maral kızz ikizmiş senn bebeler eski yazını okudum noldu sonra bven orayı kaçırmışım
sevozyy bıu arada sen naptın hisar hastahanesindemi doğurdun oraya kontrole gitmişin eski yazıları okudum aslının nickini bulmak içinnnnn ama bulamadım hep aklımda mayaa aslıı hepdii beynimde gitmiyor üzerimden tır geçmiş gibi hep böle içmö içimi yiyo dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyoooooooo
kör olmayasıca hisarın sgk anlaşamsı doğumda yokdu,, valla 8 aymıydım ne.özel sigorta limitim azkaldıydı,doğum masrfaları ve bide allah muhafaza bir sorun cıksa pahalıya patlıcakdı,cesaret edemeyıp,hastane değiştirdim.o ara kavacıka yenı acılan MEDİSTATE vardı,gttim baktım dr la tanıştım fıat cok uygundu,sgk anlaşamsıda vardı.Oraya gectm,ama korktum yalan yok, o kdr zaman snra hastane değiştirmek zordu.Bı arkadas daha vardı,y.dısında medıstatede doğum yapacakdı,sezeryan dı adı yagmul muydu ki acep hatırlayamadım?? cok da aramadım hisarııı sonra gecen sene bzm hısardakı dr u KENANISIK ın yarısma programında gördüm:)) bizim paraları catur catır yemişdi bellii :)) ya 4 lu testleri felan başka yerde yapıodum cok para istiolar dıye,içimize kurt düşürüolardı,nasıl güveneyim başka bi radyollojı üzmanına dıodu bizde mecbur parayı gözden cıkarıp orda yaptırıp,kazığı yiyioduk bi yerlerimize