• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

ayy c.tesi arkadaş eminönüne gitnmiş bir kalabalık bir kalabalık diyoki sormayın adım atacak yer yoktu diyoooo biz hafta içigitcezya inşallah olmaz o zaman çnkü bnim nevrim dönii öleola olnca

günaydın kızlar,
ne güzel çocuklarınızla birlikte güzel vakitler geçiriyorsunuz,
kız zefey, efe'ye kimse nazar değdirmiyorsa kesin sen değdiriyorsundur:1:
maşallah çok içten seviyorsun ya o yüzden dedim:1::1:

sevozy sen nasıl oldun, ağrıların geçti mi?

daha iiyim cnm,ilaç felan akşam gidincede 2 aksamdır uyuyom biraz.dün yine uyumuşum saat7 kapı çaldı bı baktım Elif yanında da 2 abla mahelleden,el ele tutuşmuşlar geziolarmış eve gelmiş.ay bi duydulandım büyümüşde arkadasları olmuş, yasıt değiller ama enazından elife daha yakınlar...saclarını da bi ablası 2 tane tavsan kulağı yapmış,o yasda tek kız ya ,sevıolar mahallede..

ay allahım afett bide bi kücük kız var,bilmişin ötesi,uyuz,şımarıkk.boğasım gelıo Ya Rabbım valla kınamaıom ama çok huysuz,,.Kumu kovaya doldurup biizm kapının önüne dökmek istıo,,cicekleri yoluo,hani kızınca,''annemde bana kızıo büyükler küçüklere kızar dıyen bebe vardı ya oo işte...
dünde ablaları elifi öpüo,diyolar ki sen de öpsene Elifi eve gidio bak diolar, ''hayırrr öpmek istemiıorumm,diyip kafayı eve sokup one one dıyıp bnm tambolini soruo...bizim bahceye sırf sımarmaya gelıoo velett,ya insan el kadar bebeye kıl olur mu,valla gunah yazma Allahım ama oluom ya..napamm..

daha iiyim cnm,ilaç felan akşam gidincede 2 aksamdır uyuyom biraz.dün yine uyumuşum saat7 kapı çaldı bı baktım Elif yanında da 2 abla mahelleden,el ele tutuşmuşlar geziolarmış eve gelmiş.ay bi duydulandım büyümüşde arkadasları olmuş, yasıt değiller ama enazından elife daha yakınlar...saclarını da bi ablası 2 tane tavsan kulağı yapmış,o yasda tek kız ya ,sevıolar mahallede..

ay allahım afett bide bi kücük kız var,bilmişin ötesi,uyuz,şımarıkk.boğasım gelıo Ya Rabbım valla kınamaıom ama çok huysuz,,.Kumu kovaya doldurup biizm kapının önüne dökmek istıo,,cicekleri yoluo,hani kızınca,''annemde bana kızıo büyükler küçüklere kızar dıyen bebe vardı ya oo işte...
dünde ablaları elifi öpüo,diyolar ki sen de öpsene Elifi eve gidio bak diolar, ''hayırrr öpmek istemiıorumm,diyip kafayı eve sokup one one dıyıp bnm tambolini soruo...bizim bahceye sırf sımarmaya gelıoo velett,ya insan el kadar bebeye kıl olur mu,valla gunah yazma Allahım ama oluom ya..napamm..

