• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

efede dişini çıkarttığı zaman öleydi köpek dişlerini durduk yere çığlık atardı ben gidince ağlaması şiddetlenirdi babasını görüncede anlatmılştımyaa sankı stopa basılmış teyip gibi pıt susardı bu hafta biraz sakinleşti ama ışık açmıyorum ben alışmasın
bu dönemide atlatacaklar inşallahhhh çnkü hepimizde aynı anda olodu dönemsel bişi galiba

Sen odasını ayırdın mı Efe'nin?

Meloşşşş bi arkadaşım aqua park kaş otelde balayı yaptı daha yeni başladı işee çok met ettiii bende bakim dedim fırsatlara düşmüş nasılş hiç biliyomusun bu otel hakkındaa

Kaş çok güzel, denizi kumsalı falan. Otelde kalan ve Kaş'lı birine sordum ben de şimdi, güzel olduğunu söylüyor. Adadaymış, çok güzel dedi. Gelirsen haberim olsun kız..

Aquapark Hotel Kaşta Sezon Boyu Tatil!

BAK FIRSAT BU UYGUN OLUYO AMA GÜNDE AZ OLUYO ONCA YOLU TEP GEL 3 GÜN İÇİN :sssss NE BİLİMKİ KAŞ IN DENİŞZİ NASIL ACEP

BU ARADA SEN DENİŞZE SOKMAYA BAŞLADINMI MİNNAK OĞLUŞUU

Başladık.. Cumartesi - pazar soktuk fakat korktu bizimki. Babasının boynuna bir sarılışı var ki. Ben normalde çok severim denizi ama iki senedir adımımı bile atmıyorum, tuzlu tuzlu kendimi yapış yapış hissediyorum.

Bu arada Kaş'ın denizi suyu çok güzeldir, araştır istersen, Kekova plajı var dünyada nadir plajlardan biri. Ama 3 gün kısa. 5-6 gün olsa daha iyi.

sen odasını ayırdın mı efe'nin?

Kaş çok güzel, denizi kumsalı falan. Otelde kalan ve kaş'lı birine sordum ben de şimdi, güzel olduğunu söylüyor. Adadaymış, çok güzel dedi. Gelirsen haberim olsun kız..

yok canım ayırmadım eşim diyoki ben efeden ayrılmak istemiimmmmm:1:
O yüzden bide gece yatıp sabah kalkmıyo hala aslında ben onu bekliyorum en çokta en az 2/3 kez uyanıyo ondan kalk onu sakinleştir falabn kendime kıyamıyorum :)
aman dursun bana zarar yok zaten gündüz bizi özlüyo oğlum gecede sarışıp yatalım nolcak biz bizim ahşap beşiğin yanını çıkarıp yatağa dayadıkk öle yani aynı yatak sayılır p
park yataktada hiç yatmadı bizimki onu görümceme verdim hiç masrafa gerek yokmuş yani ahşap beşiği yetermiş

başladık.. Cumartesi - pazar soktuk fakat korktu bizimki. Babasının boynuna bir sarılışı var ki. Ben normalde çok severim denizi ama iki senedir adımımı bile atmıyorum, tuzlu tuzlu kendimi yapış yapış hissediyorum.

Bu arada kaş'ın denizi suyu çok güzeldir, araştır istersen, kekova plajı var dünyada nadir plajlardan biri. Ama 3 gün kısa. 5-6 gün olsa daha iyi.

alışır sizden göre göree inşallahhh ayağının dibindeki nimett resmen:)
o fiyata kekova turu ve dalışta var ama 3 gün kısa geldi şimdi ya onca yol kaç saat sürecek kimbilirr ama bakalım ya antalyaa yada didim hangisi olckk

şimdi oteli aradım ağustos fiyatına günlük kişi başı 95 dedi akşam eşimle konuşim oda beğenirse eğer ordan fırsatı alır normal dede günlük alır altı güne bağlarım işi artık

Zatii hep hayalimde vardı tekneyle açılmak sonra tekneyi durdrurum bi koyda tekneden atlamakk dalmakk wuuuuuu bunda oda varmış arkadaşlar öle yapmışlar

