gunaydın, yoğun karın ağrısı bel ağrısı ardından boğaz şişmesi ile uyumadan bir geceyi gecirerek ,kan çanağı gözlerle geldimmm ekmek parası kazanmayaaKartopummmm nirseninn bak giitiğin günden beri belimi doğrultamıoommm anacımmm..Gell artıkk dicem ama bosssver tadını cıkar tatilinnn.ohh ohhh sefan olsun vallaa...
Boğaz enfeksiyonu olmuşumdavul gibi şiştii yaa,yutkunamıomm:2:
Geçmiş olsun canım.. Ilık ılık bitki çayı iç, yumuşatır boğazını.. Bi de akşam vicks sür boğazına, faydası olur.
Gecmis ilsun sevozyyy teldn giriyom kisa ozet geccem Hastahanedeyim bugun tahlil verdim perşembe içinde cerrahpasaya sevki yapti doktor ogunde orda tahlillerim var bugun yokum optumm hepinizii byy
maral kızz ikizmiş senn bebeler eski yazını okudum noldu sonra bven orayı kaçırmışım
sevozyy bıu arada sen naptın hisar hastahanesindemi doğurdun oraya kontrole gitmişin eski yazıları okudum aslının nickini bulmak içinnnnn ama bulamadım hep aklımda mayaa aslıı hepdii beynimde gitmiyor üzerimden tır geçmiş gibi hep böle içmö içimi yiyo dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyoooooooo
saati bile belli uykusunda ağlıyo gözleri kapalı .odasında yatıyor Bade sesini duyunca gidiyorum yanına beni görünce daha da çok ağlamaya başlıyo kucağıma alıyım diyorum kendini yatağın içinde ordan oraya atıyo çığlık atıyo . sonra bu ağlamalara daha fazla tahammül edemeyen babamız geliyor odaya . bizim kız bir anda susuveriyor kollarını açıp beni al der gibi babasına uzanıyor . beni geceleri istemiyo eşim sallayarak tekrar uyutuyo ama 45 dk. falan sürüyormuş.gece 2 posta kalkıyor 1 ve 4 gibi . bu sabah 10 da uyandı mesela . kan tahlili bile yaptırdık hiçbişey çıkmadı . doktor psikolojik dedi. çocuk psikiyatrisinden yardım alabilirsiniz dedi . gece terörü galiba .
sevozy, zefey çok geçmiş olsun bacılar,
dün cemre'yi sütten kesmek istedim, akşam 21.30'a kadar meme yok, bitti diyerek oyaladım
ancak akşam ağlamaya başlayınca babası hafta sonu kessen daha iyi olmaz mı dedi,
ben onunla bütün gün ilgilenirim, memeyi unutur dedi, ağlamaya (yalancı) başlayınca ben de
verdim, bakalım bir kaç gün daha vereyim ne olacak, saat 23 civarı ağlayarak kalktı, beni vurdu, bacak
diyor, ben kim vurdu diyorum anne diyor, kızım kimse yok seni kimse vurmadı diyorum ama o ağlıyor,
sonra memeyi verdim 2 kez denedikten sonra yatağına koydum, gece 1-2 defa daha kalktı ve sabah
6.40 kalktı bir daha yatmadı, bence memenin olmayacağını çok iyi anladı ondan dolayı böyle yapıyor
sevozy, zefey çok geçmiş olsun bacılar,
dün cemre'yi sütten kesmek istedim, akşam 21.30'a kadar meme yok, bitti diyerek oyaladım
ancak akşam ağlamaya başlayınca babası hafta sonu kessen daha iyi olmaz mı dedi,
ben onunla bütün gün ilgilenirim, memeyi unutur dedi, ağlamaya (yalancı) başlayınca ben de
verdim, bakalım bir kaç gün daha vereyim ne olacak, saat 23 civarı ağlayarak kalktı, beni vurdu, bacak
diyor, ben kim vurdu diyorum anne diyor, kızım kimse yok seni kimse vurmadı diyorum ama o ağlıyor,
sonra memeyi verdim 2 kez denedikten sonra yatağına koydum, gece 1-2 defa daha kalktı ve sabah
6.40 kalktı bir daha yatmadı, bence memenin olmayacağını çok iyi anladı ondan dolayı böyle yapıyor
canım pes etmeee, önce vermeyip sonra verirsen, memenin olmadığına ikna edemezsin ki. kafası karışır bebenin. İlk bi kaç gece baya ağlar ama alışır. Cemrem unuttu çok şükür. Artık normal süt içiyor, uyanınca.
