• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

gunaydın, yoğun karın ağrısı bel ağrısı ardından boğaz şişmesi ile uyumadan bir geceyi gecirerek ,kan çanağı gözlerle geldimmm ekmek parası kazanmayaa :19: Kartopummmm nirseninn bak giitiğin günden beri belimi doğrultamıoommm anacımmm..Gell artıkk dicem ama bosssver tadını cıkar tatilinnn.ohh ohhh sefan olsun vallaa...
Boğaz enfeksiyonu olmuşum:14::14: davul gibi şiştii yaa,yutkunamıomm:2:

Geçmiş olsun canım.. Ilık ılık bitki çayı iç, yumuşatır boğazını.. Bi de akşam vicks sür boğazına, faydası olur.

Gecmis ilsun sevozyyy teldn giriyom kisa ozet geccem Hastahanedeyim bugun tahlil verdim perşembe içinde cerrahpasaya sevki yapti doktor ogunde orda tahlillerim var bugun yokum optumm hepinizii byy

Gecmis ilsun sevozyyy teldn giriyom kisa ozet geccem Hastahanedeyim bugun tahlil verdim perşembe içinde cerrahpasaya sevki yapti doktor ogunde orda tahlillerim var bugun yokum optumm hepinizii byy

Sana da geçmiş olsun Zefey.. Yaptır bütün tahlillerini de kafan rahat olsun.

merhabalar,
topik sessiz, ıssız,

maral kızz ikizmiş senn bebeler eski yazını okudum noldu sonra bven orayı kaçırmışım

sevozyy bıu arada sen naptın hisar hastahanesindemi doğurdun oraya kontrole gitmişin eski yazıları okudum aslının nickini bulmak içinnnnn ama bulamadım hep aklımda mayaa aslıı hepdii beynimde gitmiyor üzerimden tır geçmiş gibi hep böle içmö içimi yiyo dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyoooooooo

zefey benimki ikiz değildi, ben ikiz olabilir mi diye dr a sormuştum, hayır demişti,
babaannem ikiz doğurmuş ondan bahsetmiş olabilirim, ikiz ile ilgili düşüncelerimi belirtmiştim belki ondan dolayı böyle yazmışsın,

evet canım bende hatırladım seni demek hatırlayan biri çıktı evet ben 2 oglumu 1 kızımı kaybetmiştim en son kızımda ömüürmde burdaydım sizlerle çok yazıştık çok teselli ettiniz çok agladık of ne ne günlerdi:14::14:ilaçlarımı içiyorum kan sulandırıcılara başladım işte malesef rahimimi iyi dikememişler canım kanda pırtılaşma varmış onuda bilemediler
şimdi doktorumu buldum çok iyi ona gidiyorum hergün kan sulanırıcılarımı içiyorum ignemi ilaçlarımı içiyorum 2 igne kullanıyorum allahım bunu ban bagışlasın oruçta allah nasip ederse rahimimi tekrar dikicekler lekelenmmelerim olmasa iyi olucakta lekelenmelerim azar azar geliyor yarın kalp atışı için giidcez allah nasip ederse 7 hafta 3 günlük olucak dua edinde bu sefer dursun mleegim 3 tane cennet kuşum cennet gitti kardeşleirni yolladılar işşallah benle kalır bilemiyorum belkimde kardeşlerinin yanına gider bilemiyorum benim çıkmam laızm tespih çekmem lazım sonra işşallah gene yazışırız kızlara selam söyle :48::48::48:[/QUOTE]

dr a güven çok önemli canım, dilerim bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder ve kucağına aldıktan sonra hayırlısıyla büyütmeyi de nasip eder, bence burada önemli olan senin azmin ve isteğin, benim ablam 7. defasında bebeğini kucağına aldı, bir bebeğimiz 6 gün yaşadı, allaha şükür 3 yaşına girecek bir yiğenim var, allah ona sağlıklı uzun ömür versin ve annesiyle babasıyla sağlıklı yaşamayı nasip etsin, senin süreçlerin zor ama azminle, isteğinle bence üstesinden gelirsin ve gerisi allaha kalmış, nasibi varsa hayırlısıyla yaşar, dr un dediklerini harfi harfine yaparsın, lekelenmelerin için progestan kullanıyorsun değil mi?, bildiğim kadarıyla günde 6 kereye kadar normal,

