2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

bnm ki ömründe giymez takım elbise ben nasıl giycem dio şimdi onun telaşı sarmış [/QUOTE]

benimkide hiç giymez hep spor giyiniyor.
soruyo hafta sonu gelirken ne giyeyim diye bende şimdilik istediğini giy dedim ama istemeye gelince takım giyersin dedim :))
nasıl olacak o halini çok merak ediyorumm

bnm ki ömründe giymez takım elbise ben nasıl giycem dio şimdi onun telaşı sarmış

soruyo hafta sonu gelirken ne giyeyim diye bende şimdilik istediğini giy dedim ama istemeye gelince takım giyersin dedim :))
nasıl olacak o halini çok merak ediyorumm [/QUOTE]
ay evet yaaa hiçtakımla gmrmedim bende aşkımı
heyecanla bekliyorum m_e_l anlatmanı
kızlar bende pazartesi anlatırım nasıl geçtiğini :))

anlat cnmmmmm

nasıl olacak o halini çok merak ediyorumm
ay evet yaaa hiçtakımla gmrmedim bende aşkımı

anlat cnmmmmm [/QUOTE]

zaman geçmiyo yaa durdu sanki hemen pazartesi olsunda anlatayım

zaman geçmiyo yaa durdu sanki hemen pazartesi olsunda anlatayım

pazartesi askerlikten 1 hafta daha yemiş olcam bende [/QUOTE]

evetttt hayırlısıyla biter inşallah :)
varya şimdi aşka geldim çok pis ben aşkımı görmek istiyorummmmmmmm özledimmmmmmmmm :98:

pazartesi askerlikten 1 hafta daha yemiş olcam bende

evetttt hayırlısıyla biter inşallah :)
varya şimdi aşka geldim çok pis ben aşkımı görmek istiyorummmmmmmm özledimmmmmmmmm :98:[/QUOTE]

bende bende yaaa :84::84::84:

bende bende yaaa :84::84::84:

cnm benım yaaa
nerde askerlik yapıyo[/QUOTE]

cnm ben askerimin nerde askerlik yaptığını topikte paylaşmıom ama sana özellden yazarınm olur mu akşama nişanlık fln koycam burayaaa kına kıyafetleri fln seçmeye başlayalım şimdiden nişan tepsisi fln koyalım beğenelim gel sende akşama netin varsa

cnm benım yaaa
nerde askerlik yapıyo

cnm ben askerimin nerde askerlik yaptığını topikte paylaşmıom ama sana özellden yazarınm olur mu akşama nişanlık fln koycam burayaaa kına kıyafetleri fln seçmeye başlayalım şimdiden nişan tepsisi fln koyalım beğenelim gel sende akşama netin varsa [/QUOTE]

evet net var cnm girebilirsem gelirim muhakkak.yorgun oluyorum akşamları pek girmiyorum o yuzden :)

evet net var cnm girebilirsem gelirim muhakkak.yorgun oluyorum akşamları pek girmiyorum o yuzden :)[/QUOTE]

peki sen blrsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…