- 28 Mayıs 2011
- 1.427
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
inşallah kızlar yaa morali bozuk bayaa
ben evde tek yatmak zorunda kalsam daha fena kurrar kurar üzülürdüm galiba
ben evde tek yatmak zorunda kalsam daha fena kurrar kurar üzülürdüm galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rainbowcolors
beni de eklemişsin listeye teşşekkür ederim bat tarihim 12 ağustos inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz
kızlar nirlerdesiniz yaw bi allhın kuluda uğramazmı bu topiğe
hii hülya da buralardaymiş iyi bari oluuum bissürü bebeiş tohumlari var niye yalniz birakiyorsunuz aman allah kaçirirlar falan maaazalalah
ay benmde bugün reglimin 3ü günü yavaş yavaş azalmaya başladı bitsin artık gelsin yımırtalı günler
çok şükür hiç olmazsa reglim bitti hatta yumurtlama günüm bile bugün başliyormuş belirti yok sanirim daha bişey yok bende ama dün ilginçtir kahverengi çok az bir leke geldi anlamadim sebebini
tatlım o leke yumurtanın çatlamış olduğunun göstergesi olabilir
bende bielmedimki daha 10. günümdü ve geçen ay anormal akinti vardi yumurtlarken bende olabilirmi acep diye düşünmedim değil ama hayirlisi inşallah hayra alamettir bide lazer epilasyona gitmiştim 1-2 gün önce ondan da olabilir belki diye düşündüm
ah şu lazer epilasyona takmış durumdaım bende yaptırıcam karar verdim ama hamiş kalırsam devam edemem lazer ışınları olduğu için doktorlar hamile bayanlara önermiolar ben yıllık istiorum ama allah nasip ederde hamiş kalırsam doğurduktan sonra yaptırıcam
mutlaka yaptir bence kesinlikle tavsiye ederim bende çok zor karar verdim ama keşke daha önceden başlasaymişim süpermişah şu lazer epilasyona takmış durumdaım bende yaptırıcam karar verdim ama hamiş kalırsam devam edemem lazer ışınları olduğu için doktorlar hamile bayanlara önermiolar ben yıllık istiorum ama allah nasip ederde hamiş kalırsam doğurduktan sonra yaptırıcam
hoşgeldinn desene bizden önce haber vereceksinselamlar
beni de ekleyin
2 ağustos
bende adetten hemen sonra gittim ki bi daha gidemem diye hamile kalamazsam 2 ay sonra yine giderim ama innnnnnşşşşşaaallllllaahh hamile kalirim da uzun bir süre ertelerim epilasyon işiniben de yaptırıyordum
artık gebelik düşündüğüm için bıraktım
kıllar baya azalmıştı ama bitirmeden bıraktım mecburen