KIZZ TEK SALMADIN DİMİ DIŞARIYA YOKSA KİLİTLİ BAHÇEDEMİ OYBNUYOLAR KAYNANANMI BAŞINDA DURUYODUU

AHAHAH SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM SEVOZYY BİGÜN KARTOPUYLAA BBUYAKA VIZ PLAY KIDS TA BULUŞUCİKTİK NEYSE ONLAR YEMEK YİYENE KADAR BEN ÇOCUĞU ÖNDEN SOKAYIM DEDİM 3 YAŞLARINDA Bİ KIZ VAR EFEYİ TOP HAVUZUNA KOYNUMM DURUP DURUP EFENİN ÜZERİNE HİZALAYIP ATLIYO EL KADAR YAVRUMN O SIRADA DAHA Bİ BUÇUK AY OLMUŞTU BURNUMDAN AMELİYAT OLALII TOPLARI BURNUMAA HİZALIYO ATIYO YÜZÜME YÜZÜMEEE BOĞASIM GELDİ O ANN KÖR ŞEYTANMI ÖĞÜTLEMİŞ GİBİ BURNUMA BURNUMA FIRLATIYOO ANNESİDE KAPALI UZALTAN ŞİLAA YAPMA KIZIMM ŞİLAA DİYEE BAĞIRIYOO
KIZA BİR İKİ GÖZLERİMİ BELERTTİM KOCAMAN AÇTIMMM KORKCAĞINAA UMRUNADA GEÇMİYOOO BİZİM ORALARDA BU İBİ ÇOCUKLARA BEŞERET DENİLİYO:1::1::1:NEYSE ANESİGİL UZAKLAŞTI BİR İKİ DAHA ATMAYA KALKINCA TUTTUM KOLUNU BAK DEDİM BİR DAHA YAPARSANNN SENİ BURDA BOĞARIM TOPLARIN İÇİNDE BİRAZ TIRSAR GİBİ OLDU SONRA KARTOPU GELDİ BİZ İÇ TARAFLARDA FALAN OYNARKEN KIZZ HABİREE PEŞİMZDEE ETRAFIMZZDAA ORDAN ATLIYOO ORDAN DÜŞÜYOO ORAYA TRMANIYOO ANAMMMMMMMM NEVRİM DÖNDÜÜÜ NEVRİMM BINALIMA GİRDİMM KARTOPU AYY NE TATLI KIZZ BUNUN ADI NE DİDİ TABİ HABERİ YOK BENM BUNLARDAN CADI ŞİKLA DİDİM BENDE :ppppp

KIZZ TEK SALMADIN DİMİ DIŞARIYA YOKSA KİLİTLİ BAHÇEDEMİ OYBNUYOLAR KAYNANANMI BAŞINDA DURUYODUU

AHAHAH SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM SEVOZYY BİGÜN KARTOPUYLAA BBUYAKA VIZ PLAY KIDS TA BULUŞUCİKTİK NEYSE ONLAR YEMEK YİYENE KADAR BEN ÇOCUĞU ÖNDEN SOKAYIM DEDİM 3 YAŞLARINDA Bİ KIZ VAR EFEYİ TOP HAVUZUNA KOYNUMM DURUP DURUP EFENİN ÜZERİNE HİZALAYIP ATLIYO EL KADAR YAVRUMN O SIRADA DAHA Bİ BUÇUK AY OLMUŞTU BURNUMDAN AMELİYAT OLALII TOPLARI BURNUMAA HİZALIYO ATIYO YÜZÜME YÜZÜMEEE BOĞASIM GELDİ O ANN KÖR ŞEYTANMI ÖĞÜTLEMİŞ GİBİ BURNUMA BURNUMA FIRLATIYOO ANNESİDE KAPALI UZALTAN ŞİLAA YAPMA KIZIMM ŞİLAA DİYEE BAĞIRIYOO
KIZA BİR İKİ GÖZLERİMİ BELERTTİM KOCAMAN AÇTIMMM KORKCAĞINAA UMRUNADA GEÇMİYOOO BİZİM ORALARDA BU İBİ ÇOCUKLARA BEŞERET DENİLİYO:1::1::1:NEYSE ANESİGİL UZAKLAŞTI BİR İKİ DAHA ATMAYA KALKINCA TUTTUM KOLUNU BAK DEDİM BİR DAHA YAPARSANNN SENİ BURDA BOĞARIM TOPLARIN İÇİNDE BİRAZ TIRSAR GİBİ OLDU SONRA KARTOPU GELDİ BİZ İÇ TARAFLARDA FALAN OYNARKEN KIZZ HABİREE PEŞİMZDEE ETRAFIMZZDAA ORDAN ATLIYOO ORDAN DÜŞÜYOO ORAYA TRMANIYOO ANAMMMMMMMM NEVRİM DÖNDÜÜÜ NEVRİMM BINALIMA GİRDİMM KARTOPU AYY NE TATLI KIZZ BUNUN ADI NE DİDİ TABİ HABERİ YOK BENM BUNLARDAN CADI ŞİKLA DİDİM BENDE :ppppp

Yok kız babaannesi onu yalnız bırakır mı hiç,hafiye gibi maşşallah.Sağolsun :nazar: bazen bzm bahcede bazende mahelle arasında bı aşağı bi yukarı gidiıoo.Pek takmıo 2 gündür sankim beni,eskiden koşakoşa eve gelirdi bnm iş saatim bitince:18: acaba özgür kız mı olcekk nee??

zeyno o beseretlere bnm anemm haşerat dıoo :)

yok kız babaannesi onu yalnız bırakır mı hiç,hafiye gibi maşşallah.sağolsun :nazar: Bazen bzm bahcede bazende mahelle arasında bı aşağı bi yukarı gidiıoo.pek takmıo 2 gündür sankim beni,eskiden koşakoşa eve gelirdi bnm iş saatim bitince:18: Acaba özgür kız mı olcekk nee??