saati bile belli uykusunda ağlıyo gözleri kapalı .odasında yatıyor Bade sesini duyunca gidiyorum yanına beni görünce daha da çok ağlamaya başlıyo kucağıma alıyım diyorum kendini yatağın içinde ordan oraya atıyo çığlık atıyo . sonra bu ağlamalara daha fazla tahammül edemeyen babamız geliyor odaya . bizim kız bir anda susuveriyor kollarını açıp beni al der gibi babasına uzanıyor . beni geceleri istemiyo eşim sallayarak tekrar uyutuyo ama 45 dk. falan sürüyormuş.gece 2 posta kalkıyor 1 ve 4 gibi . bu sabah 10 da uyandı mesela . kan tahlili bile yaptırdık hiçbişey çıkmadı . doktor psikolojik dedi. çocuk psikiyatrisinden yardım alabilirsiniz dedi . gece terörü galiba .

canım senin ki sonradan olan bir şey galiba, dilerim gece terörü(uyku terörü) değildir,

sevozy, zefey çok geçmiş olsun bacılar,

dün cemre'yi sütten kesmek istedim, akşam 21.30'a kadar meme yok, bitti diyerek oyaladım
ancak akşam ağlamaya başlayınca babası hafta sonu kessen daha iyi olmaz mı dedi,
ben onunla bütün gün ilgilenirim, memeyi unutur dedi, ağlamaya (yalancı) başlayınca ben de
verdim, bakalım bir kaç gün daha vereyim ne olacak, saat 23 civarı ağlayarak kalktı, beni vurdu, bacak
diyor, ben kim vurdu diyorum anne diyor, kızım kimse yok seni kimse vurmadı diyorum ama o ağlıyor,
sonra memeyi verdim 2 kez denedikten sonra yatağına koydum, gece 1-2 defa daha kalktı ve sabah
6.40 kalktı bir daha yatmadı, bence memenin olmayacağını çok iyi anladı ondan dolayı böyle yapıyor

dün cemre'yi sütten kesmek istedim, akşam 21.30'a kadar meme yok, bitti diyerek oyaladım
ancak akşam ağlamaya başlayınca babası hafta sonu kessen daha iyi olmaz mı dedi,
ben onunla bütün gün ilgilenirim, memeyi unutur dedi, ağlamaya (yalancı) başlayınca ben de
verdim, bakalım bir kaç gün daha vereyim ne olacak, saat 23 civarı ağlayarak kalktı, beni vurdu, bacak
diyor, ben kim vurdu diyorum anne diyor, kızım kimse yok seni kimse vurmadı diyorum ama o ağlıyor,
sonra memeyi verdim 2 kez denedikten sonra yatağına koydum, gece 1-2 defa daha kalktı ve sabah
6.40 kalktı bir daha yatmadı, bence memenin olmayacağını çok iyi anladı ondan dolayı böyle yapıyor

canım pes etmeee, önce vermeyip sonra verirsen, memenin olmadığına ikna edemezsin ki. kafası karışır bebenin. İlk bi kaç gece baya ağlar ama alışır. Cemrem unuttu çok şükür. Artık normal süt içiyor, uyanınca.

cnm maralım, bence meme bitti,yok diyerek kesin talimatları cemre ye söyleme.kaldıramayabilir.Yani sen ısrarlı ol evet, o istediğinde bi bahane bul aklına başka bşy düşür, biri ilgilensin vs... ama öle söyleme bence..İnat yapacak..Ben gecen haftadan berı hastayım hp boğaz ağrısı derdine ilaç alıorum ve meme vermıom...ama hiç demedim elife meme yok die valla kafamı patlatır,çünkü tiryaki gibi aklına gelince durmuoo ağlıoo..daha yakamı tutmadan ben anlıorum isteyeceğini hmn kucağımdan indirip,dikkatini çekecek bsy dıorum, babasına kaşgöz yapıom vs..Bide ilk ilaç kullandığım gün çok zorladı,krem sürdüm bak uff olmuş dedim.dedeside bacağına krem sürüo ya alışık.bişy demedi..şimdi istediğinde uff oldu dedim ya sana meme dıom..ha ilaçlar bitince sütüm kesilmezse verebilirm belki .çünkü bn 2 yasına kdr emsin istiıodum,ama buda ii bi fırsat böle böle unutabilirde..

