• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

Herkese günaydın,

Ben de bugün işe gidemedim 3-4 gündür kasıklarımda acayip bir ağrı var ve ayağa kalkarken çok zorlanıyorum. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama daha Cuma günü doktordaydım ve normal demişti. Çok ağrıyor ama kızlar ya acaba farklı bir doktora mı görünsem?

Günaydın deniz çok geçmiş olsun sanada tam mevsimi benimde faranjitim var sürekli portakal suyu içiyorum. Soğuk hiç bir şey yemiyorum. Ilık su içiyorum. Sakın soğuk bir şey yiyip içme suyu bile ılık, yağmurdan nem kapacak durumdayız. Birde iyi tarafından bak anne kız baş başa gitmekte çok özel bir duygu :) ay anne kız dedim :)))

Teşekkür ederim hanzadecim.mevsim geçişleri çok tehlikeli, tam hastalık zamanı burda hava berbat. iki gün güneşliyse, üçüncü gün yağmur çamur oluyor. dün kar yağan yerler olmuş düşünün yani. zaten birkaç haftadır ateş basıyor beni, bir yanıyorum bir donuyorum geldi işte hastalık. sizler dikkat edin kendinize, portakal suyu iyi fikir. babam da getirmiş kasa kasa sağ olsun, sıkıp içiyorum sabahları. faranjit bende de var, yazın bile soğuk su içemem şimdi daha da ılık içeyim o zaman.
ayy evet canım yaa kız haberi getiricem galiba size. dün ablam çok çirkinleşmişsin dedi. sağol abla dedim, zaten dört dörtlüktü moralim bu tam oldu dedim. sivilcem çıkmış bi kaç tane, göze battı hemen. kıza işaretmiş, senin de içine doğdu galiba. hayırlısı :)

benım de favorı rengım sıyah ama cok parlak duruyo bu gercı bulursam deneyerek almak ıstıyorum aklıma su takıldı yuzerken o elbıseler yukarıya cıkmazmı ? bıde ıslanınce cok yapısırmı ?

Tatlım yapışma çok değil de yukarı çıkma bayağı yapıyor ben o eziyeti çekeceğime denize hiç girmiyorum sevmeme rağmen. Alternatif bir çözüm yolu olarak içine bikini değil de mayo giyersen en azından göbeğin gözükmez.

aslında sıyah cok guzel duruyoda yaz gunu cok dıkkat ceker :) havuza gıderkende mayonun ustune gıyıp gıdıcem parduse mahvoluyo havuzda etek vs de havuz ıcın ne alıcam bılmıyorum sanırım bıkınım ustune sort alırım yuzerken onu gıyerım dıger zamanlardan gogusten baglanınca dızıme kadar gelen pareom var onu gıyerım bebegımı pek gostermek ıstemem cunku bıkınıyle sadece hamılelr pek hos gozukmuyo aslında havuz hasemalarıda guzel yuzmek ıcın ama onunlada cok cırkın yanılır aman kararsızım cok masrafım var tatıl heycanı bastırdı annem babam ve 18 yasında 2 kuzenım gelıo abımde gelır belkı bakalım esım gelmıycek onunla bı ıstanbula gıderız trabzona yalnız gıder oda oyolu cekemem cok konustum ama anlıyacagınız uzere tatıl heycanı benı cok mutlu edıyo :)

Tatlım yapışma çok değil de yukarı çıkma bayağı yapıyor ben o eziyeti çekeceğime denize hiç girmiyorum sevmeme rağmen. Alternatif bir çözüm yolu olarak içine bikini değil de mayo giyersen en azından göbeğin gözükmez.
ya tuh zor olucak oyle yanı aslında su tulum ustune askılı elbısey seklınde olanlar en ıyısı annemde ondan vardı esımle bısefer denıze gıderken gıydım sonra ızın vermedı dar dıye onun ıcın bol ve uzun bakıyorum bıde mayo masrafı cıkıcak sımdı :( neyse ucuz bısey bulurum sırf onun altından gıymek ıcın artık bende cok gırmem zaten denıze sadece oglumla kumda oynamak ıstıyorum bıde babamla esımle gıttıgımdede onunla yuzmek ıcın yoksa havuz yetıyo bana

kızlar bir sorum olacak smear testi yeptıran varmı? ben 12. haftadayım, bide açlık kan şekrim 112 çıktı inş düşer karbonhidrat tüketmekten olabilir dedi dr.bulantıdan dolayı hep kuru şeyler yedim:( sizlerde durum nedir?

hamilelikte yaptırmak mı gerekiyor?? ben yaptırmadım, öncesinde yaptırmıştım.
akş hamilelik öncesi 92, hamilelikte 74 çıktı. normal, iyi dedi dr.
bu arada yeni bir şey öğrendim kızlar, hamilelikte yaşadığımız, yaşayacağımız sağlık sorunları kadınların ilerleyen yaşlarında, menopoz döneminde karşılaşacakları hastalıkların provasıymış. ona göre yani dikkat edin kendinize diye ön bildirim diye düşündüm ben.

herkese günaydın,

ben de bugün işe gidemedim 3-4 gündür kasıklarımda acayip bir ağrı var ve ayağa kalkarken çok zorlanıyorum. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama daha cuma günü doktordaydım ve normal demişti. çok ağrıyor ama kızlar ya acaba farklı bir doktora mı görünsem?

