Vaayy Sevozycan... Hayırlı olsun trending topic olmuşsun blogda... Zeyno bana noldu bilmiyom yaa.. Dün yumurtaları margarini çıkarttım, tarif defterimi de çıkarttım ama yine yapamadım, bu kaçıncı oldu yaa.. Canım da o kadar yapmak istiyoki. MErt'in uyku düzeni bozuldu geç yatmak istiyor artık, öyle olunca başından ayrılamıyorum, ertesi günün yemeğini bile yapamıyorum artık.
Ay üzüldüm o çocuğa,.. oğlum koşup oynadıkça ben daha çok mutlu oluyorum, hele onun kahkahalarına ölüyorum. Allah o annelerin gözünü açacak insanlar çıkartsın karşılarına..
tam isabet,zeyno gözünü açmayı bırkaır, gözünü çıkarır o ananın
Tekrar geçmiş olsun canım... Ay ayy Elif'e bak sen büyümüş de arkadaş edinmiş.. Senin ev bahçe katı mı? Ne güzel çocuğun hep gözünün önünde..
Dün biz de parktaydık, benimki kaydırak kısmından yukarı çıkıyor, merdivenlerden iniyor.. Oğlum bi terslik var bu işte diyorum ama yarım saat boyunca böyle oynadı. Oyuncak götürmüştük yanımızda kendinden küçükler isteyince vermiyor, alıp büyük ablalara veriyor. Büyüklerle oynamayı seviyorlar herhalde bu yaşta.
bahceli bizim ev.Orman kenarı sayılır..herkes kendi halinde,bahcemizde artık sıkılıo yolda ablaları görünce bakıom güzü oraya takılıo,terbiyesinden anamcım gidem oraya da diemiyo,bmmm fındıkfıstık kızım
Elifde bu 2-3 gundur gec yatıo niye anlamadım,acaba yine gündüz mü çok yatıoo acaba?soramıomd artık k.valideye sıkıldım bu konudakonuşmakdann..gunler uzayınca erken yatar dıodum ama nafile..ya dün kızdım artık.sen bebeksin kızzz dedim,iç sütünü yatt..o çay içiçem diye tuturrumuş,cin gibi oturo bizle,omzumu öpüo,boynuma masaj yapıooo.nasıl kahkahalar atıoz.Rabbim daim eylesin hepimizin sağlıcakla huzurla inş..kocamda kıskanc kıskanc ama hjayranlıkla bize bakıo..baktım masumlaştı,noldu dedim: benle böle oynamıo dedi:)) dedim göbeğinle koltuğa yapışır dotonu dikersne tabi oynamaz dedimm