Zeyno o beseretlere bnm anemm haşerat dıoo :)

demekki erzincandan ardhna gidene kadarr haşerat olduuu :9::9::9::9:

Kızz sokaktan içeri girmiyolarkii bende dün değil eveli gün efeyiş sokakta oynatırım hep babası arabylan gelişnce bu arabaya atıyodu kendinii dün değil evelsigün hiç umruna geçmedi babasııı sadece bagajı gösterim goo goooll dedii yani topumu ordan çıkartta ver diee sonra hişç yüzünede bakmadııı

ayy bide dün noldu mahalledeki terzii önündeki sette oturam dedim hastahanede bi oraya bi buraya çok yorulduydum bide buyakaya gidince neyse terzi çocuunaa tuvalett eğitimi vermiş galiba çocukta altına yappmışş ama nasıl bağırıyoo tee duraktan aldıım sesinii ama nasıl bi bağırma anlatamma kızlar size ben bile tırstııma göre siz düşnünn şerefsizinne evladııı bi haftadır uğraşıyorumm şimdiiii sen bunu nasıl yaparsın eşşek kadar oldun yeter artık çekemiyciym senii terbiyesizz falan diyo ama her dakka şerefsizz şereffsizz diye bağırıyoo oda yanlışlıkla olduu annecim dediii
kadın neyyy nasıl yanlışlıkla olurmuymuşş falann çok bekledimm vursun bende gidiym ağzına karşı çakayım ama vurmadı sadece üzerini öçıkarırken çocuğu biraz sirkeledi kınamak gibi olmasın ama yani çok yadırgadım çokk zaten sürekli öle bağırıyosa öçocukta psikolojik sorunlar olacak yaniiiiii belliiii bnm amcamın kzıının pskolojik diyodu doktor 13 yaşına kadar gece yataga işiyodu annesi altını bağlıyodu 14 yaşında azaldı 15 yaşında kesiltiii nebilemm yaaaaa zoor

şila arapçamı acabaa anneside kapalı şaşırdım nasıl şila koymuşlarr bu cdoloz kızaaaa

kaç dişiniz var cnmm bende dün baktım bizimkinin alt dişlerine daha şişmemiş bilee 4 AZI DİŞİ VAR SEKİZ ÖNDE İKİDE ÜST AZISI TOPLAM14 İŞTE

toplam 15 disimiz var canim 4 tane azi disi,alt ust beraber 8 disi simdide kopek disleri cikiyor iste 3 nu cikardi bir tanesine ugrasiyor bir turlu cikaramadi..yani toplam 5 disi daha cikacak ama mafoldu yavrum cok zayifladi kulaklari hep iltahaplandi ben oyle iltahapla hic karsilasmadim canim artik hep disina iltahap cikiyordu cok sukur antibiyotikle onu atlattik ama oksurugunden kurtulamadi:37:

Kızz sokaktan içeri girmiyolarkii bende dün değil eveli gün efeyiş sokakta oynatırım hep babası arabylan gelişnce bu arabaya atıyodu kendinii dün değil evelsigün hiç umruna geçmedi babasııı sadece bagajı gösterim goo goooll dedii yani topumu ordan çıkartta ver diee sonra hişç yüzünede bakmadııı

