- Konu Sahibi RainbowColors
-
canım dün daha yeni regl oldum yani hamile değilmişim((( 45 de adet oldum buay sanırım bebek yine döllendi ama yerleşemedi sen nasılsınnn
aaa tabi yaa sen adet tarihini soruyordun demi hamilelik bekliyorduk neyse kizmet hala ağustosu kaçirmiş değilsin üzülme daha temmuzdayiz tam ağustosun ortasinda yumurtlama döneminde olursun işte uğur getirecek ağustos bize
öyle canım bakalım hayırlısı 10 ağustosta proftan randevu aldım bakalım nedicek
senin durumlar naısl
bu topikin sahibiiii huuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin
açtın madem bi topik takip et hayatım
benide aranıza alın.bu ay bende allahın izniyle hamile olmayı umut ediyorum tam 4 yıldır olmuyor
ahh cnm benimm Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallh....bende hamile kalabiliyorum ama maalesef kalp atısı olmayınca canlanamıyor 2 tane bu 6 ay içinde kurtaj oldum arastırdık simdi kalırsam önlem alarak ilerlicez sendde eşinde elinizden geleni gösterin önlemleri almayaa calısın geri Allahhtaan ..
hanımlar merhaba hoşgeldiniz kahve yapayım mı size
off canım kahfe yanında makaron istedi şöyle güzel güzel sunumu yapılmış filan
Eki Görüntüle 230302
amin canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın.bende pko var ondan kaynaklanıyor dedi doktor 1 kere aşılama oldum tutmadı eşimin hareketli sperm sayısı 38 milyon az mı acaba
ahh cnm benimm Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallh....bende hamile kalabiliyorum ama maalesef kalp atısı olmayınca canlanamıyor 2 tane bu 6 ay içinde kurtaj oldum arastırdık simdi kalırsam önlem alarak ilerlicez sendde eşinde elinizden geleni gösterin önlemleri almayaa calısın geri Allahhtaan ..
ee kızlar anlatın konuşalım kaynaşalım yaş kaç ne zamandır istersiniz nerelerdesiniz filan
ben ankaradyım daha yeni istiyorum 3 ayım benim 26 yaşındayım bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?