- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
-
- Konu Sahibi RainbowColors
ohhh sinema haaa en son 9 aylik hamileyken gitmiştim her hafta gidiyordum bir zamanlar ama şimdi tam 34 aydir sinemayi unuttuk kizim doğduğundan beri gidemedik vaktiniz varken booool booooollll gidin bariNaber kizlar ben geldim ama gec kaldim galiba
Kocimle sinemaya filan gittik bugun yen geldim kosa kosa buraya geldim
slm bende topıge yenı katıldm benmde beklenmeyen adet 26 temmz baklm olmazssa agststa burdaym bende suan gogslrm felaket gece sagmdn soluma dönemıyrum ama tabı adet belrtsde olablr ben mays ayndada kımyasal gebelık yasadm ınsllh bu ay olmstr hepımze rabbm ramazann hurmetne versn ınsallh
slm bende topıge yenı katıldm benmde beklenmeyen adet 26 temmz baklm olmazssa agststa burdaym bende suan gogslrm felaket gece sagmdn soluma dönemıyrum ama tabı adet belrtsde olablr ben mays ayndada kımyasal gebelık yasadm ınsllh bu ay olmstr hepımze rabbm ramazann hurmetne versn ınsallh
tatlım o leke yumurtanın çatlamış olduğunun göstergesi olabilir
amin inşallah rabbim evlat tadini isteyen herkese tattirsinhoosbuldk teskkur edrm arkadslar ben bu ay sogan suyuda ıctm ama bakalım bu ay olmazssada bal corek otu tarcn karısımnı yapcam ınsallh olur gelsın artk bu bebsler ya kımyasal gebelık yasdgm da cok kotu uzulmustk allhm bıdaha sevndrrr ınsallh bızlerı ah ah bebekler cok nazlı cokkkk
ovvv geçmiş olsun biran önce sökülsün bitsin de çalişmalara başla bariselam kızlar nabersiniz
ya benim 2 gündür reglim sökülmemişti bugün toplantıda bir söküldü içim sökülüyor sanki nasıl sancım ağrım var
hiç böyle olmazdı bütün sistemim değişti yaa
aaa ne belirtisiki daha çok erken değilmibende hiç belirti falan yok
bu ay da havamı alıcam sanırım
herkese de meraba
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak benim adetime daha 10 gün var ama çok kötü midem bulanıyo su içsem çıkartasım geliyor uykum geliyo halsizlik var bide arada sırada kasıklarıma batmalar oluyo sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum
yardım edin bana lütfen bayanlar...
bilmem erken gibi sanki ama herkeste farkli tabi ama sen yine de ümitlenme başka sebebp bul ki kendine beklemek çok zor gelmesinbilmem erken mi belirti için
göğüslerde falan da bişey yok
ay sonunda ya da ağustos başında bat
bence hemen öyle düşünme kendini hamileymiş gibi düşünüp adet olduğunda çok koyuyor insana tabi bu işler belli olmaz ama ayni senin gibi geçen ay adetimden 10-12 gün önce bütün belirtileri yaşadim adetime birkaç gün kala hepsi geçti ve adet oldum 1. sebep yumurtlama döneminden dolayi olabilirarkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak benim adetime daha 10 gün var ama çok kötü midem bulanıyo su içsem çıkartasım geliyor uykum geliyo halsizlik var bide arada sırada kasıklarıma batmalar oluyo sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum
yardım edin bana lütfen bayanlar...
nasılsınız kızlarrrr ben hala korkudan kan vermedim ama busabah hafif lekelenmem oldu bekliyorum belki reglidir dye bugun 5+3 gn oldu en son regl olmamdan beri
Selam ben geldim bayanlar zambakcim naber