2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

hayırlı olsun canım. allah tamamına erdirsin. anlat bakayım nasıldı neler oldu:64:

amin cnm çok tskler.
anlatılmaz yaşanması lazım ama ben biraz anlatayım cnm :16:
çok güzeldi cnm çok heyecanlıydık.ilk dansı nasıl edeceğiz diye düşünüp durduk ama çook heyecanlı ve güzeldi hersey.düğün gibi nişan oldu çok kalabalıktı.hiç oturmadık hep oynadık walla :64::64:
nişandan sonrada yemeğe gittik.
ama ben o akşam hastalandım tabi öksürmeye başladım dudağımda uçuk çıktı. dün öğlenden bugun sabaha kadar hep yattım.çok halsizdim baş ve boğaz ağrısı vardı. bugun bağazım acımıyo ama aşırı derecede halsizlik var kolumu zor kaldırıyorum.

amin cnm çok tskler.
anlatılmaz yaşanması lazım ama ben biraz anlatayım cnm :16:
çok güzeldi cnm çok heyecanlıydık.ilk dansı nasıl edeceğiz diye düşünüp durduk ama çook heyecanlı ve güzeldi hersey.düğün gibi nişan oldu çok kalabalıktı.hiç oturmadık hep oynadık walla :64::64:
nişandan sonrada yemeğe gittik.
ama ben o akşam hastalandım tabi öksürmeye başladım dudağımda uçuk çıktı. dün öğlenden bugun sabaha kadar hep yattım.çok halsizdim baş ve boğaz ağrısı vardı. bugun bağazım acımıyo ama aşırı derecede halsizlik var kolumu zor kaldırıyorum.

geçmiş olsun canım dikkat et

slm kızlar istanbuldayım pazar akşamı aranıza döneceğimmmm :29:bende sizi özledim :29:

Back