• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

Vaayy Sevozycan... Hayırlı olsun trending topic olmuşsun blogda... Zeyno bana noldu bilmiyom yaa.. Dün yumurtaları margarini çıkarttım, tarif defterimi de çıkarttım ama yine yapamadım, bu kaçıncı oldu yaa.. Canım da o kadar yapmak istiyoki. MErt'in uyku düzeni bozuldu geç yatmak istiyor artık, öyle olunca başından ayrılamıyorum, ertesi günün yemeğini bile yapamıyorum artık.

Ay üzüldüm o çocuğa,.. oğlum koşup oynadıkça ben daha çok mutlu oluyorum, hele onun kahkahalarına ölüyorum. Allah o annelerin gözünü açacak insanlar çıkartsın karşılarına..

tam isabet,zeyno gözünü açmayı bırkaır, gözünü çıkarır o ananın:9:

Tekrar geçmiş olsun canım... Ay ayy Elif'e bak sen büyümüş de arkadaş edinmiş.. Senin ev bahçe katı mı? Ne güzel çocuğun hep gözünün önünde..
Dün biz de parktaydık, benimki kaydırak kısmından yukarı çıkıyor, merdivenlerden iniyor.. Oğlum bi terslik var bu işte diyorum ama yarım saat boyunca böyle oynadı. Oyuncak götürmüştük yanımızda kendinden küçükler isteyince vermiyor, alıp büyük ablalara veriyor. Büyüklerle oynamayı seviyorlar herhalde bu yaşta.

bahceli bizim ev.Orman kenarı sayılır..herkes kendi halinde,bahcemizde artık sıkılıo yolda ablaları görünce bakıom güzü oraya takılıo,terbiyesinden anamcım gidem oraya da diemiyo,bmmm fındıkfıstık kızım:54::54:
Elifde bu 2-3 gundur gec yatıo niye anlamadım,acaba yine gündüz mü çok yatıoo acaba?soramıomd artık k.valideye sıkıldım bu konudakonuşmakdann..gunler uzayınca erken yatar dıodum ama nafile..ya dün kızdım artık.sen bebeksin kızzz dedim,iç sütünü yatt..o çay içiçem diye tuturrumuş,cin gibi oturo bizle,omzumu öpüo,boynuma masaj yapıooo.nasıl kahkahalar atıoz.Rabbim daim eylesin hepimizin sağlıcakla huzurla inş..kocamda kıskanc kıskanc ama hjayranlıkla bize bakıo..baktım masumlaştı,noldu dedim: benle böle oynamıo dedi:)) dedim göbeğinle koltuğa yapışır dotonu dikersne tabi oynamaz dedimm:52:

ayyy sevozyy kıss dün tamdaa bunla ilgili bi film izledinm evde erkn geldiydimyaa aynı almanyada bi çocuk türk kızına aşık oluyodukızı almana vermiyolar evine falan gidiyo abileri yakalıyo falann türkler biz nazilere kız vermeyiz diyo almanlardaa onlar barbarr falan diyoo herşey iyi güzeldii gizli gizliş buluşmaları falannnn da iyide sonu iyi bitmedi birde türkleri yanlış çekmişler araplarla karıştırmışlar bi çok şeyi bize benzemiyodu o filmi izleyen almanlar zati kafalarındaki türk modeli değişcek :(
filmin adıda
benim çılgın türk düğünüm

Haha o filmi ben de izledim.. Kurbanlık koyunu kaçırıyor falan, sonra kasaptan alıp geliyor.. Ne komikti o film.. Beğenmiştim ben eğer aynı filmden bahsediyorsak.