canım pes etmeee, önce vermeyip sonra verirsen, memenin olmadığına ikna edemezsin ki. kafası karışır bebenin. İlk bi kaç gece baya ağlar ama alışır. Cemrem unuttu çok şükür. Artık normal süt içiyor, uyanınca.

cnm maşşallah nasıl süt içioo ,nasıl alıştırdın ??

cnm maralım, bence meme bitti,yok diyerek kesin talimatları cemre ye söyleme.kaldıramayabilir.Yani sen ısrarlı ol evet, o istediğinde bi bahane bul aklına başka bşy düşür, biri ilgilensin vs... ama öle söyleme bence..İnat yapacak..Ben gecen haftadan berı hastayım hp boğaz ağrısı derdine ilaç alıorum ve meme vermıom...ama hiç demedim elife meme yok die valla kafamı patlatır,çünkü tiryaki gibi aklına gelince durmuoo ağlıoo..daha yakamı tutmadan ben anlıorum isteyeceğini hmn kucağımdan indirip,dikkatini çekecek bsy dıorum, babasına kaşgöz yapıom vs..Bide ilk ilaç kullandığım gün çok zorladı,krem sürdüm bak uff olmuş dedim.dedeside bacağına krem sürüo ya alışık.bişy demedi..şimdi istediğinde uff oldu dedim ya sana meme dıom..ha ilaçlar bitince sütüm kesilmezse verebilirm belki .çünkü bn 2 yasına kdr emsin istiıodum,ama buda ii bi fırsat böle böle unutabilirde..

Uf olmuş :) benim kız artık açıp bakıyo, ee olmuş diyo. kapatıyo. gülüyo. Ama ben de boğaz enfeksiyonu olmuşum. Çok hastayım ya:( Bi kızım hasta oluyo bi ben. CEmre de dün gece çok ağladı. bi yeri ağrıyo ama neresi bilmioyrum ki.

Uf olmuş :) benim kız artık açıp bakıyo, ee olmuş diyo. kapatıyo. gülüyo. Ama ben de boğaz enfeksiyonu olmuşum. Çok hastayım ya:( Bi kızım hasta oluyo bi ben. CEmre de dün gece çok ağladı. bi yeri ağrıyo ama neresi bilmioyrum ki.

üşütüodur cnm,ayaklar cıplaksa...

arcemek ve sevozy teşekkürler,

dün saat 18.20 civarı kaynanamgildeydim,
içeriye girdim benim kız hemen meme demeye başladı,
kızım meme bitti dedim, bana baka kaldı, aramaya başladı,
sonra bahanelerle oyalamaya çalıştık hatta kızım bundan sonra
bakkaldan süt içeceksin dedim ve 1 bebelac içti, kaynanam ise
2 yaşına kadar verseydin dedi, ben de anne ben 1,5 yaşına kadar
vermeyi düşünüyordum, şimdiye kadar fazladan bile içti dedim,
sonra annemgile gittik, bu yine meme derdinde, ben meme yok dedikçe
kızım meme yok diyor (aslında meme var demek)ben de ondan dolayı öyle
dedikçe benimki elini göğsüme atıp memeyi çıkarmaya çalışıyor, ben kızım
meme var ancak içinde süt bitmiş diyorum (bu da meme bitti demek) ama
akıllı ve uyanık kızım oralı olmuyor halen arayıp bulmaya çıkarmaya çalışıyor
(bir yandan da babam konuşmalarımızı duyup gülüyor) sonra oyalayıp durduk,
ama yemek yemedi hatta annem bu kız neden yemek yemiyor diye sitem etti
ben de anne karnı toktur o yüzden dedim hatta 1 tane süt içti dedikçe annem
karnı tok olsa yine yerdi neden yemiyor diye söylenmeye başladı, park derken,
oyun derken akşam 21.00 u yaptık benim kız ara ara meme diyip duruyor
akşam babası dayanamayınca ben de verdim (gerçi aklımda dün bırakmak yoktu)
belki bu arada yavaş yavaş memenin verilmeyeceğini kavrar diye öğretmeye
çalışıyorum ama o da memenin olmayacağını anladığından gece uyandı kalktı,
yatağına koydukça kalktı, ayrılık çanları çalıyor bakalım ne zaman olacak

