• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

bu topikte bir anne vefat etmiş çok üzüldümm rabbim ailesine sabır versin yavrusunada uzun ömürler versinn

slm kizlar asli arkadasimiza cok uzuldum mekani cennet olsun kucuk maya annesizmi kaldi yavrum benim:14:..hangi nictiki asli cikaramadim ben off cok zor genc olum allahim ailesine sabir versin annesinin kalan omrunu kucuk kuzuya versin:2:..

merhaba kızlar ben namı deger sevtun 2 kızım ölünce bu yeni nikhimi aldım 2 sene sonra kilo verdim ve melegime yani 4 bebegime 7 hafta 2 günlük hamileyim :14::14: rahimimde açıklı vardı biliyorsunzu kanımdad pırtılaşma çıktı 33 kilo verdim yavruma kavuşmak için salı günü kalp atışını duymaya gidicem sizleri ara sıra gizliden okudum :27::27: sizler haber veriyim dedim beni tanıyanlar seven ler var mutlulugumu paylaşmak istedim :14::14:
ben sevtun 2 namid eger 3 bebek annesi cennet yolladım allahım bir daha acılarını göstermesin işşalah kzılar:14:

arkadaşınız içinde inanın çok üzüldüm rabbim kalan bebegimize ömür versin işşallah :14::14:inan okurken çok kötü oldum :14:
işşallah arada gelişmeleri yazarım eski facemi kızımdan sonra kapadım kızlar artık yok yeni açtım benimle tekrardan görüşmek isteyenler özelime mesaj atsın face linkini kabul edeyim kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi rabbime emanet olun:5::5:

merhaba kızlar ben namı deger sevtun 2 kızım ölünce bu yeni nikhimi aldım 2 sene sonra kilo verdim ve melegime yani 4 bebegime 7 hafta 2 günlük hamileyim :14::14: rahimimde açıklı vardı biliyorsunzu kanımdad pırtılaşma çıktı 33 kilo verdim yavruma kavuşmak için salı günü kalp atışını duymaya gidicem sizleri ara sıra gizliden okudum :27::27: sizler haber veriyim dedim beni tanıyanlar seven ler var mutlulugumu paylaşmak istedim :14::14:
ben sevtun 2 namid eger 3 bebek annesi cennet yolladım allahım bir daha acılarını göstermesin işşalah kzılar:14:

arkadaşınız içinde inanın çok üzüldüm rabbim kalan bebegimize ömür versin işşallah :14::14:inan okurken çok kötü oldum :14:
işşallah arada gelişmeleri yazarım eski facemi kızımdan sonra kapadım kızlar artık yok yeni açtım benimle tekrardan görüşmek isteyenler özelime mesaj atsın face linkini kabul edeyim kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi rabbime emanet olun:5::5:

ben nickinizi hatırlayamadım ama Rabbim sağlık,sıhhat verip, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

gunaydın kızzlar, yorgun bi hafta sonu,, pis bi karınn ağrısıı ile ve dünden devam eden bi başağrısı ile karsınızdayım..:25::25::25:

Merhaba,

Bebeğinizle cennette kavuşursunuz İnşallah.. Yeni hamileliğiniz de hayırlı olsun.

Günaydın Sevozy... Kim kızdırdı seni, neyi kafaya taktın bakam bi?

yumurtalıklarımmm:9: mens olsum ve cok ağrım var,son 2 senedir felan öncesinde bağağrısı tutuoo ama böle zongzongg ,olunca rahatlıorumm.ama şuan karnım,belim koptu yaaa,nefes alamıorummm.ama çalışmam gerekk:50:

yumurtalıklarımmm:9: mens olsum ve cok ağrım var,son 2 senedir felan öncesinde bağağrısı tutuoo ama böle zongzongg ,olunca rahatlıorumm.ama şuan karnım,belim koptu yaaa,nefes alamıorummm.ama çalışmam gerekk:50:

Geçmiş olsun canım.. Adet sancısı kötü. DOğumdan sonra geçer derlerdi, keşke geçseydi seninki de.

