2011 Ağustos'da gel bebek gel:) diyenler

sanırım çok da düşünmemek gerek değil mi, çünkü yaş ilerledikçe de zorlaşıyor hem fiziksel hem de ruhsal olarak, ikisi birlikte büyüsünler, eşimin ilk evliliğinden de bir oğlu var 6 yaşında o da çok istiyor yeni bir bebek:)peki birşey soracağım, spirali çıkarttıktan hemen sonra hamile kalınabiliyor mu?bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
kendini hazır hiisediyorsan çok bekleme bencede.Ama işte kendini hazır hissetmek çok önemli burada.
 
Merhaba ben de yeni karar verip yeni çalışmalara başladım bu yaz olsun bu iş hadi bakalımmm hayırlısı.
 
Merhaba ben de yeni karar verip yeni çalışmalara başladım bu yaz olsun bu iş hadi bakalımmm hayırlısı.

Bende bebiş düşünüyorum başladık bakalım çalışmalara reglime daha var 10 temmuzda belli olur bakalım ne olacak... Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler verir inşallah....

merhaba inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Sık sık gelin arkadaşlar birbirimizi motive edelim.
 
selam ben girdiğimde topikte kimse olmuyo :84::84: dretleşmek istiyorduum ben:KK59:
 
farklı bir konu açılmış bende oradayım orası daha aktif çünkü.sizde gelin.hatta kapatılmasını rica ettim konunun .diğer taraftan devam ederiz.
 
temmuzda hamile kalanlar konusunda paylaşımlarımıza devam ediyoruz arkadaşlar fakat temmuzda umuduğunu bulamayan ve hayallerini Ağustosa aktaran dostlarla paylaşımlarımıza buradan devam edeceğiz.hepinizi beklerim.
 
Arkadaşlar merhaba...Öncelikle hepinizin Allah gönlüne göre versin diyerek bişeyler yazmak istedim...Öncelikle stres ve sıkıntıdan uzak durun ve gün aşırı ilişkiye girip akıntılarınızı özellikle takip etmenizi öneriyorum akıntınız olduğu günleri sakın kaçırmayın o günleri iyi değerlendirin... 12 14 16 18 20. günlerinizide sakın sakın kaçırmayın...İlişkiden sonra sağa veya sola yatarak poponuzun altına yastık koyarak azıcık kaldırın gerekirse öyle yatıp uyuyun...Yine aklıma bişey geldikçe sizlerle paylaşırım Allahım yardımcınız olsun bizede dua edin teyzelerii haa bu arada biz 8 haftalığız teyzeleriii:KK69::nazar::nazar::nazar:
 
temmuzda hamile kalanlar konusunda paylaşımlarımıza devam ediyoruz arkadaşlar fakat temmuzda umuduğunu bulamayan ve hayallerini Ağustosa aktaran dostlarla paylaşımlarımıza buradan devam edeceğiz.hepinizi beklerim.:21::21:.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm hayırlı olsun topiğin umarım hepimize şans getirir en kısa zamanda dileğimiz gerçekleşir göbişimiz bebek dolar hepimizin
 
Bende geldimmm :KK74: Hayırlı olsun canım inşallah bu ay yüzümüz gülecek
hoşgeldiniz arkadaşlar diğer taraftaki ağustos listesini buraya kopyalıyorum 1.sayfaya.dileğim gelenlerin çoğalmaması.İnşallah temmuzda hamile kalmanız ama olmazsa Ağustosta inşallah bu iş tamam.
bende 2/3 güne listedeyim :KK14:
 
X