2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

yok cnm düğünle arası fazla uzun olmayacagından aile arasında olacak kısmetse.
ama ev küçük olduğu için yani nişanda yaklaşık 50-60 kişi olabilir o yuzden ev almaz.arka sokakta bi dernek var orada yapabilirim.ama yine çok yakınlarımız gelir yani.komşulardan bir kaç kişi hariç kimseyi çağırmayız yani

yok cnm düğünle arası fazla uzun olmayacagından aile arasında olacak kısmetse.
ama ev küçük olduğu için yani nişanda yaklaşık 50-60 kişi olabilir o yuzden ev almaz.arka sokakta bi dernek var orada yapabilirim.ama yine çok yakınlarımız gelir yani.komşulardan bir kaç kişi hariç kimseyi çağırmayız yani

bende öle düşünüordum ama soradan nişan yapmaya karar verdim salonda bir kere yaşıcaz bunları sonra keşke demek istemiorum :16:

hmmm
bence 3 ay olursa salonda yapma derim.ama bi sene olursa mutlaka yap.
bende önceden hep salonda yapacam falan derdim ama şimdi oyle diyemiyorum.çünkü düğünle nişan arası en fazla 3 ay olur.hatta kayınvaliden nisan başı gibi yaparız demiş yani.

hmmm
bence 3 ay olursa salonda yapma derim.ama bi sene olursa mutlaka yap.
bende önceden hep salonda yapacam falan derdim ama şimdi oyle diyemiyorum.çünkü düğünle nişan arası en fazla 3 ay olur.hatta kayınvaliden nisan başı gibi yaparız demiş yani.

ben seviorum oynamayı fln istiorum aşkımda istio :9:

bende seviyorum cnm ama benımkı pek sevmez.
yine oynayacaz benımkındede ya pc den calarız yada org tutarız. bi gelsinler hayırlısıyla sonrada istesinler hepsi konuşulacak inşallah

bende seviyorum cnm ama benımkı pek sevmez.
yine oynayacaz benımkındede ya pc den calarız yada org tutarız. bi gelsinler hayırlısıyla sonrada istesinler hepsi konuşulacak inşallah

evet cnm bnm daha 4 ayım var en az askerim 4 ay sora gelcek

Back