ayy bide dün noldu mahalledeki terzii önündeki sette oturam dedim hastahanede bi oraya bi buraya çok yorulduydum bide buyakaya gidince neyse terzi çocuunaa tuvalett eğitimi vermiş galiba çocukta altına yappmışş ama nasıl bağırıyoo tee duraktan aldıım sesinii ama nasıl bi bağırma anlatamma kızlar size ben bile tırstııma göre siz düşnünn şerefsizinne evladııı bi haftadır uğraşıyorumm şimdiiii sen bunu nasıl yaparsın eşşek kadar oldun yeter artık çekemiyciym senii terbiyesizz falan diyo ama her dakka şerefsizz şereffsizz diye bağırıyoo oda yanlışlıkla olduu annecim dediii
kadın neyyy nasıl yanlışlıkla olurmuymuşş falann çok bekledimm vursun bende gidiym ağzına karşı çakayım ama vurmadı sadece üzerini öçıkarırken çocuğu biraz sirkeledi kınamak gibi olmasın ama yani çok yadırgadım çokk zaten sürekli öle bağırıyosa öçocukta psikolojik sorunlar olacak yaniiiiii belliiii bnm amcamın kzıının pskolojik diyodu doktor 13 yaşına kadar gece yataga işiyodu annesi altını bağlıyodu 14 yaşında azaldı 15 yaşında kesiltiii nebilemm yaaaaa zoor

kınamıorum aslaa...ama var öle analar sokak ortasında patlatan,tekme atan babalar,kimbilir evde neler yapıolardırr..Bişey desen kıyamet koparır yada tersters bakar gider..Almanyada bi ana ,cocuğuna böyle mı bağıracak valla hmn alıolar adamın elinden bebeyii..Bnm amcam yeğenıme 1 tokat attı,yeğen, alman kızarkadasınınn evinde kalmıs,arkadasın anasıda duymus.sen git alman polise anlat..Hemen polis el koydu olaya..Hele bide barbar Türksün orda kurtuluşun yok..zilli yeğenımde az değil ya neyse:9::9::9:olay cözüldü sonra..:51:

toplam 15 disimiz var canim 4 tane azi disi,alt ust beraber 8 disi simdide kopek disleri cikiyor iste 3 nu cikardi bir tanesine ugrasiyor bir turlu cikaramadi..yani toplam 5 disi daha cikacak ama mafoldu yavrum cok zayifladi kulaklari hep iltahaplandi ben oyle iltahapla hic karsilasmadim canim artik hep disina iltahap cikiyordu cok sukur antibiyotikle onu atlattik ama oksurugunden kurtulamadi:37:

üff bi çıksalarda rahatlasalar minnaklar yaa 20 dişini tamamlayanlar bilee var

şimdi canım köpek dişleri en zor olanlarıymış seninki birden çıkardıya ondan öle oldu galina bizde iltahaplanma falan olmamıştı ama öksürük huysuzkluk iştahsızlık uykusuzluk hiiç uyumuyodu mesela azt jköpekler çıkınca nolcak çok merak ediyorummmm

sodalı poğaçan en çok tuıklananlara girmiş sevozyyy iyisin iyisin sen haydii meloşş kıss bu aralar bi icraat yok galiba sende sen yapmadan duramazdın maraldaa bu aralar yapmıyoo oda yapardı hep bişilerr noldu kızlaRR SİZEEEE ÇAPTANMI DÜŞTÜK NEE TOPİKÇENEKKKKK
Vaayy Sevozycan... Hayırlı olsun trending topic olmuşsun blogda... Zeyno bana noldu bilmiyom yaa.. Dün yumurtaları margarini çıkarttım, tarif defterimi de çıkarttım ama yine yapamadım, bu kaçıncı oldu yaa.. Canım da o kadar yapmak istiyoki. MErt'in uyku düzeni bozuldu geç yatmak istiyor artık, öyle olunca başından ayrılamıyorum, ertesi günün yemeğini bile yapamıyorum artık.

ivettt şuann burnumda tütüyor yaaaaaaa ben çok sert seviyorummmm ama bizimkininde hoşuna gidiyoo bacağını ısırıyorum karnınaa pırr pırrrrr bu aralarda boynunu öpünce çok hoşuna gişdiyoo gelip gelip kucağıma atıyo kendinişi
zati annenin babanın daha çok değiyodurki nazarıı

bu aradaa efenin yaramazlıklarından şikayet ediyodumyaa artık etmiyorum çjnkü üst kata bikomşu taşındı 27 aylık bi oğluşu var sokağpa çıkarmış oda neyse tanıştık ettikk bizimkinin bikaç arkadaşı var onlarla oynuyo buda durmuş baklı8yo oyuna karışmıyor hiç konuşmuyoo tepki vermiyoooo sağa sola kaçsa bakıyorum annesi hayır diye bağırıyor çocuk tırsmış çocuğu eziklemişş çocuk bi haraket yapmayaa korkii dedim sen napıoosunn öle bırak rahatça bizimkiler gibi koşsun oynasınnnnnneğlensin enerjisini atsın dedim ama dinlemediii ölecenee durup sakin sakin etrafı seyrediyor şaştım kaldımmm ölede yapsın istememm
Ay üzüldüm o çocuğa,.. oğlum koşup oynadıkça ben daha çok mutlu oluyorum, hele onun kahkahalarına ölüyorum. Allah o annelerin gözünü açacak insanlar çıkartsın karşılarına..

