozaman evin benim yerleşik bir hayatım olmayacağı için bu tarz seçtik biz portatif hafif kullanışlı taşınmaya uygun :97:

Çok güzel düşünüyorsun okyonus ,hayat zaten yeterince zor kendimizi ve karşımızdakileri detaylarla üzdüğümüz zaman herşey iyice zorlaşıyor...

Son düzenleme:
Çok güzel düşünüyorsun okyonus ,hayat zaten yeterince zor kendimizi ve karşımızdakileri detaylarla üzdüğümüz zaman herşey iyice zorlaşıyor...

evet zten çok stersli bir iş bu telaşlar ayrıntılara takıldıkça üzülüyorsun yıpranıyorsun bir tat alamıyorsun malesefo yüzden pek ayrıntıya takılmamaya çalışıyorum ben :6:

Gelinliğinizi seçtiniz mi arkadaşlar, gelinlik durumu nasıl gidiyor?
Benim 2. provam oldu bayramdan sonra son provam olacak, eğer umduğum gibi çıkarsa beğendiğim bir gelinlik olacak gelinlik adına birtek gelin el çiçeğimi seçmedim ne yapacağıma karar veremiyorum özel yapımlar gerçekten güzel ama açıkçası biraz gereksiz geliyor bir çiçek için..

bide kanepe alıcaksın demek baya büyük ozaman evin benim yerleşik bir hayatım olmayacağı için bu tarz seçtik biz portatif hafif kullanışlı taşınmaya uygun :97:

canım en guzelı oyle. sureklı ev tasınacaksa cok fazla esyaya gerek yok. tasırken oldukca yıpranıyor. ev 3+1

Benim 2. provam oldu bayramdan sonra son provam olacak, eğer umduğum gibi çıkarsa beğendiğim bir gelinlik olacak gelinlik adına birtek gelin el çiçeğimi seçmedim ne yapacağıma karar veremiyorum özel yapımlar gerçekten güzel ama açıkçası biraz gereksiz geliyor bir çiçek için..

hayır henuz gelınlık kısmına hıc gelemedım. netten baktım ama bırebır gormeyınce olmuyor. eylulde gelınlığımıde halletmıs olurum. sizin modellerınız nasıl?

Çeyiz olayını bayağı bir toparladım çok detaylarda boğulmama rağmen bu huyumu hiç sevmiyorum aşırı titiz ve detaycıyım :( şimdi büyükler ve en zorları kaldı en baştada tutacağımız ev nerede olacak filan hiçbirşey bilmiyoruz,ev olmadan eşyaları alamıyoruz ev eşyası olarak sadece ,buzdolabı ve çamaşır makinesi aldık zaten fırın ve bulaşık makinesini bizde kız tarafı alır ..

Hangi şehirdesin Mistik. Ben kendime yoldaş arıyorum .İstanbulda olanlar nerede oturacak merak içerisindeyim

Ben daha duvak almadım. Gelin çiçeğini gelinlikçi veriyo ama öle bi bakim modellere dedim elime almamla çiçekler elimde kaldı. Canlı yapmaya karar verdim.

Bellona Mobilya - Monet Koltuk Takımı
Bellona Mobilya - Alfa Yatak Odası Takımı
Bellona Mobilya - Beta Yemek Odası Takımı

linkler bunlar kızlar oturma grubunun ikilisini almadım 2 tane üçlü 2 tekli aldık orta sehbayıda ldık yanları krem altı kahve üzeride cam
yatal odasından sadece şifoniyeri almadık kalanları aldık
yemek odasındada masa sandalye ve tv sehbasını aldık üniteden vazgeçtik

hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan inşallah

hayır henuz gelınlık kısmına hıc gelemedım. netten baktım ama bırebır gormeyınce olmuyor. eylulde gelınlığımıde halletmıs olurum. sizin modellerınız nasıl?

Gelinliği tanımlamak biraz zor oluyor ,ama ecru renkte seçtim sade beyaz gelinliği tercih etmediğim için,büstiyer kısmı belimin aşağıdaki kemiklere kadar dar bir şekilde iniyor ve ondan sonrası oldukça kabarık , dantel yok, işlemeleride gmüş rengi metal ve kırık beyaz kesme boncuktan oluşuyor bir ara resimlerini paylaşırım sizlerle.. :)

Gelinliği tanımlamak biraz zor oluyor ,ama ecru renkte seçtim sade beyaz gelinliği tercih etmediğim için,büstiyer kısmı belimin aşağıdaki kemiklere kadar dar bir şekilde iniyor ve ondan sonrası oldukça kabarık , dantel yok, işlemeleride gmüş rengi metal ve kırık beyaz kesme boncuktan oluşuyor bir ara resimlerini paylaşırım sizlerle.. :)

canım guzellll bı gelınlık tarıfledın. goz onunde canlandırdım bayağı hossss:1:
bu zaman cok uzun surmesın. belkı kopya cekerım :))) gelın cıceğinde orkıde guzel gorunuyor

Kızlar nişanlımla konuştum az evvel en geç 25 ağustosta evimiz teslim edilecekmiş. Geç teslim edecekler diye korkarken erken teslim ediyorlar çok sevindim :64:

canım guzellll bı gelınlık tarıfledın. goz onunde canlandırdım bayağı hossss:1:
bu zaman cok uzun surmesın. belkı kopya cekerım :))) gelın cıceğinde orkıde guzel gorunuyor

Pc imde oluşan sorun yüzünden ne yzaık ki paylaşamıyorum şuan ama aklımda sorun çözülünce paylaşacağım inşallah :)

bayramdan sonra temzilik yapar eşyaları yerleştiriz artık 15 gibide çeyiz gider. Gerçi şu çeyiz gitmesi olayı hiç bana göre değil ama anneler heves ediyor. Süsleyeceğiz artık evi

Hangi şehirdesin Mistik. Ben kendime yoldaş arıyorum .İstanbulda olanlar nerede oturacak merak içerisindeyim

Mesajını şimdi gördüm canım , :( ben İstanbuldayım Avrupa yakasında , nerede oturacağımıza bir türlü karar veremiyoruz aileme yakın olsun istiyorum ama işyeri karşı tarafta nişanlımın böyle arada kaldım. Çok zorlanıyorum..

Back