Zatii hep hayalimde vardı tekneyle açılmak sonra tekneyi durdrurum bi koyda tekneden atlamakk dalmakk wuuuuuu bunda oda varmış arkadaşlar öle yapmışlar

Evet zaten Kaş'a gidip de Kekova'ya tur yapmadan dönmek olmaz. Kalkan var Kaş'ta bi de, orası da çok güzel. Kız burnumuzun dibi ama bi yere gittiğimiz yok. İnsan sahibi olduklarının kıymetini bilmezmişya. Yok yolu uzun yok bilmem ne bahane ediyoruz hep. Mesela Olimpos var bize yakın, günübirlik gidebilirsin, ama gitmiyoruz, çocuktan önce giderdik de sonra zor gelmeye başladı. Enerjim yok artık.. Düşünsene kek/börek yapacak bile enerji kalmamış bende:25::25::25:

Evet zaten Kaş'a gidip de Kekova'ya tur yapmadan dönmek olmaz. Kalkan var Kaş'ta bi de, orası da çok güzel. Kız burnumuzun dibi ama bi yere gittiğimiz yok. İnsan sahibi olduklarının kıymetini bilmezmişya. Yok yolu uzun yok bilmem ne bahane ediyoruz hep. Mesela Olimpos var bize yakın, günübirlik gidebilirsin, ama gitmiyoruz, çocuktan önce giderdik de sonra zor gelmeye başladı. Enerjim yok artık.. Düşünsene kek/börek yapacak bile enerji kalmamış bende:25::25::25:

aa Olimpos duydumm.bi arkadas gidiomus hrsene,cok guzel dıodu :)

ayy tatil sezonu açıldı tabi ne güzel muhabbet.
olimpos'a gitmiştim ben çıralı da kalmıştık Bade yoktu tabi . orada zaten ya bungalov ya da pansiyon vardı 4 sene önce tabi .daha çok marjinal gençlere hitap ediyor bence. bir kere gidip görülmesi gerekir. yanartaş var çık çık bitmeyen bir dağ . gece gitmiştik yusuf yusuf çok kalabalık olmasına rağmen .sucuk ekmek ve şiş alıp tepede kendinden yanan ateş var orada afiyetle yemiştik gençlik işte . şimdi çocukla gidilecek bir yer değil .
kekova da müthiş bir yer orada da tekne gezintisi yapmıştık . kayıp kent sular altında suyun rengi turkuaz . tekne duruyor sen de o müthiş suya atlıyorsun . ayyy çok özledim tatil yapmayı.
kaş da sualtı tüplü dalış için en iyi adres.
ben yapmıştım tüplü dalış Bodrum da . bu arada teyzem bodrum da yaşıyor ve dalış eğitmeni .
ama ben en çok marmaris , datça ve gökova (akyaka) yı seviyorum.

ayy tatil sezonu açıldı tabi ne güzel muhabbet.
olimpos'a gitmiştim ben çıralı da kalmıştık Bade yoktu tabi . orada zaten ya bungalov ya da pansiyon vardı 4 sene önce tabi .daha çok marjinal gençlere hitap ediyor bence. bir kere gidip görülmesi gerekir. yanartaş var çık çık bitmeyen bir dağ . gece gitmiştik yusuf yusuf çok kalabalık olmasına rağmen .sucuk ekmek ve şiş alıp tepede kendinden yanan ateş var orada afiyetle yemiştik gençlik işte . şimdi çocukla gidilecek bir yer değil .
kekova da müthiş bir yer orada da tekne gezintisi yapmıştık . kayıp kent sular altında suyun rengi turkuaz . tekne duruyor sen de o müthiş suya atlıyorsun . ayyy çok özledim tatil yapmayı.
kaş da sualtı tüplü dalış için en iyi adres.
ben yapmıştım tüplü dalış Bodrum da . bu arada teyzem bodrum da yaşıyor ve dalış eğitmeni .
ama ben en çok marmaris , datça ve gökova (akyaka) yı seviyorum.

