maral kızz ikizmiş senn bebeler eski yazını okudum noldu sonra bven orayı kaçırmışım
sevozyy bıu arada sen naptın hisar hastahanesindemi doğurdun oraya kontrole gitmişin eski yazıları okudum aslının nickini bulmak içinnnnn ama bulamadım hep aklımda mayaa aslıı hepdii beynimde gitmiyor üzerimden tır geçmiş gibi hep böle içmö içimi yiyo dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyoooooooo
allah razı olsun sagolben de pek hatırlayamadım ama doğumdan sonra böyle oldum (bu arada rahimde açıklık pek yabancı gelmedi?), kızın zaten seni cennette bekliyordur ve dilerim zamanı gelince buluşursunuz, bu arada allah karnındaki bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin ve hayırlısıyla kucağına sağ salim almayı ve büyütmeyi nasip etsin, allah hamileliğinde ve doğumunda hep yanında olsun,
geçmiş olsun canım,
ben seni çok iyi hatırlıyorum sevtun olarakta çok muhabbet etmiştikkkkk ama bu dördüncü bmü ben ikinciydi sanki öle hatırladım onun üzerinedemi düşk yaşadım umarım aynı şeyleri yaşamazsın meleğini kucağın a almak nasip olur fazla ağır iş yapmaa bu seferr öle indir kaldırr yat diyosa doktor biraz yatmaya açalış inşallah bişi olmaz cnm yaa progestan falan verdimi doktor ne kullanıyosun
iyiyim sevozycan sen nasılsın ?
kızlar merhaba , iyisinizdir inşallah sizler ve kuzularınız .
Biz hala geceleri uyanıyoruz . doktora gittik fiziksel hiçbir sorun yok ama psikolojikmiş . nasıl aşıcaz bilmiyorum çocuk uykusunda ağlıyor , park , ördek , nene , baba diyor. gündüz yaşadıklarını gece de yapmak istiyor . ne yapacağımı şaşırdım valla .
saati bile belli uykusunda ağlıyo gözleri kapalı .odasında yatıyor Bade sesini duyunca gidiyorum yanına beni görünce daha da çok ağlamaya başlıyo kucağıma alıyım diyorum kendini yatağın içinde ordan oraya atıyo çığlık atıyo . sonra bu ağlamalara daha fazla tahammül edemeyen babamız geliyor odaya . bizim kız bir anda susuveriyor kollarını açıp beni al der gibi babasına uzanıyor . beni geceleri istemiyo eşim sallayarak tekrar uyutuyo ama 45 dk. falan sürüyormuş.gece 2 posta kalkıyor 1 ve 4 gibi . bu sabah 10 da uyandı mesela . kan tahlili bile yaptırdık hiçbişey çıkmadı . doktor psikolojik dedi. çocuk psikiyatrisinden yardım alabilirsiniz dedi . gece terörü galiba .
Evet canım.. Araştırmıştım ben de, gece terörü ya da uyku terörü diye tanımlamışlar. Arkadaşımın oğlunda olmuş, kuzenimin kızında olmuş. Çocukların %3'ünde görülür diyor ama galiba daha sık görülüyor. Arkadaşım muska yazdırmış, kuzenimse sürekli okumuş. Ben de hep okudum çok şükür baya geçti ama her an olacak diye korkuyorum. Mert de hep babasında sakinleşti. Ama öyle kucağına alınca değil, baya uğraşıp uyandırıyordu babası anca o zaman sakinleşiyordu. Doktorumuz sakinleştirici ilaç önerdi ama almadım. Seninki de kısa sürede geçer bence. Sen sakin ol.
ayy inşallah melofer ya .
tam ohh dedik gece yatırıyordum sabah kalkıyordu . eşim bi seyahata gitti , döndü sonra hortladı bu olay . heralde o gidince dönmeyeceğini falan mı düşündü . ayrılık kaygısı mı yaşadı ne ? çocuk büyütelim derken doktor olduk valla :))
oyy canlarım bmmm cok gecmıs olsun yaaaa..gece odası karanlık değil dimi, elif kucukken öle çığlık çığlık ağlardı..nzmn holün ışığını acık bırakıp ytrdm azaldı siddetii..Bol bol okumak geerek yavum yaa.acaba gunduz bsyden korkuo olabilir mi??
hep karanlıkta yattı Bade . acaba ufak bir ışık mı açsam .
ac ac elif de öleydi,hatta ısık zararlı bebeğe dedıllerınden hep karanlıkda yatıı.amma bı ara böle bağırınca annem bu cocuk korkuo ıışık aç dedi, hakket öle yaptım gecti..
Abuu benimki hala bizim odada yatıyor..Nasıl ayırcam ben bu sıpayı bilmiyorum.. Yatağı da yok daha yavrumun... Ranza alalım da bari kardeşine hazırlık olsun.. Gerçi eşim kendini hazır hissetmiyormuş ikinci bebeğeBen de hazır değilim ama erteledikçe hiç hazır olmıycam.. Kardeşsiz büyümesini de istemiyorum..
kaza kursunu ne güne duruoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?