arcemek ve sevozy teşekkürler,

dün saat 18.20 civarı kaynanamgildeydim,
içeriye girdim benim kız hemen meme demeye başladı,
kızım meme bitti dedim, bana baka kaldı, aramaya başladı,
sonra bahanelerle oyalamaya çalıştık hatta kızım bundan sonra
bakkaldan süt içeceksin dedim ve 1 bebelac içti, kaynanam ise
2 yaşına kadar verseydin dedi, ben de anne ben 1,5 yaşına kadar
vermeyi düşünüyordum, şimdiye kadar fazladan bile içti dedim,
sonra annemgile gittik, bu yine meme derdinde, ben meme yok dedikçe
kızım meme yok diyor (aslında meme var demek)ben de ondan dolayı öyle
dedikçe benimki elini göğsüme atıp memeyi çıkarmaya çalışıyor, ben kızım
meme var ancak içinde süt bitmiş diyorum (bu da meme bitti demek) ama
akıllı ve uyanık kızım oralı olmuyor halen arayıp bulmaya çıkarmaya çalışıyor
(bir yandan da babam konuşmalarımızı duyup gülüyor) sonra oyalayıp durduk,
ama yemek yemedi hatta annem bu kız neden yemek yemiyor diye sitem etti
ben de anne karnı toktur o yüzden dedim hatta 1 tane süt içti dedikçe annem
karnı tok olsa yine yerdi neden yemiyor diye söylenmeye başladı, park derken,
oyun derken akşam 21.00 u yaptık benim kız ara ara meme diyip duruyor
akşam babası dayanamayınca ben de verdim (gerçi aklımda dün bırakmak yoktu)
belki bu arada yavaş yavaş memenin verilmeyeceğini kavrar diye öğretmeye
çalışıyorum ama o da memenin olmayacağını anladığından gece uyandı kalktı,
yatağına koydukça kalktı, ayrılık çanları çalıyor bakalım ne zaman olacak

ah yavrularım ya, hayatında ilk zorunluğu ayrılığı yaşıolar canlarım benim...:emir_bebek::emir_bebek:

dün cemre hanım açtı ayakkabılığı
günlük siyah ayakkabılarımı çıkarttı
ayağına takıp evde dolaştı, kızım onlar pis dedim ama dinlemedi,
evin içinde turunu attı (çok hoşuma gitti, ben de ilkokula gittiğimde
yengemin ayakkabısını giyer dururdum taakii ayağıma olmayıncaya kadar)
cemre'nin o halini gördükçe geçmişim aklıma gelip durdu (yengem için allah rahmet eylesin)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz bebekler nasılllllllllllll ben sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm doğurduğumm uykusuzz gecelerimin mucizesi ilk eşimin adını söyledi dün oturma oda sından mutfağa eşime yahyaaa yahyaaa bi bakabilirmisinn diyee sesleniyodum yanıma geldi bi anda ayyaaaaa ayyaaaaa diye bağırıp taklit çıkardı sonrada bizim hoşumuza gitti yaa sürekli babasına ayya diyor zaten çok az baba demiştii artık yavrum ayyaa diye çağırıyo babasınıı
birde ankaranın bağları büklüm bklüm yollarını açtırıyor bizeee ne yapsak taklit yapmaya başladı tam anlamıyla demekki bu 20. ayları taklit aylarııı

sodalı poğaçan en çok tuıklananlara girmiş sevozyyy iyisin iyisin sen haydii meloşş kıss bu aralar bi icraat yok galiba sende sen yapmadan duramazdın maraldaa bu aralar yapmıyoo oda yapardı hep bişilerr noldu kızlaRR SİZEEEE ÇAPTANMI DÜŞTÜK NEE TOPİKÇENEKKKKK

