2011 Ekim Anneleri

merhaba duygu neden yaptırmayacaksın ki...özel olmazsa tabi
Allah göstermesin kötü bişey söyleseler yapıcak bişey yok Doktora sordum olumsuz bi sonuç çıkarsa yapabilicek bişey varmı dedim sadece isteğiniz üzerine gebelik sonlandırılıyo dedi Ne sonuç çıkarsa çıksın asla aldırmam zaten test sonuçlarıda doğru çıkmayabiliyo kesinliği yok Kötü bişey duyupda hamileliğimi sıkıntıyla geçirmek istemiyorum
Annem bana hamileyken test yaptırmış sakat almamız lazım demişler annecim sağolsun aldırmamış beni Allaha şükür hiç bi sakatlığımda yok

Ben de hem kendime hem bebişime bir şeyler almak istiyorum; ama önce göbişimin biraz büyümesi ve bebişimin cinsiyetinin belli olması gerekiyor...:49:
Bende çatlıycam meraktan bi an önce öğrensek şu cinsiyetleri
Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah senin gönlünde ne var????

Bende çatlıycam meraktan bi an önce öğrensek şu cinsiyetleri
Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah senin gönlünde ne var????

Ben aşırı merak etmiyorum, bir de onun stresini yaşamak istemiyorum doğrusu o nedenle rahat olmaya çabalıyorum...
Kız ya da erkek farketmez bizim için; bizim ilk çocuğumuz bu, kız olursa ikinciyi erkek eğer erkek olursa da ikinciyi kız isteyeceğiz... Hayırlısıyla sağlıcakla doğsun da...

Allah göstermesin kötü bişey söyleseler yapıcak bişey yok Doktora sordum olumsuz bi sonuç çıkarsa yapabilicek bişey varmı dedim sadece isteğiniz üzerine gebelik sonlandırılıyo dedi Ne sonuç çıkarsa çıksın asla aldırmam zaten test sonuçlarıda doğru çıkmayabiliyo kesinliği yok Kötü bişey duyupda hamileliğimi sıkıntıyla geçirmek istemiyorum
Annem bana hamileyken test yaptırmış sakat almamız lazım demişler annecim sağolsun aldırmamış beni Allaha şükür hiç bi sakatlığımda yok
bende ikili testi yaptırma taraftarı deilim.yatormıcamda.ilkindede yaptırmadım.Allah korusun bişi olsa aldırmıcam zaten.boşa can sıkmım.ayrıca benimde bir çok tanıdıgıma sakat demişler.sapa sağlam çoçuk doğurdular.ALlah herkeze sağlıklı sıhhatli bir şekild ekucana almayı nasip etsin
:60::60::60: bence tüylenmek daha iyi lazerle halledersin çatlaklar daha sıkıntılı :D yaaaa bebişin sağlıkla gelsinde hepsinin tıp literatüründe yeri var takılma sen bunlara şimdiden :9:

ikinci kez eklemişim yanlışlıkla pardoon :)
lazer lazer.ya ben yaptırdım.tam bitmeisne yakın hamile kaldım.geçen tekrar başladım ,tekrar hamile kaldım.. bundan sonra başladıgımda yinemi hamile kalırım acaba:)
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

Çokkkk şeker şeyler var Alışveriş yapmak istiyorummmmmm Alışveriş aşeriyorum

aklında olsun duygu wenicedede çok güzel kıyafetler oluyor.hem fiyatlarıda uygun.penyeleri civilinkinden daha güzle oluyor..

slm kızlar sanırım benim doğumda inş 9 ekime denk geliyor.sat:2 ocak..:49:
kalp atışlarını duyduk çok şükür 1 ay geçti üstünden:64:
yarın dr.randevumuz var ikili tarama için..:49:
belki cinsiyetinide görür dr..:66:
beninle aynı olup cinsiyetini öğrenen var mı??

hoşgeldin.inş sağ slaim kucagana almakda nasip olurr

sat 2 ocağı gorunce yazmadan edemedım.. benımde gecen yıl 2 ocaktı satım:)
Allah hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin, hamileliğinizi guzel gecırın bol bol dınlenınn:):)

bende haftaya salı günü 11. haftamda gidicem yarın sana ne dicek doktor bakalım..bizede anlatırsın..erkekse çabuk belli ediyormuş cinsiyetini belki söyler sana doktor..

sat 2 ocağı gorunce yazmadan edemedım.. benımde gecen yıl 2 ocaktı satım:)
Allah hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin, hamileliğinizi guzel gecırın bol bol dınlenınn:):)
tşk ederim inş bende siz gibi seneye bu zamanlar geçensene 2 ocaktı sat derim:)
darısı başımıza bizlerede sağlıklı doğumlar nasip olur inş
Allah sizin çocuğunuza mutlu mesut uzun ömürler versin inş

bende haftaya salı günü 11. haftamda gidicem yarın sana ne dicek doktor bakalım..bizede anlatırsın..erkekse çabuk belli ediyormuş cinsiyetini belki söyler sana doktor..

