bende sinir oluyorum ona ama şimdi baktımda bele kadar gösteriyor![]()
evet çogunluk öyle.
orda bi kırmızı gömlek vardı görmüşşündür kesin kurban bayramında alacaktım hiç bi yerde kalmamıs onuda çok beğenmiştim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sinir oluyorum ona ama şimdi baktımda bele kadar gösteriyor![]()
evet çogunluk öyle.
orda bi kırmızı gömlek vardı görmüşşündür kesin kurban bayramında alacaktım hiç bi yerde kalmamıs onuda çok beğenmiştim :)
evet kemerli güzel oluyo
hafta içi aldım aldım alamadım yandım :)))
alırsın ya ben netten senn için araştırıom kıyafet![]()
alırsın ya ben netten senn için araştırıom kıyafet![]()
az işim var benim kızlar görüşürüz sonra
yeşilgöz ne demek
her zaman elimizden geldiğince yardım ederik julimle![]()
tabikisi de koyarız cnmnişan kıyafetleri yada söz kıyafetleri resim koyabilirmisniz buraya ???
rica ederiz cnm ne demek herzaman gel her zaman konuşuruz sohbet ederiz paylaşırız bildiklerimizi birbirimizleçok saol cnm benim :)
ilk defa boyle yazıyorum biliyormusunuz arkadaslar çok iyisiniz saolun yardımlarınız için :2:
geldim cnmkızlarrrrr nerdesinizzzzz :)
tabikisi de hejarımaz işim var benim kızlar görüşürüz sonra
yeşilgöz ne demek
her zaman elimizden geldiğince yardım ederik julimle![]()
tabikisi de koyarız cnm
rica ederiz cnm ne demek herzaman gel her zaman konuşuruz sohbet ederiz paylaşırız bildiklerimizi birbirimizle
geldim cnmama sen gitmişsin
burdayım cnm geldim.baktım kimsecikler yok bende biraz işlerime bakayım dedim :)
tabikisi de koyarız cnm
rica ederiz cnm ne demek herzaman gel her zaman konuşuruz sohbet ederiz paylaşırız bildiklerimizi birbirimizle
geldim cnmama sen gitmişsin
burdayım cnm geldim.baktım kimsecikler yok bende biraz işlerime bakayım dedim :)
iii yapmışsın cnm daha topiğimiz yeni herkes keşfedemedi daha bi kaç gün sora daha da canlanır hareketlenir fıstıkcım![]()
iii yapmışsın cnm daha topiğimiz yeni herkes keşfedemedi daha bi kaç gün sora daha da canlanır hareketlenir fıstıkcım![]()
inşallah cnm.
acaba ne zaman nişanlanacam :)
sen nişanlandınmı?
inşallah cnm.
acaba ne zaman nişanlanacam :)
sen nişanlandınmı?
bnm ki mayısta teskere alıo temmuz ağustos gibi nişanım var kısmetse![]()
bnm ki mayısta teskere alıo temmuz ağustos gibi nişanım var kısmetse![]()
hayırlısı olsun cnm darısı başıma inşallahhhhhhh![]()
hayırlısı olsun cnm darısı başıma inşallahhhhhhh![]()
amin inş sizin tarih belli deil demi isteme olsun ondan sora tarih alırsınız zaten![]()
amin inş sizin tarih belli deil demi isteme olsun ondan sora tarih alırsınız zaten![]()
yok cnm deil ama en kısa zamanda olur bizimki kısmetse düğünde 2-3 ay sonra olacak çünkü
çok heyecanlınıyom yaaaaa :)))))
yok cnm deil ama en kısa zamanda olur bizimki kısmetse düğünde 2-3 ay sonra olacak çünkü
çok heyecanlınıyom yaaaaa :)))))
bunlar tatlı heyecanlar cnm bnm sen bnmkini bi görsen konuşurken bile heyecan basıo aşkıma![]()
cumartesi nişanlanıyorummmm bendeeee
bunlar tatlı heyecanlar cnm bnm sen bnmkini bi görsen konuşurken bile heyecan basıo aşkıma![]()
bende benımkınden daha çok heyecanlıyım o pek belli etmez heyecanını.
hayırlısıyla bu haftayı bi atlatsak varya sonra hepsi peşin sıra gelecek hayırlısıyla![]()