Tekrar geçmiş olsun canım... Ay ayy Elif'e bak sen büyümüş de arkadaş edinmiş.. Senin ev bahçe katı mı? Ne güzel çocuğun hep gözünün önünde..
Dün biz de parktaydık, benimki kaydırak kısmından yukarı çıkıyor, merdivenlerden iniyor.. Oğlum bi terslik var bu işte diyorum ama yarım saat boyunca böyle oynadı. Oyuncak götürmüştük yanımızda kendinden küçükler isteyince vermiyor, alıp büyük ablalara veriyor. Büyüklerle oynamayı seviyorlar herhalde bu yaşta.

üff bi çıksalarda rahatlasalar minnaklar yaa 20 dişini tamamlayanlar bilee var

şimdi canım köpek dişleri en zor olanlarıymış seninki birden çıkardıya ondan öle oldu galina bizde iltahaplanma falan olmamıştı ama öksürük huysuzkluk iştahsızlık uykusuzluk hiiç uyumuyodu mesela azt jköpekler çıkınca nolcak çok merak ediyorummmm

evet canim kopek disleri en zor olani uykumuzu hic sorma gece 11-12 ibi zorla yatiriyorum sabahin 5 de ayaktayiz :52:.benimki ilk basta gec cikardi sonra hepsini birden cikarmaya basladi oyyy bitsin artik:1:

kınamıorum aslaa...ama var öle analar sokak ortasında patlatan,tekme atan babalar,kimbilir evde neler yapıolardırr..bişey desen kıyamet koparır yada tersters bakar gider..almanyada bi ana ,cocuğuna böyle mı bağıracak valla hmn alıolar adamın elinden bebeyii..bnm amcam yeğenıme 1 tokat attı,yeğen, alman kızarkadasınınn evinde kalmıs,arkadasın anasıda duymus.sen git alman polise anlat..hemen polis el koydu olaya..hele bide barbar türksün orda kurtuluşun yok..zilli yeğenımde az değil ya neyse:9::9::9:olay cözüldü sonra..:51:

ayyy sevozyy kıss dün tamdaa bunla ilgili bi film izledinm evde erkn geldiydimyaa aynı almanyada bi çocuk türk kızına aşık oluyodukızı almana vermiyolar evine falan gidiyo abileri yakalıyo falann türkler biz nazilere kız vermeyiz diyo almanlardaa onlar barbarr falan diyoo herşey iyi güzeldii gizli gizliş buluşmaları falannnn da iyide sonu iyi bitmedi birde türkleri yanlış çekmişler araplarla karıştırmışlar bi çok şeyi bize benzemiyodu o filmi izleyen almanlar zati kafalarındaki türk modeli değişcek :(
filmin adıda
benim çılgın türk düğünüm

Rüyamıdaada anlatimdeee işlerimi toplim kızlar azcuk hayırdır inşallahh

rüyamda ben bu kocişimi boşamışım komşunun da oğlu oda hatununu boşamış onun oğluda var bir yaşında sokaktta parktaa buluşmaya başlıyoz biz çocukları oynatcaz diyee alışveriş merkezlerinde mesire alanlarında heryerde buluşuyor hergğün bi yerde yişz maksat çocuklar oynaşsın vakit gecirsin:1::1::1: Neyse bu bana aşık olii bende oluyom ama yüz vermiyo gibi davranıyommm
neyse bu bana aevlenme teklif ediyo bende diyorumki eğer benm oğlum kızz olsaydı kabul etmezdim dua etki oğlum var o yüzden kabul ediyorum haydiş evlenek:1::1::1::1:

Eşime anlattım diyokii bazı bölgelerin açıkta kalmıştırr bu ne biçimm rüyaa yahuu:1::1::1:

Back