geçmiş olsun canım bence hazır evdeyken bir sağlık ocağına git hem ordaki hekimede sorarsın hemde gerekli bilgilerini not eder aşı zamanında ararlar canım bende bu hafta gidicem inşallah

11-15 diye geçmesi 14 haftanın tamamını içeriyor dolu dolu, aslında 12. haftada bakıyorlar yani 11 hafta 6 gün arası, risk varsa erken müdahele için amniosentez süresi filanda hesaplanıyor. Fakat en iyi netice ve ölçüm 13 14. haftada alınıyormuş bebek daha büyük oluyormuş çünkü...

benim 11+1 çok erken olmuyor yani öyle mi?:44:

benım de favorı rengım sıyah ama cok parlak duruyo bu gercı bulursam deneyerek almak ıstıyorum aklıma su takıldı yuzerken o elbıseler yukarıya cıkmazmı ? bıde ıslanınce cok yapısırmı ?

Kumaşını ince olanlardan alma biraz daha kalın olanlar ve yapışmayanlar var ama siyah seni sıcakta mahfeder kesinlikle tavsiye etmiyorum onların lastikleri var yukarı çıkmıyor :)

benim 11+1 çok erken olmuyor yani öyle mi?:44:

Yok canım olmuyor, dr. temkinli yaklaşıyor ki Allah korusun risk durumunda amniosentez isteyecek, amniosentezin sonuçları en erken 20 gün içinde çıkıyor o zamana kadarda bebek 14haftalık oluyor yani en erken dönemde teşhis etmeye çalışıyorlar. Dr ultasonuda iyi ise problem yok erken bakması daha iyi :)

Kumaşını ince olanlardan alma biraz daha kalın olanlar ve yapışmayanlar var ama siyah seni sıcakta mahfeder kesinlikle tavsiye etmiyorum onların lastikleri var yukarı çıkmıyor :)
yukarı cıkmıyo demek cokmutlu oldum sımdı saol canım :71:

ilk değerim 8di sonra hafta içi 75 mg hafta sonu 100mg içtim böyle devam ettim 1.79a düştü 3 hafta sonra 0.99a düşmüş doktor 1 ay böyle kullan sonra tekrar kan tahlili yaptır dedi

güzel ayarlanmış. 1,79 da güzelmiş, onda kalsaydın keşke. şimdiki çok düşük değildir umarım. 2-2,5 altı normal dedi bana doktorum. bir hafta on gün önce yaptırdım en son benim de 8'di :( 50'den 100'e çıkardı dr. inşallah düşmüştür. bu cumartesi kontrole gidicem. testler hastanede çok pahalı. iki üç gün sonra sağlık ocağında yaptırıp, cumartesi sonuç göstermeye götürücem.
bu arada ankarada olup endokrin uzmanı arayan olursa, başkent hastanesinde çok iyi bir doktorum oldu. dr yusuf bey. tavsiye ederim çok ilgili.

Yok canım olmuyor, dr. temkinli yaklaşıyor ki Allah korusun risk durumunda amniosentez isteyecek, amniosentezin sonuçları en erken 20 gün içinde çıkıyor o zamana kadarda bebek 14haftalık oluyor yani en erken dönemde teşhis etmeye çalışıyorlar. Dr ultasonuda iyi ise problem yok erken bakması daha iyi :)

Hmm anladım. ondan o kadar erken çağırdı demek... Tamam canım teşekkür ederim.
inşallah o 20 günlük döneme ihtiyaç kalmaz hiçbirimiz için.

güzel ayarlanmış. 1,79 da güzelmiş, onda kalsaydın keşke. şimdiki çok düşük değildir umarım. 2-2,5 altı normal dedi bana doktorum. bir hafta on gün önce yaptırdım en son benim de 8'di :( 50'den 100'e çıkardı dr. inşallah düşmüştür. bu cumartesi kontrole gidicem. testler hastanede çok pahalı. iki üç gün sonra sağlık ocağında yaptırıp, cumartesi sonuç göstermeye götürücem.
bu arada ankarada olup endokrin uzmanı arayan olursa, başkent hastanesinde çok iyi bir doktorum oldu. dr yusuf bey. tavsiye ederim çok ilgili.

bende şimdi 0.99 düştü ya daha düşermi acaba daha düşersede iyi değil diyorum doktor dozumu aynı kullan dedi napayım acaba

geçmiş olsun canım bence hazır evdeyken bir sağlık ocağına git hem ordaki hekimede sorarsın hemde gerekli bilgilerini not eder aşı zamanında ararlar canım bende bu hafta gidicem inşallah

Hiç gidesim yok oraya da ne aşısı yapıyorlar ki? Babam canımı sıktı zaten toksoplasma pozitif çıkmıştı kafaya takmış bunu laboratuvarda bekleyen serumdan akut olarak mı yoksa geçmişte mi rahatsızlığı geçirdiğime baktıracakmış al bir stres unsuru daha. Zaten cumaya kadar ikili testin kan sonuçlarını beklemek zor geliyordu :43:

canım ben o siteden bir heşofman iki haşema aldım mütiş çıktılar.haşemamın biri taytlı taşlı bir model diğeri şuan sitede göremedim yelekli örgü kemerliydi.denizde inan çok şıktı çok beyendim hemen kuruyo.birde üründe sorun olunca hemen değişiyorlar.çok nezaketliler.ama senin beğendiğin modellerin kullanımları biraz zor.kullanımına dikkat et

Back
X