• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar
grubumuzun en gülen yüzlü en cana yakın üyelerinden biri Aslımızı kaybettik buradaki nick i neydi bilemedim bulamadım eski yazılarını Mayanın annesi belki bilirsiniz ne olur siz de oun için bolca dua edin Maya annesiz kaldı ona da çok dua edin olur mu:43:

allah rahmet eylesin, maya bana yabancı gelmedi (ben de maya ismini koyup koymamakta tereddüt etmiştim de), rahatsızlığı mı vardı?, maya ya kim bakacak şimdi, allah hayırlı insanları karşısına çıkarsın ve anneliğin eksikliğini pek hissettirmesin, aslı'nın da allah toprağını bol etsin, günahları affetsin ve makamını cennet eylesin...

cok gecmıs olsun aydebaa... yavrukuşş cog ağladı mı nasıl düştü kiii??

kızzzlar.havada bi tuhaf.n eyapsak haftasonu..bnm elifim iilesşti diodum iki gündür yine ağız burun akıo.soğuksoğuk terlıoo yaa.ilaçlara tekrra başladım.hatta bnm hatam iileşti diyp kesmiştim 4 günde..onadan mı tekrarladı acaba,,nie böle oluo anlamadım ya:50:

antibiyotiği yarım kesmeyecekmişsin canım, 5 günse 5 gün, 7 günse 7 gün vermen gerekiyormuş

Günaydın kızlar
grubumuzun en gülen yüzlü en cana yakın üyelerinden biri Aslımızı kaybettik buradaki nick i neydi bilemedim bulamadım eski yazılarını Mayanın annesi belki bilirsiniz ne olur siz de oun için bolca dua edin Maya annesiz kaldı ona da çok dua edin olur mu:43:

Başımız saolsun çook üzüldüm ALlah rahmet eylrsin neden vefat etmiş ne olmus

Günaydın kızlar

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.. Genç ölümü çok zor.. Allah o yavrucağı bu dünyada hep meleklerle korusun. Neden ölmüş biliyor musunuz?

allah rahmet eylesin, maya bana yabancı gelmedi (ben de maya ismini koyup koymamakta tereddüt etmiştim de), rahatsızlığı mı vardı?, maya ya kim bakacak şimdi, allah hayırlı insanları karşısına çıkarsın ve anneliğin eksikliğini pek hissettirmesin, aslı'nın da allah toprağını bol etsin, günahları affetsin ve makamını cennet eylesin...

antibiyotiği yarım kesmeyecekmişsin canım, 5 günse 5 gün, 7 günse 7 gün vermen gerekiyormuş

cnm antibiyotık vermıom.Pedıtus,prospan öksürük surubu,pedifenn,arada bal zencefil felan

Başımız saolsun çook üzüldüm ALlah rahmet eylrsin neden vefat etmiş ne olmus

4 aydır kansermiş kızlar.hastanedeymiş.

İki gündür ağlamaktan harap oldum şurda... Allah'ım o yavrucağı korusun.. Daha çok küçük, hiç hatırlamıycak annesini.. İnşallah anneannesi veya babaanesi vardır da ona anne şefkati gösterirler. Anneciğim öldüğünde kardeşim 12 yaşındaydı, şimdi doğru dürüst hatırlamıyorum annemi diyor. Allah'a şükür ki biz büyüktük, annesinin yerine iki tane cadı ablayla kaldı.

Günaydın kızlar

maya nerde şimdi acaba, kim bakıo??

Çok üZüldüm yaa valla kaç yaşında acaba

Günaydın kızlar

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
ya ıcım gıdıyo bebekler cocuklar annesız kalınca kım annne sevgısı sevkatı gosterebılırkı rabbbım mayayı korusun sevgıleyle donatsın cevresını sevdıklerıne sabır versın
anne olana kadar olmekten kokrmazdım ama sımdı okadar korkuyorum kı cocuklarımın annesız kalmasından dusunuyorum zaman zaman cook cok zor rabbım hıc bı anne ve anne kuzuzusunu bırbırınden ayırmayısınnnnn bu forumdamıydı gecmısten bı yazısını kopyalasanız ben hatırlklayamadım

Günaydın kızlar

Canım ya allah rahmet eylesin. Ne oldu ki?? Yavruya içim kıyıldı resmen. Cemre olduğundan beri Allah'a dua ediyorum. Bana kızımın büyüdüğünü görecek kadar ömür nasip et, onu annesiz bırakma diye. Allahım hiç bir yavruyu annesinden ayırmasın. İnan ki çok üzüldümm. Allah annesinin ömrünü Maya'ya versin:(

cok gecmıs olsun aydebaa... yavrukuşş cog ağladı mı nasıl düştü kiii??

kızzzlar.havada bi tuhaf.n eyapsak haftasonu..bnm elifim iilesşti diodum iki gündür yine ağız burun akıo.soğuksoğuk terlıoo yaa.ilaçlara tekrra başladım.hatta bnm hatam iileşti diyp kesmiştim 4 günde..onadan mı tekrarladı acaba,,nie böle oluo anlamadım ya:50:

Canım geçmiş olsun. Cemre de hasta gibi, soğuk soğuk terliyor. Sesi de kısıldı. Dün peditus verdim.

Kizlar okadar degisik bi aciki bu tarifi yok durup durup maya aklima geliyor dustigunde kimkaldiracak eli uf oldugunda kime nazlanacak anne sevgisi sevkati okadar farkliki allahim yardimcisi oldun hep iyilerle karsilastirsin bole salak salak yiruyorum bnde yollarda kendimi gelemedim hala allahim bizi cocuklarimiza cocuklarimizoda nize bagislasin allah ailedone sabir versin okadar iyi yurekli becetikli cana yakin bi arkadastiki

Kizlar okadar degisik bi aciki bu tarifi yok durup durup maya aklima geliyor dustigunde kimkaldiracak eli uf oldugunda kime nazlanacak anne sevgisi sevkati okadar farkliki allahim yardimcisi oldun hep iyilerle karsilastirsin bole salak salak yiruyorum bnde yollarda kendimi gelemedim hala allahim bizi cocuklarimiza cocuklarimizoda nize bagislasin allah ailedone sabir versin okadar iyi yurekli becetikli cana yakin bi arkadastiki

Burdaki nick'i neydi Zeynep?

ozzlem83
kıss sen normalmi oldun sezeryanmıııı bidee oğluşş kaç ekimde doğduu
Annem ben sancıyla gidip sezeryanla çıktım doğumdan çok şükür rahattı sıkıntı yaşamadım iyikide sezeryan olmuş yaniii

kızlar bide bu Meningokoksemi aşısı ne olaccakkk yaa ne zaman kadar vurulması lazım ne düşünüyosunuzz bu hep kafamı kurcalıyoooooo

Doktorumuz meningokok aşısını 2 yaşında dedi hatta 25 aylıkken filan vurucaz

Çok üzüldüm yaaa rabbim o kuzuya güzel ömürler yazılar yazsın annesinin kokusundan ayrı olması nekadar acı olacak onun için kurban olurum yaaa rabbim çocuklarımızın yüzüne baksınn ayırmasın hiçbir kuzuyu annesinden ayırmasın

kızlar içimden bir şeyler yazmak gelmiyor,
şimdiden size güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum,
bu haberle ne kadar iyi geçer bilmiyorum ama çocuklarımızla
zamanlarımızı dolu dolu ve anlamlı geçirmenin anlarını ve zevkini yaşayalım,

Back