cnm maralım, bence meme bitti,yok diyerek kesin talimatları cemre ye söyleme.kaldıramayabilir.Yani sen ısrarlı ol evet, o istediğinde bi bahane bul aklına başka bşy düşür, biri ilgilensin vs... ama öle söyleme bence..İnat yapacak..Ben gecen haftadan berı hastayım hp boğaz ağrısı derdine ilaç alıorum ve meme vermıom...ama hiç demedim elife meme yok die valla kafamı patlatır,çünkü tiryaki gibi aklına gelince durmuoo ağlıoo..daha yakamı tutmadan ben anlıorum isteyeceğini hmn kucağımdan indirip,dikkatini çekecek bsy dıorum, babasına kaşgöz yapıom vs..Bide ilk ilaç kullandığım gün çok zorladı,krem sürdüm bak uff olmuş dedim.dedeside bacağına krem sürüo ya alışık.bişy demedi..şimdi istediğinde uff oldu dedim ya sana meme dıom..ha ilaçlar bitince sütüm kesilmezse verebilirm belki .çünkü bn 2 yasına kdr emsin istiıodum,ama buda ii bi fırsat böle böle unutabilirde..
Uf olmuş :) benim kız artık açıp bakıyo, ee olmuş diyo. kapatıyo. gülüyo. Ama ben de boğaz enfeksiyonu olmuşum. Çok hastayım yaBi kızım hasta oluyo bi ben. CEmre de dün gece çok ağladı. bi yeri ağrıyo ama neresi bilmioyrum ki.
arcemek ve sevozy teşekkürler,
dün saat 18.20 civarı kaynanamgildeydim,
içeriye girdim benim kız hemen meme demeye başladı,
kızım meme bitti dedim, bana baka kaldı, aramaya başladı,
sonra bahanelerle oyalamaya çalıştık hatta kızım bundan sonra
bakkaldan süt içeceksin dedim ve 1 bebelac içti, kaynanam ise
2 yaşına kadar verseydin dedi, ben de anne ben 1,5 yaşına kadar
vermeyi düşünüyordum, şimdiye kadar fazladan bile içti dedim,
sonra annemgile gittik, bu yine meme derdinde, ben meme yok dedikçe
kızım meme yok diyor (aslında meme var demek)ben de ondan dolayı öyle
dedikçe benimki elini göğsüme atıp memeyi çıkarmaya çalışıyor, ben kızım
meme var ancak içinde süt bitmiş diyorum (bu da meme bitti demek) ama
akıllı ve uyanık kızım oralı olmuyor halen arayıp bulmaya çıkarmaya çalışıyor
(bir yandan da babam konuşmalarımızı duyup gülüyor) sonra oyalayıp durduk,
ama yemek yemedi hatta annem bu kız neden yemek yemiyor diye sitem etti
ben de anne karnı toktur o yüzden dedim hatta 1 tane süt içti dedikçe annem
karnı tok olsa yine yerdi neden yemiyor diye söylenmeye başladı, park derken,
oyun derken akşam 21.00 u yaptık benim kız ara ara meme diyip duruyor
akşam babası dayanamayınca ben de verdim (gerçi aklımda dün bırakmak yoktu)
belki bu arada yavaş yavaş memenin verilmeyeceğini kavrar diye öğretmeye
çalışıyorum ama o da memenin olmayacağını anladığından gece uyandı kalktı,
yatağına koydukça kalktı, ayrılık çanları çalıyor bakalım ne zaman olacak
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz bebekler nasılllllllllllll ben sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm doğurduğumm uykusuzz gecelerimin mucizesi ilk eşimin adını söyledi dün oturma oda sından mutfağa eşime yahyaaa yahyaaa bi bakabilirmisinn diyee sesleniyodum yanıma geldi bi anda ayyaaaaa ayyaaaaa diye bağırıp taklit çıkardı sonrada bizim hoşumuza gitti yaa sürekli babasına ayya diyor zaten çok az baba demiştii artık yavrum ayyaa diye çağırıyo babasınıı
birde ankaranın bağları büklüm bklüm yollarını açtırıyor bizeee ne yapsak taklit yapmaya başladı tam anlamıyla demekki bu 20. ayları taklit aylarııı
sodalı poğaçan en çok tuıklananlara girmiş sevozyyy iyisin iyisin sen haydii meloşş kıss bu aralar bi icraat yok galiba sende sen yapmadan duramazdın maraldaa bu aralar yapmıyoo oda yapardı hep bişilerr noldu kızlaRR SİZEEEE ÇAPTANMI DÜŞTÜK NEE TOPİKÇENEKKKKK
günaydın kızlar,
ne güzel çocuklarınızla birlikte güzel vakitler geçiriyorsunuz,
kız zefey, efe'ye kimse nazar değdirmiyorsa kesin sen değdiriyorsundur
maşallah çok içten seviyorsun ya o yüzden dedim
sevozy sen nasıl oldun, ağrıların geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?