- Konu Sahibi RainbowColors
selin hocama face sayfani da buldum da arkadaşlik tekliflerin kapali malesef
canım benim seninki de öyle çıkıyor bana o yüzden ekleyemedim(((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar maşallah kıskandım bi tanış çıkmadığınız kaldı
bu arada kızlar ben ovulasyonumu kendim anlıyabiliyorum ağrıdan sancıdan sizinde o kadar belirgin oluyor mu yaa?
sadece benim mi
benmde eltim yeni doğurdu bide konuşmuoruz küsüz resmen nispet yapıo benm olmuo diee uyuz
canım benim seninki de öyle çıkıyor bana o yüzden ekleyemedim(((
seninde olacak merak etme :)) kaçıncı denemedesiniz
1.5 yıldır istioruz tatlım 6 ay önce hamile kaldım ama kalbi durdu bebeğimin aldırmak zorunda kaldım
4 ay oluo aldıralı şiddetle tekrar istioruz hayırlısı artık
canım benim inş bu kez bebeğin daha güçlü gelirde, kucağına almak nasip olur. bizde 1 ay önce başladık. ilk ay olmadı. bu 2. denemeler bakalım ne olacak?
canım e posta adersini mesaj at ordan davet edeyim seni
1.5 yıldır istioruz tatlım 6 ay önce hamile kaldım ama kalbi durdu bebeğimin aldırmak zorunda kaldım
4 ay oluo aldıralı şiddetle tekrar istioruz hayırlısı artık
canım benim inş bu kez bebeğin daha güçlü gelirde, kucağına almak nasip olur. bizde 1 ay önce başladık. ilk ay olmadı. bu 2. denemeler bakalım ne olacak?
ekledim seni kusura bakma kizim uyandi meyvesini yedirip te geldim
inşallah bu defa sağlikli bir bebeğin olurr
oh bee sonunda bizim topikimize de biraz hareket geldi nerde hareket orda bereket çoooooooook bereketli bir ay olsun inşallah
oh bee sonunda bizim topikimize de biraz hareket geldi nerde hareket orda bereket çoooooooook bereketli bir ay olsun inşallah
canım valla çok hoş oldu bu topik ama hala istek gelmedi face te
ay bugün çok sıkıcı yaw regliyim bi an önce yumurtlama günlerime gelsemde çalışmalara başlasak
çalışmasıda güzel be çalışan demir paslanmaz ( çalışan kadın yaşlanmaz) çalışalım parıldıyalım
aaa olurmu gönderdim yaa beklemede diyor