- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
- Konu Sahibi RainbowColors
ay benim bugünler yumrtlama günlerim çok garip hissediyorum inşallah tutar bu ay ama hiç belirti yok daha yumrtlamaya dair
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım canım az önce nerde senin okulun
demirtaşin köyü geçen sene eş durumundan geldim ben
eşim de çalıştı demirtaşta bilirim orayı hangi köy???orda mı oturuyorsun merkezde mi???
yaaa benimki şihlar köyü sizinki neresi hocam
bi kargıcaktayız ama ev mahmutlarda...eşin öğretmen mi tanırız belki
yok hocam eşim öğretmen değil biz merkesde oturuyoruz ne güzel burdan biriyle tanişmak
dönünce de görüşürüz ben sürekli nete giremiyorum burda ama haberleşelim face book sayfan varsa eklerim seni mesaj göndereyim:)))
olur tabi görüşelim ben günlük gidiş geliş yapiyorum köye mesajla face sayfani at görüşelim o zaman
batdaş bulmak güzel sanırım benim de 16 -18 ağustos arası bu ay çok geciktiği için umutlanmıştım ama olmadı işte((
way battaşım hg olsun be tatlım bi daha ki ay hep birlikte el ele veririk tuttururuz yumurtlama günlerini allahın izniyle gelsin bebişler
canım yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum nasıl olcak şimdi???
bak batdaşini kaptim srdrhly :)))
geldin girdin aramıza (şaka)
dur ben atim sana
kızlar maşallah kıskandım bi tanış çıkmadığınız kaldı
bu arada kızlar ben ovulasyonumu kendim anlıyabiliyorum ağrıdan sancıdan sizinde o kadar belirgin oluyor mu yaa?
sadece benim mi
ooo öyle çok pis araya girerim :)))
kızlar maşallah kıskandım bi tanış çıkmadığınız kaldı
bu arada kızlar ben ovulasyonumu kendim anlıyabiliyorum ağrıdan sancıdan sizinde o kadar belirgin oluyor mu yaa?
sadece benim mi
ekleyemedim ki seni nasıl olcak ben internet özürlüyüm
üzülme burda hepimiz birbirimizle tanişiriz nolcakki :))
ben senin adini soyadini buldum da face sayfani bulamadim okul sayfasindan girip seni buldum facebook sayfanda profilde ne resmi var söyle ben seni eklim