Ben de aynı şeyi yazacaktım benden hızlı davranmışsın. Ben Yanartaş'a tırmandığım zaman çocuğum yoktu ama çocuklu turistler bırakmışlardı çocukları, kendisi tırmanıyordu yavrular, ama bizim Türkler omzuna almıştı soluk soluğaydı hepsi. O zaman 20 dakikada tırmanmıştık 1200 metrelik tepeyi. Sucuklarımızı almıştık, kocişim ağaçtan dal kesmişti, ona dizip pişirip yemiştik. Hey gidi günler. Dur sen bu pazar oraya gidelim bari.

ayy gidin kız ne güzel yakınmış sana . Ben Kemer'e de çok geldim . çocukluğumdan beri her yaz giderdik . teyzem turizmci çok çalıştı oralarda . sen nerdesin ?

anılarım debreştiiii

Eklentiler

• $5600_95414181698_1855220_n.jpg
    $5600_95414181698_1855220_n.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $5600_95419001698_4968944_n.jpg
    $5600_95419001698_4968944_n.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 39
ayy gidin kız ne güzel yakınmış sana . Ben Kemer'e de çok geldim . çocukluğumdan beri her yaz giderdik . teyzem turizmci çok çalıştı oralarda . sen nerdesin ?

Sen benden iyi biliyorsun buraları.. Ben Antalya merkezdeyim, yol 1 saat falan sürer. Belki biraz daha fazla. Sabah erken kalkıp serinlikte gidilebilir.

eşim haftaya Kemer'e 50 kişilik bir grubu kampa götürüyor 1 hafta 22-29 haziran arası yok. ben şişli ye annemlere geçicem bu bir hafta . temmuz da da teyzeme gitmeyi düşünüyoruz Bodrum'a . gidip onda kalıcaz zaten yalnız yaşıyor teyzem . Bade'yi de çok özlemiş. haftasonları da babamın yazlığına gidiyoruz . Bade sezonu açtı , havuza girdi bu haftasonu.
biz şanslıyız tüm büyük aile fertlerinin yazlıkları var . nereye gideceğimizi şaşırıyoruz hepsi bizi istiyor.
hiçbirini kırmadan hepsine gitmeye çalışıcaz . böyle geçer işte.

Iyi akşamlar bebeklerrrrrrrrr şöleee deniz kenarında yağlanıp güneşlenmek vardıııııııııı şimdik çokk canım çekti kartopumdan ötürü:23::23::23::23::23::23::23:
Neyse az kaldıı
izin kağıdımı yazdırdım ağustosun beşine ohh

eşim haftaya kemer'e 50 kişilik bir grubu kampa götürüyor 1 hafta 22-29 haziran arası yok. Ben şişli ye annemlere geçicem bu bir hafta . Temmuz da da teyzeme gitmeyi düşünüyoruz bodrum'a . Gidip onda kalıcaz zaten yalnız yaşıyor teyzem . Bade'yi de çok özlemiş. Haftasonları da babamın yazlığına gidiyoruz . Bade sezonu açtı , havuza girdi bu haftasonu.
Biz şanslıyız tüm büyük aile fertlerinin yazlıkları var . Nereye gideceğimizi şaşırıyoruz hepsi bizi istiyor.
Hiçbirini kırmadan hepsine gitmeye çalışıcaz . Böyle geçer işte.

havuzu girdimi sudan tiksinme falan oldumu nasıl sevdimi kolluk takıyomusun ayy ne kadar sordum ahydiin byy

Iyi akşamlar bebeklerrrrrrrrr şöleee deniz kenarında yağlanıp güneşlenmek vardıııııııııı şimdik çokk canım çekti kartopumdan ötürü:23::23::23::23::23::23::23:
Neyse az kaldıı
izin kağıdımı yazdırdım ağustosun beşine ohh

Önümüzdeki 15 gün izinliyim, tatile Ankara'ya gidiyorum. Siz deniz kenarına, biz bozkıra :)

havuzu girdimi sudan tiksinme falan oldumu nasıl sevdimi kolluk takıyomusun ayy ne kadar sordum ahydiin byy

bizimkini bıraksan atlayacak havuza nerdeyse zor tutuyoruz çok seviyor. geçen seneden simidi var şu tenteli bebek simidi. kollukta aldık ama yine de tutmak gerekiyor.

Back