2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

bnm ki ömründe giymez takım elbise ben nasıl giycem dio şimdi onun telaşı sarmış :60::60:[/QUOTE]

benimkide hiç giymez hep spor giyiniyor.
soruyo hafta sonu gelirken ne giyeyim diye bende şimdilik istediğini giy dedim ama istemeye gelince takım giyersin dedim :))
nasıl olacak o halini çok merak ediyorumm :60::60:

bnm ki ömründe giymez takım elbise ben nasıl giycem dio şimdi onun telaşı sarmış :60::60:

soruyo hafta sonu gelirken ne giyeyim diye bende şimdilik istediğini giy dedim ama istemeye gelince takım giyersin dedim :))
nasıl olacak o halini çok merak ediyorumm :60::60:[/QUOTE]
ay evet yaaa hiçtakımla gmrmedim bende aşkımı :52:
heyecanla bekliyorum m_e_l anlatmanı
kızlar bende pazartesi anlatırım nasıl geçtiğini :))

anlat cnmmmmm :16::16:

nasıl olacak o halini çok merak ediyorumm :60::60:
ay evet yaaa hiçtakımla gmrmedim bende aşkımı :52:

anlat cnmmmmm :16::16:[/QUOTE]

zaman geçmiyo yaa durdu sanki hemen pazartesi olsunda anlatayım:61:

pazartesi askerlikten 1 hafta daha yemiş olcam bende :64::64:

evetttt hayırlısıyla biter inşallah :)
varya şimdi aşka geldim çok pis ben aşkımı görmek istiyorummmmmmmm özledimmmmmmmmm :98:[/QUOTE]

bende bende yaaa :84::84::84:

bende bende yaaa :84::84::84:

cnm benım yaaa
nerde askerlik yapıyo[/QUOTE]

cnm ben askerimin nerde askerlik yaptığını topikte paylaşmıom ama sana özellden yazarınm olur mu :70: akşama nişanlık fln koycam burayaaa kına kıyafetleri fln seçmeye başlayalım şimdiden nişan tepsisi fln koyalım beğenelim :52::52: gel sende akşama netin varsa

cnm benım yaaa
nerde askerlik yapıyo

cnm ben askerimin nerde askerlik yaptığını topikte paylaşmıom ama sana özellden yazarınm olur mu :70: akşama nişanlık fln koycam burayaaa kına kıyafetleri fln seçmeye başlayalım şimdiden nişan tepsisi fln koyalım beğenelim :52::52: gel sende akşama netin varsa [/QUOTE]

evet net var cnm girebilirsem gelirim muhakkak.yorgun oluyorum akşamları pek girmiyorum o yuzden :)

cnm ben askerimin nerde askerlik yaptığını topikte paylaşmıom ama sana özellden yazarınm olur mu :70: akşama nişanlık fln koycam burayaaa kına kıyafetleri fln seçmeye başlayalım şimdiden nişan tepsisi fln koyalım beğenelim :52::52: gel sende akşama netin varsa

evet net var cnm girebilirsem gelirim muhakkak.yorgun oluyorum akşamları pek girmiyorum o yuzden :)[/QUOTE]

peki sen blrsn cnm :16:

Back