• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

benim daha ne ev var ne salon ne de beyaz eşyam nişanlım asker olduğu içinonu bekliyorum kayınpederim gel alalım dedi ama nişanlım gelmeden seçmek istemiyorum.nişanlım hayırlısıyle düğünden 1 ay önce gelecek.inş yetiştiririm. bi yatak odam bulaşık fırınım ve mutfak eşyam var.yetişmeyecek diye korkuyorum

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Eeeee ekim gelinleri ses soluk çıkmıyor. Herkes düğünden vaz mı geçti. Bir ben miyim hazırlık yapan

Günaydınlar ekim gelinleri...

Bugün evimizi tuttuk, bıraz erken oldu ama olsun artık...

Bayramdan sonra da esya ısıne gırısecegız ınsalah...

Kızlar gelinliği eylülün son haftasına bıraksam gec kalmıs olurmuyum ki düğünüm 23 ekımde...

üzülme canım yetişir bizim ev denk geldi aramadık hiç içindeki kişi çıktı biz tuttuk beyaz esyayı geçen hafta aldık bu haftada mobilya halılarımı aldık sen netten fln seç fikir edin inan çabucak oluyor hepsi sağlık olsun yeterki

haklısın canım mobilyalar aklımızda oluştu ztn ama ev tutulmadıkça her geçen gün stres çok daha fazla katlıyo bi ev tutulsa çok rahatlicam inan içi boş da olsa minder atar yatarım dermişim :)))

Günaydınlar ekim gelinleri...

Bugün evimizi tuttuk, bıraz erken oldu ama olsun artık...

Bayramdan sonra da esya ısıne gırısecegız ınsalah...

Kızlar gelinliği eylülün son haftasına bıraksam gec kalmıs olurmuyum ki düğünüm 23 ekımde...

yok canım geç kalmazsın benm düğünüm 1 ekimde özel dikim olacak bayramdan sonra gidicem provaya bile ztn bi kaç prova yetiyo senin hem daha çok zamanın var ve benden bile önce alacaksın ztn için rahat olsun geç kalmadın :))
eviniz de hayırlı olsun Allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin inş. :70:

benim daha ne ev var ne salon ne de beyaz eşyam nişanlım asker olduğu içinonu bekliyorum kayınpederim gel alalım dedi ama nişanlım gelmeden seçmek istemiyorum.nişanlım hayırlısıyle düğünden 1 ay önce gelecek.inş yetiştiririm. bi yatak odam bulaşık fırınım ve mutfak eşyam var.yetişmeyecek diye korkuyorum

Valla canım benim nişanlım takıntılı olmasına rağmen bir haftada birçok şeyi hallettik. Perde kaldı onuda beğendik sadece dikilcek ee halıda ev yerleştikten sonra görerek alalım diyoruz. Sen kafanda oluştur modellerini bir ayda neler yaparsınız içini ferah tut

Son düzenleme:
Valla canım benim nişanlım takıntılı olmasına rağmen bir haftada birçok şeyi hallettik. Perde kaldı onuda beğendik sadece dikilcek ee halıda ev yerleştikten sonra görerek alalım diyoruz. Sen kafanda oluştur modellerini bir ayda neler yaparsınız içini ferah tut

ay çook sağol canım içim rahatladı artık kafamda büyütmeye başlıyorum.

arkadaşlar gelinlik modelleriniz nasıl albümlerden bakamıyorum yeniyim daha. bide gelinlikl çiçeğiniz nasıl olacak giriş ve slayt müzikleriniz neler

kızlar ben nişanlımın ailesin dolayı yavaş yavaş ilerlemek durumunda kalıyorum kendi ailemle alabıleceklelrımı aldım soyle kı sızler merak edıyosunuz anlatıyım ... karacadan yemek takımı tencere setı duduklu sune kadar ıcınde mutfak esyaları bugun hepsi tamamlanndı bısey kalmadı ... beyaz esyaları aldık 2 hafta once nısanlaım arcelıkte calısıyo zaten tanıdıgı bayıden annem ve kayın valıdemle aldım istedıklerim oldu beyaz esyada mutfak esyalarında ıse annem ve ablamda bana yardımmcı oldular ıstedıklerımı aldılar ... gerıye ev tutulması mobılyalar halı perde işi ve gelınlık kaldı EKİM PRENSESLERİİİİ...ama canım sıkkın esya alırken ev tutarken nişanlımın ailesi sorun cıkarmaz umarım :( bayramdan sonraya bakılıp ev tutulcak galıba henuz ses yokkk

Son düzenleme:
kızlar sıze bısey sormak ve bısey paylaşmak ıstıyorum cvp larınıza göre hersey sorunsuzmu gıdıyo ailenizle nısanllınızın ailesiyle falan bahsedermısınız yoksa sorunlar cıkıyomu ufk da olsa buyukte olsa esya alırken salon tutulurken ne bılıyım yada herhangı bı seyde bu dugun hazırlık donemı zor gzın bu onmelı donemınızı merak edıyprum ve burda sızınle paylaşarak koneldı bana ve sıusarak teselli edebılıcem kendımı :25:

ben sinir krizi geçirip hastanelik olmuştum:) zor, kendimi tutucam susucam derken oldu:p

:43: of canım y a uzuldum ama senı anlıyorum bende salon tutulurken sınır krızı gecırdım ama nası olduysa ayakta durabılıyodum hala ve sımdıkı stresım mobılya ve gelınlık ıcın ne olcak dıye yakınıyorum nası o strese dayanıcam offff canım cok sıkkın :50::50::50:

Kızlaaaaaar çok yorulddum bugün. Koştaştan kirli sepetimi ve yüz temizleme malzemerlim için sepetimi aldım. Duvar kağıdını beğendik. Salon için avize hala bulamadık. şu anda ölüdyorum yorgunluktan.

Back