evet yarın 12de gidicem.bakalım belki belli olur ablamın 2 gebeliğindede 12.haftasında belli olmuştu cinsiyetleri.yarın mutlaka haber vericem.

tşk ederim inş bende siz gibi seneye bu zamanlar geçensene 2 ocaktı sat derim:)
darısı başımıza bizlerede sağlıklı doğumlar nasip olur inş
Allah sizin çocuğunuza mutlu mesut uzun ömürler versin inş

evet yarın 12de gidicem.bakalım belki belli olur ablamın 2 gebeliğindede 12.haftasında belli olmuştu cinsiyetleri.yarın mutlaka haber vericem.

amin darısı başınıza canım..
sizde seneye dersiniz yeterki sağlıklı sıhatli olun, sızde bebegınızde:)

öğrenirsen hemen bizlerede haber ver bende 12. haftam bittiğinde gidicem ikili teste inş öğrenirim cinsiyetini

Prim günü 90 değil, 120 gün olmak şartı var. Bu ödenen ücret sabit bir ücret değildir arkadaşlar maaşınıza göre hesaplanıyor. Sgk çalışmadığınız süre için bu parayı ödüyor, yani bu aslında maaş karşılığı olan bir ödemedir. Eğer doğumdan önce 120 gün sgk lı iseniz, (burası önemli); "sigortalının doğumdan önce ve sonraki sekiz haftalık sürelerde işyerinde fiilen çalışmamış olmasına rağmen işveren tarafından (rızaen) ücret ödenmesi ve sigortalılık bildiriminin devam ettirilmesi hiçbir şekilde geçici iş göremezlik ödeneğini etkilemez. Yani her şartta bunu alıyorsunuz, tek şart doğumunuzdan önce mutlaka 120 günü doldurmuş olmanız. Maaşın sabit bir rakam olmadığını biliyorum, fakat neye göre hesaplandığı konusuna tam vakıf değilim. Onuda öğrenip size yazarım.

Benim de bildiğim kadarıyla 120 gün şartı var ve arkadaşların bahsettiği gibi primlerinizin ödendiği ücretin 3/2 si kadarı ödeniyor. Bu durumda SGK primlerimizi olduğu gibi beyan eden işyerleri ile çalışıyorsak ne mutlu bize :) Bu arada SGK tarafından ödenen tutar 8+8 lik izin dönemi için (tekil gebeliklerde) Sonraki 6 ay için ücretsiz izin alırsak o zaman ödenmiyor. Yani 16 haftalık süreçte sanki işe devam ediyor gibi (tabi biraz kesinti ile :) maaşımızı alabiliyoruz. Ben tam süreci bilmiyorum şimdilik 7.aya yaklaşınca bizim İK ile görüşüp detayları öğrenirim sizlere de iletirim inşallah :1:

Ben işteyken ne güzel muhabbetler olmuş ama ya kıskandım ben o saatlerde yarı uykulu çalışmakla meşguldüm, siteyi de yasaklıların arasına koymuşlar açamıyorum :1:

Bu arada çok enteresan, diş macunu kokusundan tiksiniyorum var mı böyle bişiy ya ama her marka da değil mesela ipana nın kokusu tahammül edilmez geliyor. Ne olacak bu haliiimmm :34:

aklında olsun duygu wenicedede çok güzel kıyafetler oluyor.hem fiyatlarıda uygun.penyeleri civilinkinden daha güzle oluyor..
onada baktım daha önce onu yazmışlardı diye yazmadım ondada çok güzel şeyler var hepsini almak istiyorum şimdiden koca bi çekmece yeleği hırkası çıtçıtlı badisi oldu Bulduğum bütün sitelere bakıyorum hatta geçen hafta bilgisayarı bile bozdum virüs bulaştı:1:
Hoşgeldin aramıza
Şuana kadar cinsiyet öğrenen hiç kimse olmadı ikili test yaptıran oldu ama bişey demediler herhalde deseler yazardı hemen İnşallah sen öğrenirsin Güzel haberlerini bekliyoruz

herşeyden önce kocaman bir maşallah demek istiyorum:nazar: bulantı olmaması kadar güzel birşey olamaz.ben 2 ayda 3 kilo verdim.çünkü özellikle tatlı şeyler ve sıvı olan herseye karşı tahammülüm yoktu ve ne yersem yiyim 5 dk sonra çıkarıyordum.halada geçmiş değil bu durum.bende elevit ve folikasit alıyorum hergün.herşey gönlünce olsun inşallah :81:

Hepimizin Allah gönlüne göre versin canım .inşallah senin de gececektir bulantıların.bir defa muayneye gittigim dr. 10. haftadan sonra bulantıların baslar dedi niye böyle dedi onu da anlamadım artan hcg den dolayı olabilir.neyse 10 haftalık oldum bugüne kadar olmadı olmaz inşallah.

Back
X