Ahahah ay bi yerim açıktaa kalmamıştıda dün esra erola göz attıydımm orda bi kadının kızı varr gelen talibinin oğlu var diye kabul etmedi sonra ilerde bunla r aynı evin içinde olmaz aralarında yaş farkı yok bi bişler karıştırırlar demişti ordan aklımda kalmışşş:1::1:

Rüyamıdaada anlatimdeee işlerimi toplim kızlar azcuk hayırdır inşallahh

rüyamda ben bu kocişimi boşamışım komşunun da oğlu oda hatununu boşamış onun oğluda var bir yaşında sokaktta parktaa buluşmaya başlıyoz biz çocukları oynatcaz diyee alışveriş merkezlerinde mesire alanlarında heryerde buluşuyor hergğün bi yerde yişz maksat çocuklar oynaşsın vakit gecirsin:1::1::1: Neyse bu bana aşık olii bende oluyom ama yüz vermiyo gibi davranıyommm
neyse bu bana aevlenme teklif ediyo bende diyorumki eğer benm oğlum kızz olsaydı kabul etmezdim dua etki oğlum var o yüzden kabul ediyorum haydiş evlenek:1::1::1::1:

Eşime anlattım diyokii bazı bölgelerin açıkta kalmıştırr bu ne biçimm rüyaa yahuu:1::1::1:

kız bi ara böle sacma şeyler bende görüodum.nere acık kaldığı konusunda süphelerim varr:9: böle olduğunda anam ; acaba acıksacık bi yerin mi vardı gün içinde,birinin nefsi kalmıştır der ..Tüüü sana derrr:9:

Rüyamıdaada anlatimdeee işlerimi toplim kızlar azcuk hayırdır inşallahh

rüyamda ben bu kocişimi boşamışım komşunun da oğlu oda hatununu boşamış onun oğluda var bir yaşında sokaktta parktaa buluşmaya başlıyoz biz çocukları oynatcaz diyee alışveriş merkezlerinde mesire alanlarında heryerde buluşuyor hergğün bi yerde yişz maksat çocuklar oynaşsın vakit gecirsin:1::1::1: Neyse bu bana aşık olii bende oluyom ama yüz vermiyo gibi davranıyommm
neyse bu bana aevlenme teklif ediyo bende diyorumki eğer benm oğlum kızz olsaydı kabul etmezdim dua etki oğlum var o yüzden kabul ediyorum haydiş evlenek:1::1::1::1:

Eşime anlattım diyokii bazı bölgelerin açıkta kalmıştırr bu ne biçimm rüyaa yahuu:1::1::1:

Ohaa Zeynep, gündüz ne düşündün kız itiraf et.. Gün içinde aklından geçenler rüyana girer genelde:53::53: Bi de gitmiş kocaya anlatmış :) Ama geçen ben de buna benzer bir rüya gördüm, anlattım kocama dinlemiyo, niye dinlemiyon dedim, oturayım da senin elin erkekleri hakkında konuştuklarını mı dinliyeyim dedi, bozdu beni.

cuma günü cemre ile mutfaktayız babasını karşılamaya gideceğiz,
cemre'ye tuvalete gidiyorum diyince bende dedi, çişin var mı diye sordum
bende çiş dedi, karşılıklı olarak ikimizde klozete oturduk ve kızım çiş çiş diyerek
ilk kez çişini yaptı (20.12), çok mutlu oldum, c.tesi ve pazar aralıklarla 3 kez denedik,
pzt. akşamı cemre'yi alırken lağzımlık götürdüm (birini ben aldım, biri ablamdan geldi)
alıştırsınlar diye, halası da bugün çiş demiş ve tuvalete tutmuşlar ama yapmadığını
söyledi (gerçi çiş dediği zaman belki hemen tutsalardı yapardı ama belki de yine gülüp dururdu)
pzt. akşamı 1-2 damla yaptı ama dün akşam ve bu sabah çişin var mı diye sorduğumda oralı olmadı,
belki zamanla kavrar, ablam 1 haftada öğreniyor dedi, diğeri de altını bağlama, külotla gezsin, alışsın dedi,
ben de olmazsa hafta sonu halıları kaldırır, külotla gezmesine izin veririm artık nereye çişini yaparsa gezer silerim:1::1::nazar:

Ohaa Zeynep, gündüz ne düşündün kız itiraf et.. Gün içinde aklından geçenler rüyana girer genelde:53::53: Bi de gitmiş kocaya anlatmış :) Ama geçen ben de buna benzer bir rüya gördüm, anlattım kocama dinlemiyo, niye dinlemiyon dedim, oturayım da senin elin erkekleri hakkında konuştuklarını mı dinliyeyim dedi, bozdu beni.