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz bebekler nasılllllllllllll ben sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm doğurduğumm uykusuzz gecelerimin mucizesi ilk eşimin adını söyledi dün oturma oda sından mutfağa eşime yahyaaa yahyaaa bi bakabilirmisinn diyee sesleniyodum yanıma geldi bi anda ayyaaaaa ayyaaaaa diye bağırıp taklit çıkardı sonrada bizim hoşumuza gitti yaa sürekli babasına ayya diyor zaten çok az baba demiştii artık yavrum ayyaa diye çağırıyo babasınıı
birde ankaranın bağları büklüm bklüm yollarını açtırıyor bizeee ne yapsak taklit yapmaya başladı tam anlamıyla demekki bu 20. ayları taklit aylarııı

sodalı poğaçan en çok tuıklananlara girmiş sevozyyy iyisin iyisin sen haydii meloşş kıss bu aralar bi icraat yok galiba sende sen yapmadan duramazdın maraldaa bu aralar yapmıyoo oda yapardı hep bişilerr noldu kızlaRR SİZEEEE ÇAPTANMI DÜŞTÜK NEE TOPİKÇENEKKKKK

gunaydınn hanımkızlarrr,,
bnm fındık kıscede öle.işi gücü yok beni taklit ediyo,yerden kalkışımda ayayy diye belim ağrınca ses cıkarıom bakıom dün güya bebeğini sallayıp uyutacak ayagında,yerden aklakrekn ayyeyyy diioo,sıpaa.. Babasına kızınca hadehadee diye bağırıo,,Ben haydi haydi die bağırıom ya:))

oo sevindim vallahhh ama o poğacada miss gibi,,sıcakdan halim yok yoksa yapasım var da...

ZEKA KÜPÜM AKIL KÜPÜMM YİNE BU ARALAR ÇOK VAKİT GEÇİRDİĞİM İÇİN ÇOK BAĞLANDIM ÇOK ÖZLÜYORUM ONUU IH IH IHHH DİYE PARMAĞINI UZATIYOYA İŞTE O PARMAAĞII YİRİMM YEEEEEEEİİİRRR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar,
ne güzel çocuklarınızla birlikte güzel vakitler geçiriyorsunuz,
kız zefey, efe'ye kimse nazar değdirmiyorsa kesin sen değdiriyorsundur:1:
maşallah çok içten seviyorsun ya o yüzden dedim:1::1:

sevozy sen nasıl oldun, ağrıların geçti mi?

günaydın kızlar,
ne güzel çocuklarınızla birlikte güzel vakitler geçiriyorsunuz,
kız zefey, efe'ye kimse nazar değdirmiyorsa kesin sen değdiriyorsundur:1:
maşallah çok içten seviyorsun ya o yüzden dedim:1::1:

sevozy sen nasıl oldun, ağrıların geçti mi?

ivettt şuann burnumda tütüyor yaaaaaaa ben çok sert seviyorummmm ama bizimkininde hoşuna gidiyoo bacağını ısırıyorum karnınaa pırr pırrrrr bu aralarda boynunu öpünce çok hoşuna gişdiyoo gelip gelip kucağıma atıyo kendinişi
zati annenin babanın daha çok değiyodurki nazarıı

bu aradaa efenin yaramazlıklarından şikayet ediyodumyaa artık etmiyorum çjnkü üst kata bikomşu taşındı 27 aylık bi oğluşu var sokağpa çıkarmış oda neyse tanıştık ettikk bizimkinin bikaç arkadaşı var onlarla oynuyo buda durmuş baklı8yo oyuna karışmıyor hiç konuşmuyoo tepki vermiyoooo sağa sola kaçsa bakıyorum annesi hayır diye bağırıyor çocuk tırsmış çocuğu eziklemişş çocuk bi haraket yapmayaa korkii dedim sen napıoosunn öle bırak rahatça bizimkiler gibi koşsun oynasınnnnnneğlensin enerjisini atsın dedim ama dinlemediii ölecenee durup sakin sakin etrafı seyrediyor şaştım kaldımmm ölede yapsın istememm

Back