Geçmiş olsun canım.. Adet sancısı kötü. DOğumdan sonra geçer derlerdi, keşke geçseydi seninki de.

evlenmeden önce daha kötyüdü, yatakda gecirirdim ilk günü,yarı baygın.bu o günlere göre ii bile.Doğumdan sonra eğer ayaklarımı üşütmezsem cok sancım olmuo, ama şimdi 2 aydır,yaz geldi bahanesiyle ayakda ne corap,ne terlık basıom evde yerlere,üşütünce hmn ağrılı gecıo o ayy maaleseff:50:

ay bende bu sabah olmuşm nasıll nasıl ayaklarımımı üşüttüysem bu ayy karnımdan ağrıyıp belime vuruyoooo ilk suni sancıyıda verdiklerinde böle hisswedilioduu of ne günlerdii

banada geçer dediler geçmedi şimdii ikinciyi yap geçer diyolar sanırım bi aldatmacaaa
çünkü bekarkende evlenince geçer dediydiler

bugünde iş bırakma var sanırım eve gidicez öleden sonra iyi olur çmkü ilaç içmedim belim ayrılcak ortadan ikiye

gunaydin kizlar:16:..
benimde bekarken cok agrirdi belim ama dogumdan sonra gecti cok sukur..Canim annem usutuyorum diye neler yapmazdi utu isitip havluyu sarardi onu karnima koyardi ayy burnumda tutuyor cok ozledim annemi simdi yaninda olsamda doyesiya sarilsam:43:

Kizlar sizin bebisler dislerini tamamen cikardimi benimki suan kopek dislerini cikariyor kuzum 3 tanesi cikti 1 tanesini bir turlu cikaramadi mafoldu yavrum 1 aydir oksuruk,grip,istahsizlik kulaklarinda iltahaplanma oldu doktora goturdum antibiyotik verdi, sukur kulak agrisi gecti ama oksurugu bir turlu gecmek bilmiyor artik bitsin bu dis cikarma yahu daha 5 tane disi cikacak yandik:37:..

Kizlar sizin bebisler dislerini tamamen cikardimi benimki suan kopek dislerini cikariyor kuzum 3 tanesi cikti 1 tanesini bir turlu cikaramadi mafoldu yavrum 1 aydir oksuruk,grip,istahsizlik kulaklarinda iltahaplanma oldu doktora goturdum antibiyotik verdi, sukur kulak agrisi gecti ama oksurugu bir turlu gecmek bilmiyor artik bitsin bu dis cikarma yahu daha 5 tane disi cikacak yandik:37:..

kaç dişiniz var cnmm bende dün baktım bizimkinin alt dişlerine daha şişmemiş bilee 4 AZI DİŞİ VAR SEKİZ ÖNDE İKİDE ÜST AZISI TOPLAM14 İŞTE

ben nickinizi hatırlayamadım ama Rabbim sağlık,sıhhat verip, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Merhaba,

Bebeğinizle cennette kavuşursunuz İnşallah.. Yeni hamileliğiniz de hayırlı olsun.

sagolun ben eskilerdenim 5 ay yazabilidm buraya kızımı kaybettigimde çok agladılar çok desten oldular arkadaşlar bana allahım bir daha acısını göstermesin sekiler girmiyormu 2011 yılının kişileri:50::50:onlar beni çok iyi tanır:14::14:

ben de pek hatırlayamadım ama doğumdan sonra böyle oldum (bu arada rahimde açıklık pek yabancı gelmedi?), kızın zaten seni cennette bekliyordur ve dilerim zamanı gelince buluşursunuz, bu arada allah karnındaki bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin ve hayırlısıyla kucağına sağ salim almayı ve büyütmeyi nasip etsin, allah hamileliğinde ve doğumunda hep yanında olsun,

gunaydın kızzlar, yorgun bi hafta sonu,, pis bi karınn ağrısıı ile ve dünden devam eden bi başağrısı ile karsınızdayım..:25::25::25:

geçmiş olsun canım,

sagolun ben eskilerdenim 5 ay yazabilidm buraya kızımı kaybettigimde çok agladılar çok desten oldular arkadaşlar bana allahım bir daha acısını göstermesin sekiler girmiyormu 2011 yılının kişileri:50::50:onlar beni çok iyi tanır:14::14:

ben seni çok iyi hatırlıyorum sevtun olarakta çok muhabbet etmiştikkkkk ama bu dördüncü bmü ben ikinciydi sanki öle hatırladım onun üzerinedemi düşk yaşadım umarım aynı şeyleri yaşamazsın meleğini kucağın a almak nasip olur fazla ağır iş yapmaa bu seferr öle indir kaldırr yat diyosa doktor biraz yatmaya açalış inşallah bişi olmaz cnm yaa progestan falan verdimi doktor ne kullanıyosun

maral kızz ikizmiş senn bebeler eski yazını okudum noldu sonra bven orayı kaçırmışım

sevozyy bıu arada sen naptın hisar hastahanesindemi doğurdun oraya kontrole gitmişin eski yazıları okudum aslının nickini bulmak içinnnnn ama bulamadım hep aklımda mayaa aslıı hepdii beynimde gitmiyor üzerimden tır geçmiş gibi hep böle içmö içimi yiyo dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyoooooooo

Back