meoloşş kocan akıllı adammış:)))

kız bi ara böle sacma şeyler bende görüodum.nere acık kaldığı konusunda süphelerim varr:9: Böle olduğunda anam ; acaba acıksacık bi yerin mi vardı gün içinde,birinin nefsi kalmıştır der ..tüüü sana derrr:9:

ohaa zeynep, gündüz ne düşündün kız itiraf et.. Gün içinde aklından geçenler rüyana girer genelde:53::53: Bi de gitmiş kocaya anlatmış :) ama geçen ben de buna benzer bir rüya gördüm, anlattım kocama dinlemiyo, niye dinlemiyon dedim, oturayım da senin elin erkekleri hakkında konuştuklarını mı dinliyeyim dedi, bozdu beni.

kızz önceden benm kocişte sennki gibi tepki verirdi ama artık pek tınmıyoo bağışık kazandı sanırım ayda bi mutlaka bölee ruyalarım oluyo bu aralar azaldı ama
eşime sana rüyamı anlatcam deyince yine kimlşe evlendin anlatta rahatla diyoo açıkta jkalmış diyo artıkk tii ye aldıı yiruuummmmm:1:

meoloşş kocan akıllı adammış:)))

Çoook çoook.... O hiç rüya görmez bense beş dakka bile uyusam rüya görürüm, hep de anlatırım bıkmadan usanmadan. Ama adamcağız bıktı benim rüyalardan. Geçen gene bi tane anlatıyom, uzadıkça uzadı rüya, diyoki bi haber değeri var mı bu rüyanın, durdum düşündüm yok, o zaman boşver dedi. Kız gene bozdu beni... Ben de küstüm sen benim rüyalarıma değer vermiyon diye.:52::52::52:

cuma günü cemre ile mutfaktayız babasını karşılamaya gideceğiz,
cemre'ye tuvalete gidiyorum diyince bende dedi, çişin var mı diye sordum
bende çiş dedi, karşılıklı olarak ikimizde klozete oturduk ve kızım çiş çiş diyerek
ilk kez çişini yaptı (20.12), çok mutlu oldum, c.tesi ve pazar aralıklarla 3 kez denedik,
pzt. akşamı cemre'yi alırken lağzımlık götürdüm (birini ben aldım, biri ablamdan geldi)
alıştırsınlar diye, halası da bugün çiş demiş ve tuvalete tutmuşlar ama yapmadığını
söyledi (gerçi çiş dediği zaman belki hemen tutsalardı yapardı ama belki de yine gülüp dururdu)
pzt. akşamı 1-2 damla yaptı ama dün akşam ve bu sabah çişin var mı diye sorduğumda oralı olmadı,
belki zamanla kavrar, ablam 1 haftada öğreniyor dedi, diğeri de altını bağlama, külotla gezsin, alışsın dedi,
ben de olmazsa hafta sonu halıları kaldırır, külotla gezmesine izin veririm artık nereye çişini yaparsa gezer silerim:1::1::nazar:

AYY HAYDİ GÖZÜNÜZZ AYDIN MARALCIMMM DARISI BAŞIMIZAAAAAİNŞALLAH TEZ ZAMANDA ŞU BEZ PARASINDANDA YIRTALIMDAA YENİ BEBEYE YATIRIM YAPMAYA BAŞLAYALIM:1::1::1::1:

ANNEMDE DEDİ YAVAŞTAN BAŞLİMM ÇİŞE TUTMAYA BENDE DEDİMKİ FAZLADA ÜSTÜNE GİTMEE YENİ NESİL ÇOCUKLARIN HEMEN PSİKOLOJİİS BOZULİİ ÜSTÜNE GİTME MİNNAIMINN:1::1::1::1::23::23::23::23::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çoook çoook.... O hiç rüya görmez bense beş dakka bile uyusam rüya görürüm, hep de anlatırım bıkmadan usanmadan. Ama adamcağız bıktı benim rüyalardan. Geçen gene bi tane anlatıyom, uzadıkça uzadı rüya, diyoki bi haber değeri var mı bu rüyanın, durdum düşündüm yok, o zaman boşver dedi. Kız gene bozdu beni... Ben de küstüm sen benim rüyalarıma değer vermiyon diye.:52::52::52:

:60::60: :))))))))))))

zefey sen efe'nin taklit yeteneğinden bahsetmişsin ya,
benim cemre'de bugünlerde bende, ben de, diyor ve yapmak istiyor,
geçen küçük ablam gelmişti, büyük yiğenim sarma yiyordu, küçük olan yemiyor
ve yemek yemediği için annem tuna gel sen de sarma ye dedi, benim kız hemen
bende sarma, bende sarma dedi ve yedi, ben banyoya girince hemen başlıyor
bende çiş, bende çiş diye, birisi bir şey yapmasın hemen bende bende diyor,

ayy yeim onu sevgi ptırcığıı maşallahh demekki 20. Ay taklit ayııııı defterine hemen yazmalıyım:34:

Maşallah ona... Akıl küpü seninki akıl, her şeyi de biliyor aferin ona.. Senin çok konuşmanın da faydası vardır mutlaka.

merhaba ,
sıcak ve bunaltıcı bir İstanbul gününden .
biliyorsunuz en son Bade uyku problemleri yaşıyordu . şimdi biraz daha iyi sayılırız . 11 de uyudu , 1 kere gece 3 te kalktı ve sabah 9 gibi uyandı . gece yatmadan hipp karışık bitki çayı içirdim . biraz da loş bir ışık bıraktım odasında. ama uyandığında beni görünce çıldırdı yine babası geldi ve o uyuttu yine .
tuvalete biz de birlikte gidiyoruz . oturtuyorum ama yapmıyor . altını açık bıraktım geçen gün sen halıya çömel işe . ayy çok komikti bi de hoşuna gitti.

merhaba ,
sıcak ve bunaltıcı bir istanbul gününden .
Biliyorsunuz en son bade uyku problemleri yaşıyordu . şimdi biraz daha iyi sayılırız . 11 de uyudu , 1 kere gece 3 te kalktı ve sabah 9 gibi uyandı . Gece yatmadan hipp karışık bitki çayı içirdim . Biraz da loş bir ışık bıraktım odasında. Ama uyandığında beni görünce çıldırdı yine babası geldi ve o uyuttu yine .
Tuvalete biz de birlikte gidiyoruz . Oturtuyorum ama yapmıyor . Altını açık bıraktım geçen gün sen halıya çömel işe . Ayy çok komikti bi de hoşuna gitti.

efede dişini çıkarttığı zaman öleydi köpek dişlerini durduk yere çığlık atardı ben gidince ağlaması şiddetlenirdi babasını görüncede anlatmılştımyaa sankı stopa basılmış teyip gibi pıt susardı bu hafta biraz sakinleşti ama ışık açmıyorum ben alışmasın
bu dönemide atlatacaklar inşallahhhh çnkü hepimizde aynı anda olodu dönemsel bişi galiba

evet melofer de öyle demişti . bi dönem böyle şeyler oluyor heralde . neyse atlatıcaz inşallah .
kız senin rüyaların da bi acayip ha . ben kocama komşunun oğluyla evlenmiştim rüyamda desem öldürür beni . senin ki alışmış heralde böyle rüyalar görmene :))

Meloşşşş bi arkadaşım aqua park kaş otelde balayı yaptı daha yeni başladı işee çok met ettiii bende bakim dedim fırsatlara düşmüş nasılş hiç biliyomusun bu otel hakkındaa

evet melofer de öyle demişti . bi dönem böyle şeyler oluyor heralde . neyse atlatıcaz inşallah .
kız senin rüyaların da bi acayip ha . ben kocama komşunun oğluyla evlenmiştim rüyamda desem öldürür beni . senin ki alışmış heralde böyle rüyalar görmene :))

ADAM ALIŞTIIIIIIII ÖNDEN KIZARDIDA :pppppp ŞİMMDİ BAĞIŞIKLIKLARDA :1::1::1::1::1: ZATEN DUL KOMŞUNUN OĞLUDA YOK OLDUĞUNDAN PROBLEM YOKK:9::9::9:

Back