dans konusunda en rahat bizizikimizde küçüklükten beri dans ediyoruz. ben konseravtuar okuduğum dönemde dans eğitimi de alıp profesyonel olarak ders verdim. hem salon dansları hem halk oyunlarında. o da çok iyidir. keşke aynı yerlerde bulunsaydık yardımcı olurdum sizlere. kaçamak yapmaya çalışın bence bir iki saatliğine. daha rahat dans edersiniz nişanda
ooooooooh ne güzel. yaz gelse de abimin düğününde oynasamseneye de kendi düğünümde inşallah. ayy ben nişanımı nasıl yapsam acaba. siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz kızlar
ama ben bilmiyorum hiç. benim düğün çok yoğun olacak çünkü. şöyle anlatayım kabataslak. nikahımız romada olacak başbaşa hiç kimse olmayacak. ondan sonra türkiyede kına gecesi ve düğün olacak. ardından fransada bir düğün daha. ve ardından ingilterede bir düğün daha. yani ben dört kez gelinlik giyeceğim. ama nikahımdaki çok farklı ve özel olacak. iki ayrı gelinlik hazırlıyorum. nikahtaki aşkıma özel. diğerini herkes görecek zaten. yani toparlarsak nikah,kına,üç düğün ettimi beş gün (bu en az ihtimal eğlenceler sabahlara kadar uzar) arada git geller falan iki hafta sürecek planımıza göre. o yüzden nişanda kararsızım ben
cnm bnm de en az 2 düğün olcak ben baska bir şehiire gelin gitcem çünkü
anladım. zor böyle de yaaa off. hayırlısı olsun güzelim. mutlu olalım da varsın başka yer olsun. bende ingiltereye gelin gidiyorum. aşkım şu an orda evimizi yapıyor. ne yapacağım o evle onu da bilmiyorum ama:95:
bnm de ev yapılıo bi yandan cnm lamiantlarım fln yapıldı iştee beklioz askerden gelsin die diğer şeyleri yapmak için
hımm ne güzel. benim sözlüm mimar. kendi şirketleri var. çok büyük bir ev yapıyor müstakil. ben istemedim ama yapıyor. dedeside yap oğlum yap oğlum diyo. çok kalabalığız büyük olacak tabi diyo. tamam öyle yeğenlerimizde hep bizde olur ama ne bileyim. neyse kabası yapıldı zaten. şimdi de iç tasarımları ve eşya tasarımları yapıyoruz ikimiz birlikte
hım ne güzel cnm bnm evde büyük ama apartman dairesi ben öle seviorum yaa zaten karadenizin her yeri yeşil
evet yeşil olması çok güzel. biz de bahçe yapıyoruz. köpeğim var benim. onun da var. çiçekli ağaçlı bir bahçe olacak kısmetse. benim şuan evim apartman dairesi. sitede yaşıyorum. kocaman gayet memnunum ama sözlüm biraz abartıyor. her şeyin en iyisi olmalı baban ve altı abin var uğraştırma beni diyoisteme günüm de feciydi. mahvettiler aşkımı
özeniosa bırak yapsın cnm kırma hevesiniabartmak güseldir bazen
kırmıyorum kesinlikle çevremdeki tüm kızlar büyük hanımlar falan özeniyolar gördükçe. daha ne istiyosun diyolar. bişey istemiyorum ama anlamıyo kimseisteme günü de abimler tutturdu düşünelim düşünelim diye. görsen halini kıyamam mahvoldu. ikide bir bi laf söylüyolar terletiyolardı iyice. bi de ben farketmeden yengemler onun kahvesine biberle tuz koymuşlar. her zamanki gülümsemesiyle içti bende hiç anlamadım. sonra söylediler. gıkını çıkarmadı hiç bişeye bitanem. ne gündü ama hala gülüyorum. sonra mutfağa geldi ceketini çıkardı bi baktım gömlek su gbi. içim gtti anlatamam. hemen değiştirdim gömleğini kimseye çaktırmadan
ay kıyamam cnm yaaa nasıl özendim şimdi pofff bnm ki de gelsede başlasak artık isteme işine haziranda isteme olcak bizede temmuzda nişan kısmetse
bizim şimdi karşılıklı iki düğün olacağı için üstüste geliyor. önce biz gttik onun kardeşini abime istedik. sonra onlar geldi. geçenlerde onların nişanını yaptık. yaza bizimki olacak temmuzda. ağustos sonunda onların düğünü olacak. biz daha geç istediğimiz için 2012de evlencez. bizim böyle arka arkaya çifter çifter. nişan için kıyafet bakıyomusun
kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?